Hej på er finisar hoppas ni mår bra! För tillfället mår jag lite bättre, med betoning på lite. Är inte lika trött i kroppen som jag var innan men har både ont i magen och i halsen nu. Inte alls kul. Tyvärr blir det nog så att jag kommer behöva vara hemma hela vecka för att kurera mig, vilket inte alls är kul.

Var iallafall inne på den här bloggen som ger massor av listor som bloggare kan använda sig av! Hittade då detta som heter "Blogglista: 30 dagar" och blev rätt sugen på att göra den. Tänkte då att jag börjar på dag 1 imorgon, känns jättekul faktiskt!

Likes

Comments

Idag kan jag inte andas med näsan och det rinner som bara den. Hostar hela tiden och vill bara lägga mig ner och sova. Halsen kliar och det känns äckligt att dricka kallt vatten. Vet, det låter jättemysigt.

Gick ut med Charlie och gav honom mat, sen gjorde jag iordning frukost till mig. Standard med avokadomacka och kaffe haha! Hade tyvärr ingen tomat hemma men det fick gå med solroskärnor och lite chiafrön! Sitter just nu i sängen och skriver detta inlägg med en sovande Charlie bredvid mig. Min lilla gose! Beroende på om jag orkar eller inte så kanske jag pluggar lite senare, men det beror helt på hur jag mår om ett tag. Hoppas ni mår bra iallafall och inte ligger hemma med förkylning. Känns så surt att jag ska behöva bli sjuk nu när jag verkligen har motivationen att vara mer aktiv i skolan och börjar se allting mycket mer positivt. Känns surt att jag inte har träffat klassen på ett bra tag, har nästan abstinens haha!

Hoppas ni mår bra iallafall och inte ligger hemma med en jobbig förkylning! Ta hand om er.

Likes

Comments

Är det bara jag som älskar att dricka ur små kaffekoppar? Tycker kopparna är så gulliga och jag känner mig så fin när jag dricker ur de! Hoppas ni har det bra och mår bra, är fortfarande sjuk och tror tyvärr det håller på att bli värre. Vaknade för inte alls länge sen för att mamma ringde och ville att jag skulle vakna. Gick ut med Charlie och gav honom mat. Var rätt så hungrig när jag vaknade men hade ingen lust att göra något ansträngande så det fick bli en smoothiebowl (once again) eftersom jag inte har någon fantasi som helst..

Just nu sitter jag och tittar på Jane the Virgin och är heelt fast i serien, tror jag ska brygga lite mer kaffe och sätta mig under en filt och sträcktitta. Blir förmodligen tyvärr ingen teater för min del ikväll. Hoppas ni får en jättebra måndag iallafall och känner att veckan har startat bra.

Likes

Comments

Ska man säga "godmorgon" med tanke på att jag vaknade för inte alls så länge sedan? Hur som helst sitter jag just nu i sängen och tittar på Jane the Virgin och dricker en kopp med grönt te. Har nyss börjat titta på serien och kan reda nu säga att den är rätt så bra!

Tyvärr känner jag mig lika sjuk som innan och tror inte det kommer bli mycket bättre idag. Ska titta på Jane the Virgin så länge som jag orkar och kan. Hoppas ni har haft en jättebra söndag. Ta hand om er!

Likes

Comments

Härliga söndagsångest, är du här igen?

Vad härligt det är att vakna med vetskapen om att det är söndag. Imorgon börjar en ny vecka och idag är slutet på en gammal. Jag har som tur är hunnit med flera saker den här veckan. Har kommit ikapp på flera uppgifter och lämnat in flera uppgifter. Utan att jag behöver känna mig stressad så sitter det ändå och skaver konstant, det känns liksom i magen. Det faktum att jag har gått och blivit sjuk nu underlättar inte alls för min situation. Jag vill verkligen inte missa mer skola än nödvändigt därför blir detta extra jobbigt. Tror jag dock ska försöka fixa lite här på bloggen med kategorier och liknande men det är bara något jag har i bakhuvudet!

Planerna idag är att bara vila upp mig och hoppas på att jag känner mig kry nog imorgon att pallra mig iväg till skolan. Idag tänker jag bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv, man behöver såna dagar också! Åt en väldigt god smoothiebowl till frukost som var både kall och len, vilket behövs för min onda hals. Smoothiebowlen bestod av frysta hallon, en hel banan, 2msk chiafrön, soygurt naturell och soygurt blåbär!

Likes

Comments