Vil ønske alle en god jul!

Vi hadde en kjempefin feiring hjemme hos mormor og morfar med hele familien samlet, glemte jo så klart å ta bilder, bortsett fra borddekkingen, som jeg stod for i år. Prøvde å få det litt Kardashian aktig, men med begrenset shit, så ble det sånn som dette, det eneste jeg ville godt annerledes er at jeg skulle ønske at blomstene var høyere i taket, og kanskje litt mer lys, men alt i alt syntes jeg det ble ganske koselig!

Skal nå pynte bordet idag, og kanskje prøve en litt annen vibe. Kanskje dette er noe jeg skal satse på i fremtiden! Haha, neida, joda. Fortsatt god jul til alle sammen, og en liten tanke til de som kanskje ikke har det så veldig bra rundt høytiden. Håper også at gavene falt i smak :-)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 38 Lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen! Beklager at det har vært så stille fra meg i det siste, men har skjedd en del siden sist, og jeg har måttet ta meg litt fri for å samle tankene og lande rett og slett.
Dere som følger meg på IG og Snapchat har sikkert fått med seg at jeg har vært en liten tur utenlands.

De siste månedene så har jeg altså fått beskjed om at leiligheten jeg nå leier skal selges, så går igjennom litt der.
Er så mye jobb, planlegging and shit, jeg kjenner jeg blir sliten av tanken, for det er så vanskelig å få igjennom en ordentlig avtale, og det setter en stopper for meg, med tanke på oppsigelsestiden, det er ikke bare å flytte ut på dagen, selvom jeg virkelig ønsker det. Samtidig oppi dette så har jeg tatt på meg en ny jobb, som Sales Advisor på H&M Bogstadveien, noe som er veldig positivt, i en mørk måned. En givende jobb, nye mennesker hver dag og fashion fashion fashion.
Desember er jo en måned som veldig mange elsker, jeg til tider gjør det også, men per dags dato er det et slit.
Kjenner på stresset, og jeg er ikke akkurat så veldig mottakelig for det nå, derfor er det virkelig godt å ha denne lille bloggen om man vil kalle den det å få ut litt frustrasjon og tanker, og det at dere vil lese gjør det bare mer morsomt, hehe.

Det er søndag, 1 advent og jeg håper alle har feiret hjemme med familie og venner, det har jeg gjort. Har vært hjemme i Skogbygda hos besteforeldrene mine og det har vært utrolig deilig og slappe av og få ting på avstand! Senere på kvelden reiste Malin, mamma og jeg tilbake til Jessheim for å handle siste rest av julegavene, noe som jeg var så heldig å få med en gang, da jeg ikke bryr meg om julegaver, på selveste Julaften. Gaven for meg, (klisje) er i tradisjonens tro å feire hos mormor og morfar med hele familien, bedre blir det ikke.
Tente lysestaken??? iste, og fikk overraskende nok et lite snev av julestemning!

Ha en fortsatt fin 1. advent og kos dere resten av kvelden. Det skal jeg med en kopp kakao og binge litt serier før kvelden senker seg.


-Dash​​​

  • 155 Lesere

Likes

Comments

Herregud for en natt.

Jeg har hørt om at dette faktisk kan skje, først trodde jeg faktisk at jeg drømte, og at jeg var på vei til å våkne.
Det er noe jeg sliter veldig med, som jeg ikke deler med så veldig mange, men nå må jeg bare få skrevet det ned, for mentalt kjenner jeg at jeg snart kommer til å gå på en smell igjen.

