Jag trodde 2017 skulle bli mitt bästa år. Det blev mitt värsta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tillslut når man en punkt då man inte längre kan lura sig själv att man mår bra. Jag är där nu.

Likes

Comments

Att vara blind när man är kär. Tidigare har jag inte förstått mig på uttrycket. Vadå vara blind? Hur kan kärlek, det finaste som finns, ha nackdelar?

Jag tror jag förstår nu.

När man är i ett förhållande är ens partner allt. Absolut allt. Att det lätt kan bli destruktivt? Det är ingen tvekan om saken. Men förstå mig inte fel nu. Att lämna sitt hjärta till någon annan är enligt mig den finaste gåvan man kan ge. Men det är också den farligaste.

Jag berättade alltid för honom vad jag gjorde, och han berättade för mig. Jag visste alltid hans planer för veckan, och han visste mina. Jag visste alltid vart han var, och han vart jag var. Jag försökte alltid göra honom glad, och han mig. Jag var hans, och han var min.

Det farliga med att dela livet med någon annan är att glömma bort sig själv. Det gjorde jag. Jag njöt inte av stunden. Jag fokuserade hela tiden på vad han gjorde. På vad han tänkte. På vad han tyckte. Men det var inte hans fel. Det var inte kärlekens fel. Det var inte förhållandets fel. Det var mitt fel.

Jag ser nu. Jag är inte längre någons flickvän. Jag är Ida.

Likes

Comments

Tankar. En hög av tankar. Tankar ska få finnas. Jag vill inte sudda bort dem. Jag kan inte sudda bort dem. Det bästa sättet för mig att förstå mina tankar är att skriva, så jag gör det.

Sedan dagen han var otrogen mot mig har jag gång på gång fått höra att jag borde gå vidare. Att jag borde släppa taget. Att jag är värd bättre än honom. Att han inte är den rätta för mig. Jag har lyssnat på er. Jag har lyssnat väldigt noga. Kanske för noga? Era ord har tagit över mina tankar. Mina tankar som ska få finnas. 

Från och med nu vill jag tänka själv.

Idag har jag tänkt själv. Jag har tänkt att jag har tvekat för mycket för att ta valet att lämna. Det låter märkligt, jag vet. Jag ska förklara. Mitt val står mellan att förlåta eller att lämna. Om jag väljer att förlåta innebär det en stor risk. Antagligen den största risken jag någonsin hade behövt utsätta mig för. Tänk om han är otrogen igen? Tänk om det aldrig kommer bli som förr? Tänk om jag har tappat känslorna? Jag har också tänkt att livet är fullt av risker. Risker som man ibland borde utsätta sig för. Jag ville aldrig att det skulle ta slut med honom. Jag vill aldrig att det ska ta slut med honom. Jag vill leva med honom tills dagen jag dör. Det var det jag ville hela tiden. Mitt val står mellan att förlåta eller att lämna. Valet att förlåta finns bara nu. Valet att lämna kommer aldrig försvinna. Jag har också tänkt att jag aldrig har träffat någon som honom i hela mitt liv. Att jag aldrig har känt så starkt för en människa. Att ingen har fått mig må så bra som han har gjort. Därför har jag tänkt att risken kanske är värd att ta. Hur vet jag att det inte kommer funka om jag inte testar? Valet att lämna kommer aldrig försvinna ändå.

Jag tog beslutet att lämna för fort. Ni tog nästan beslutet åt mig. Jag vill lära mig hantera mina tankar och sluta agera på dem direkt.

Jag tror inte att jag har tänkt klart.

Likes

Comments

För att nå målet måste jag ha ett.

Jag har bestämt mig. Jag ska lämna honom.

För min skull. För att jag ska visa för mig själv att ingen får behandla mig såhär. För att han ska förstå att man inte gång på gång kan få tillbaka sin flickvän när man är otrogen. För att jag ska träffa någon som vill vara med mig och ingen annan. För att jag förtjänar det bästa. För att jag kommer lära känna mig själv bättre. För att han borde vara med någon som litar på honom. För att jag ska visa för mig själv att jag klarar mig ensam. För att jag måste våga. För att mina nära och kära kommer fylla hans plats i mitt hjärta. För att jag är stark. För att det kommer bli vi i framtiden om det ska vara vi. För att jag älskar honom för mycket för att begränsa hans liv. För att jag är blind när jag är kär. För att jag ska fokusera på mitt bästa nu. För att jag ska gå ut detta som en vinnare.

Likes

Comments

Likes

Comments

...I antal panikångestattacker. I högst skrik. I antal träningspass avslutade på grund av tårar. I antal sömnlösa nätter. I mest svullna ögon. I antal glömda måltider. I volym tårar. I störst klump i magen. I störst svek.

Likes

Comments

Jag ska inte låta någon trampa på mig igen. Jag ska gå ur detta starkare. Jag ska må bra nu. Jag ska inte ta skit längre. Jag ska gå vidare som en vinnare. Jag ska älska mig själv nu.

Likes

Comments