KIMONO // DKK 1.099 PANTS // DKK 999 SHOE // DKK 1600 BAG // €550.00

RING // DKK 449 EARRINGS // DKK 1.000 NECKLACE // DKK 949


Hej derude!

De sidste par dage hvor vejret ikke har været det bedste, har jeg gået og drømt om dette sprudlende outfit til en lun forårsdag.

Jeg arbejder ihærdigt på at få flere farver og lyse nuancer ind i min gaderobe her til foråret. Jeg har altid gået meget i sort, dog har der været perioder hvor den baby lyserøde farve har domineret en HEL del - både i gaderoben og hvad indretning angår;)

En anden farve jeg altid har været vild med er gul. Farven har mange forskellige udtryk, men jeg forbinder den mest af alt med glæde og friskhed! Så om det bliver et par sko eller en taske med et lækkert gult touch der lander i min gaderobe, ja det bliver spændende at se.

Her til foråret skal jeg helt sikkert også have købt mig et sæt! Det lyse I ser ovenstående, synes jeg er SÅ fint og her kan både overdel og underdel snildt anvendes hver for sig. Et andet sæt jeg har haft kigget på (også fra GANNI), har jeg linket til her // PANTS + KIMONO.

Her var lidt forårsdrømme fra mig på en grå mandag. Fortsat god dag!

Kram Thora Elise<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

JAKKE: COS - SKO: SIMILAR - SKJORTE: SIMILAR - BUKSER: SIMILAR - TASKE: GENBRUG

Hej søde Jer

Outfittet her er fra i går. Vejret var jo virkelig lækkert, og for at være rigtig forårsagtig hoppede jeg i en fin stribet skjorte og et par lidt for bare ankler - som dog har ramt mig i dag.

Derudover var jeg igår til jobsamtale i den institution, som jeg har været vikar i de sidste par uger. Det var en rigtig god oplevelse og jeg var så heldig at få jobbet - wuhuuuu! Så nu kan jeg snart også skrive pædagogmedhjælper på CV'et.

Det var en lille update fra mig og nu jeg se frem til weekend her om et par timer.

Fortsat god fredag🌺🌸🌺🌸

Kram Thora Elise


#nouwoutfit

Likes

Comments

Gymnasiet var det oplagte og perfekte for mig - i hvert fald ifølge de studievejledere jeg har haft gennem tiden. Mine karakterer lå til det, jeg lavede altid mine afleveringer til tiden og jeg var vellidt blandt lærere og elever. Det var nogle af de ting der lå til grund for, at jeg skulle tage en 3-årig gymnasialuddannelse.

Da jeg skulle tage stilling til, hvad jeg ville efter 10. klasse, var det for andre en selvfølge at tage gymnasiet. Det var det ikke for mig. Når jeg tænkte på at skulle starte på gymnasiet, var jeg mere fokuseret på det der kunne gå galt end hvad jeg ville få ud af det. Der var noget inde i mig der sagde, at presset ville være for stort og at jeg ville droppe ud efter den første måned. Helt ærligt, så indrømmer jeg også, at jeg havde en frygt for, at mine skriveblokeringer ville vokse mig over hovedet og jeg ikke ville falde til socialt.

Så sagen var altså den, at jeg ikke anså mig selv som en, der skulle på gymnasiet. Jeg havde ikke lyst til at blive sat i bås som værende en gymnasiepige, når jeg ikke følte mig som en. For mig var alle døre åbne, og jeg ville se de mange muligheder der var og ikke bare gøre det som andre forventede af mig.

Mine forældre og jeg fik overbevist min daværende studievejleder om, at jeg skulle have hjælp til at se på andre muligheder. For mig handlede det hele om, at tage ansvar for mig selv og gøre det der var rigtig for mig.

Bare fordi man ikke vælger gymnasiet eller starter på en uddannelse med det samme, så er det ikke ensbetydende med, at man er en taber og ikke har ambitioner for fremtiden.

Tirsdags tanker fra Thora Elise


Likes

Comments

Hello there!

Ugen er ved at være forbi, og jeg er så småt ved at lade op til en ny.

I dag havde jeg en brunch aftale med to af mine veninder Thea og Jamima, hvor vi skulle fejre Thea's 19års fødselsdag. Vi endte i stedet med at spise en sen frokost, da vi ikke var helt så hurtige til at komme ud af døren som planlagt. Vi var på cafe Rømer i Århus, hvilket er et super hyggeligt-og lækkert sted!

I løbet af ugen har jeg arbejdet en hel masse, haft andre super hyggelige venindeaftaler og måske brugt liiiidt for mange penge på cafebesøg. Derudover har jeg været til samtale med min UU vejleder, da jeg skal finde ud af hvad der skal ske efter sommerferien - dette vil jeg også komme meget nærmere ind på i den kommende tid.

Håber Jeres uge har været ligeså dejlig som min!

Kram Thora Elise<3

Likes

Comments

Det er et spørgsmål, jeg har fået utallige gange de sidste 2 år.

Jeg er en af de unge, som har turde at tage de skridt der har gjort, at jeg er gået mod strømmen. Vi lever i et samfund, hvor der stilles krav til os unge og forventningerne er høje. Der er forventninger om, at vi i en ung alder bør vide, hvad vi vil og hvilke ambitioner, vi har med vores fremtid.

I 2015 afsluttede jeg 10. Klasse. Der er snart gået 2 år og jeg er hverken i gang med en uddannelse eller har færdiggjort en. Jeg har i løbet af de 2 år mødt mange spørgsmål, udsagn og undrende øjne på min vej. I al den tid, har jeg manglet nogen jeg kunne identificere mig med. En person der kan sige, at jeg nok skal blive til noget - selvom jeg tit føler, at jeg ikke gør det rigtige i andres øjne.

Jeg har længe gået med tanken om, at dele mine oplevelser og gøre mit for at skabe en forståelse og større accept om f.eks. det at fravælge gymnasiet. Derfor vil jeg lave en "serie" her på bloggen, hvor jeg vil tage udgangspunkt i det at være ung og træffe beslutninger, som har betydning for ens fremtid.

Jeg vil bringe nogle forskellige emner op og besvare de spørgsmål, jeg har mødt på min vej. Der vil bl.a. være svar på spørgsmål, som har fået mig til at skrumpe 3cm før, inden jeg ihærdigt har forsøgt at forsvare mig selv. Det første indlæg vil jeg dele med Jer i starten af denne uge. Her vil jeg uddybe, hvorfor jeg absolut IKKE skulle på gymnasiet.

Måske du er igang med en uddannelse, er færdig eller laver noget helt andet. Ligemeget hvad håber jeg, at du vil følge med og dele det med dem du kender.

Tanker fra Thora Elise.

Likes

Comments