Jeg sliter så med å sove. Periodevis har jeg dager jeg kan sove en hel dag, spesielt når jeg har fri fra jobb. Jeg vet jo delvis hvorfor dette skjer, det skjer fordi jeg er stresset.
Stresset over leilighet situasjon, det at jeg ikke har en fulltidsstilling. Dette er to ting som er spesielt viktig for meg, og det kan jeg tenke meg at mange rundt min alder, som er i samme situasjon kjenner til. Siden 72 timene har jeg kanskje sovet i underkant av 10 timer, og i løpet av de 10 timene, våknet jeg og klarte ikke bevege kroppen!
Det er noe av det mest jævligste jeg har opplevd, jeg kunne kjenne svetten rant, over hele kroppen. Det føltes ut som om jeg ikke klarte å puste, og jeg var sikker på at nå har jeg et anfall, og jeg er alene, klarer ikke bevege meg, det her er siste stund.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg lå sånn, men det føltes ut som flere timer. Tilslutt fikk jeg følelsen i kroppen og da var jeg så varm at jeg først gikk ut på verandaen og så inn i dusjen, tok en iskald dusj for så å samle meg igjen. Jeg var nær til å ringe 113, men alt var OK igjen, så ville ikke være til bry. Jeg googlet hva jeg hadde vært igjennom, og da kom "Søvnparalyse" opp.
Leste litt om dette og min situasjon var ganske lik mange andres, derfor roet jeg meg ned og får bare håpe at dette skjer en gang.
Dette er vist noe som er ganske normalt, for noen skjer det en gang i livet, mens andre faktisk må få hjelp, medisiner o.l.

Ha en fin onsdag, det skal jeg ha! :-)

-Dash!

Likes

Comments

Men idag har jeg avlyst alle planene mine, spesielt etter at jeg så at Stranger Things sesong to har kommet ut, med alle episodene klare for å streames! Herregud å jeg har ventet på sesong to, streamet hele sesong en på en og samme dag :-)

Denne helgen kommer uansett til å gå sakte nok, mer om det kan jeg ta på mandag, da jeg ikke vil si noe som kanskje ikke skjer og fordi jeg vil selv ikke ha for store forhåpninger! :-)
Hater å ende opp skuffet.

Tanken på å komme meg hjem fra sentret etter en liten shoppingtur med mamma er så innafor, har vært en hektisk, samtidig innholdsrik uke! Kjenner det gledes til å drikke med herlige mennesker imorgen, koble fra workdash og over til Dash, med stor D.

Likes

Comments

Drink Tequila, neida, joda.

Long time no see mine kjære lesere.

Har hatt en liten breather, funnet ut av litt ting, som man av til bare må ta tak i.
Har flydd rundt som en gal den siste perioden, flere jobbintervjuer, sak med INSIDER som nå er satt på vent en periode, men det kan jeg ta i et eget innlegg, da det kan bli mye å forklare. Uansett, så var det veldig kjipt, hadde lyst til å snakke ut om hva jeg føler og hva jeg mener, siden mange lager sin mening, om syntes jeg er mindre verdt og ikke kan bruke min stemme, just wait.

Leilighetsjakt er også på agendaen, da jeg føler at jeg får mer muligheter inne i Oslo kontra her på Jessheim. Bare det å få en ny start hadde vært deilig, og det er etterlengtet. Men først må jeg få meg en jobb, så jeg har noe å sysselsette meg med. Venter spent på et par telefoner, som allerede kommer i løpet av de neste dagene.

Så om noen der ute vet om den perfekte leiligheten, hit me up, eller slide in my DM.
Nå venter sengen på meg for min del, og må nesten se litt på serier først, en utrolig dustete uvane jeg har skaffet meg, men jeg tenker som så; Det kunne ha vært mye verre.
American Horror Story og Lucifer står på menyen i kveld, og jeg gleder meg!

Ha en riktig god natt :*

-Dash

Likes

Comments

Teller ned dagene til jeg endelig sitter på flyet på vei til London. En av mine gode venninner har flyttet ned dit for å gå på skole, er så utrolig stolt av henne, for hun gjennomfører noe hun virkelig har lyst til.
For når du tenker på det, så er det vanskelig å flytte fra alt som er kjent, fra familie, venner osv, men er det noen som klarer det, så er det Åsa :-)

Det er uke så lenge igjen, så satser på at Oktober går unna i en fei! For jeg er klar for shopping, champagne og raves til tidlig morgen.
For er det noe vi to kan, så er det å holde ut lenge!

