View tracker

Idag har vi öppet hus på sundsta/älvkullen, det var jättekul att träffa nya människor och visa vad vi gör på media. Just nu sitter jag hos Nicita och äter tacos med henne, Elora och Zanna. Härligaste gänget! Hoppas ni mår bra, själv mår jag super just nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hela kvällen var magisk, från 999 till sista sången. Från alla tårar till skratten, från hjärtekrossad till kär i ett band. Alla minnen, alla stunder detta bands musik har satt ord på saker jag aldrig någonsin skulle kunna göra. Alla skratten, all frustration, all sorg, all förvirring, all kärlek. Detta är mitt absoluta favoritband, och jag kunde inte varit lyckligare att detta är första gången jag ser dem live, men tyvärr den sista. Jag njöt av varje minut, varje sekund. Jag stod och kramade om Felicia, Saga och Nicita flera gånger medan vi grät i varandras armar. Kvällen var magisk, tack vare Kent. Tack, tack tusen gånger om. Ni är för alltid.

Likes

Comments

View tracker

Jag, Elin och Pacha drog till caféet Söta Grodan efter skolan och sitter just nu vid ett bord med fin utsikt över Järnvägsgatan! Jag beställde en blåbärspaj och chai latte! Snart kommer Felicia till Karlstad och då ska vi möta upp Saga och Nicita för att sen bege oss mot Löfbergsarena och tagga inför Kent!

Likes

Comments

Idag ska jag se mitt favoritband, de som funnits där för mej i alla stunder. Både jobbiga och fina. Idag ska jag för första och sista gången se Kent live. Och det är en sån fin känsla och det känns så bra i hela kroppen. Och så är det snö överallt, det är upplyst och jag mår så bra. Jag hoppas ni också mår bra, och njuter av livet lika mycket som jag!

Likes

Comments

Det har blivit ännu mer snö, och det är som sagt supermysigt! När vi var på väg från Älvkullen till Sundsta för vår sista lektion så blev det ett litet snöbollskrig. Jag var inte med utan stod på sidan och tog lite bilder, as you do. Tyckte bilderna fick en supermysig känsla och kommer spara dessa med andra bilder som får mig att le. Hoppas ni också har fått lite snö och njuter lika mycket som jag!

Likes

Comments

Snön har börjat falla, det har äntligen blivit vintern jag drömt om så länge. Första december och snön kommer tillbaka, det är en sån otrolig bra känsla så jag kan inte ens beskriva den. Jag mår så bra av att se snön, jag vet inte varför. Kanske för att det lyser upp allt det mörka? Snart ska min svenskalektion börja, och jag känner mig mer taggad på dagen och livet. Det är så underbart, vill bara skrika över hur glad jag blir och hur glad jag är just nu. Njut också av de två bilderna på mina två fina vänner, Elin och Pacha, mysigaste ni!

Likes

Comments

Hej gänget, igår så var jag som sagt hos Elin en sväng, vi bestämde oss för att gå ut och fota lite! Det var en jättefin himmel som jag tog bild på, och vi trodde vi skulle hinna med att ta några bilder med den fina himlen men tyvärr så hann vi inte innan solen gick allt för långt ner. Men vi tog vara på ögonblicket och vi valde att fota ändå! Jag personligen tyckte att det blev jättefina bilder, speciellt med Elin som modell! Just nu sitter jag i skolbiblioteket och väntar på att Sofia ska sluta för dagen så hon kan köra oss hem sen, jag har pluggat lite matte eftersom vi har prov imorgon. Jag är ganska så nervös, men oavsett hur det blir så tänker jag ta det positivt och blicka framåt .Om jag inte lärt mig allting imorgon så finns det flera tillfällen att ta igen. Jag sitter också och pratar med Julia i telefonen, vi har pratat lite om ditten och datten och hon hjälper mig lite med vad jag ska skriva här eftersom jag har brist på fantasi! Men vi hörs så länge, ta hand om er! Kram!

Likes

Comments

Hej på er gänget, just nu sitter jag på bussen hem, när jag kommit in till stan ska jag dra upp till Elin och vi ska umgås lite! Ikväll ska jag ha teater (as usual) och det är jag jättepeppad inför! Idag började jag 12:10 och slutade till min stora förvåning sluta 13:20, vi hade tydligen ingen mediaproduktion idag som vi brukar ha på måndagar så vi fick sluta tidigare. Så efter skolan drog jag, Julia och Pacha till Sandys och fikade lite. Jag beställde en Oreokaka och en vanilj latte, det var supergott. Men tyvärr var kakan väldigt mäktig, så jag orkade inte och gav bort den till Martin som kom några minuter innan jag behövde gå till bussen! Men nu ska jag lägga ner datorn och fortsätta prata med Elin i telefonen.

Likes

Comments

Trevlig fredag på er gänget, igår kväll fick jag så otroligt mycket ångest och behövde stanna hemma idag. Just nu sitter jag i sängen med matteboken bredvid mig och försöker verkligen försöka lösa uppgifterna, men det går väl sådär om jag ska vara ärlig.

Och eftersom jag har en tendens att lägga upp många bilder på Charlie så blir det ett sånt inlägg idag med! Jag hade hunnit städa på rummet, sminka mej och pluggat lite innan Charlie kom upp och la sig i sängen med mig. Och han är ju så otroligt fin, så jag kan inte undgå att fota honom!

Ikväll ska jag åka upp till Emelie och jag ska be henne hjälpa mig lite med matten så att jag klarar matten nästa vecka! Men just nu ska jag fortsätta plugga och försöka göra klart några uppgifter så jag blir nöjd! Ha det gött, haaaj!

Likes

Comments