Bare tanken på at jeg snart er i London gir meg en indre ro, elsker byen, menneskene, spesielt det multikulturelle.
Alle kan være seg selv, og veldig få bryr seg.
For ikke bare å snakke om at alle står til venstre i rulletrappen, slik at andre kommer raskere forbi <3 Skulle ønske det var sånn i Norge også.
Vel vel, nå står nok en arbeidshelg på listen og enda en helg uten alkohol. Merker så godt at jeg ikke har drukket på noen uker, både energimessig, utseendemessig og for ikke å glemme humøret, jeg er ikke så bitchy som jeg pleier å være.

-Dash!

  • 256 Lesere

Likes

Comments

Det er det sykeste jeg har opplevd, jeg trodde virkelig at jeg hadde 5.8 millioner stående på en konto i en annen bank. Tror aldri jeg har blitt så satt ut som jeg ble igår. Kollegaene mine på jobb, sa jeg så forskrekket ut, men det er jo ikke så rart.

For allerede i hodet mitt gikk tankene til L.A, Las Vegas, New York, den fine bilen jeg skulle ha, og leiligheten i Stavanger. Alt var liksom i nærheten.

Så jeg tenkte jeg må jo ringe noen, så tenkte pappa var den enkleste å få tak i.
Det jeg ikke tenkte på er at dette er er verdibrev, så det stod jo mye informasjon, men i mitt hode, så jeg bare summen på 5.8 millioner. Dette var jo da et verdibrev, hvis foreldrene mine har satt opp en konto for mange mange år siden, hvor det står igjen 490,10,-

Dette var en stor skuffelse, men ga iallfall foreldrene mine en veldig god latter! Tror kanskje det var derfor det var litt vanskelig å stå opp idag, skuffet.

-Dash!

  • 307 Lesere

Likes

Comments

Siden jeg er profesjonell på å date, og bli dumpet og dumpe så tenkte jeg å skrive ned minst ti ting som vi lett gjør da vi dater.

Nå er det sikkert mange som tenker ulikt når det kommer til det og date, og det er greit :-)
Men her er iallefall 10 ting dere burde unngå å gjøre, jeg suger på forhold, så du slipper å gjøre det, rett og slett!

This is the real tea! ;-)

1. Hvem skal sende melding først; Jeg nekter det, og jeg er den personen som blir sint, det har skjedd jeg har sendt en litt sarkastisk melding og etterpå bedt om oppmerksomhet, jeg tuller ikke. Og det kan lage litt dårlig stemning :-)

2. Offentlig intimitet; Det og stå å kysse «offentlig» er noe jeg får noia av, jeg liker det ikke selv eller å se andre gjøre det. Jeg blir en smule kvalm, gjør det heller hjemme. Utveksling av spytt skal skje der.

3. Hvem betaler for maten ute; Vi dater, vi splitter regningen, orker ikke det tullet hvor vi skal diskutere hvem som betalte hva senere i forholdet, keep it simple!

4. Drikking med venner skjer separat; Vi er ikke gift, jeg er ganske privat av meg på den kanten, ser jeg ikke en fremtid, introduserer jeg deg heller ikke for vennene mine, da får de heller tro du ikke finnes, jeg har ingen ting å bevise, trust me, i don’t give a fuck.

5. Møt foreldrene; Det skjer etter 1 år med dating for min del, jeg orker ikke maset til mamma spesielt, hvordan går det med ditt datt, hipp hopp osv. Det orker sikkert ikke du heller. 


6. Musikk i bilen; Du må nesten ha lappen, og jeg må nesten styre musikken. Jeg har ikke og kommer ikke til å skaffe meg lappen, da jeg tror flesteparten i Norge setter pris på livet sitt, og vil ikke ha en episode til, som Eli Hagen, det kan lett skje med meg bak rattet, og musikksmaken min er lett å like, mener jeg.

7. På soverommet; Tar du dynen min, har vi et problem, egentlig så har vi to problemer, jeg har en sykt sjalu kattepus, som egentlig liker kun en håndfull mennesker, jeg er ikke redd for å bruke henne. Hun er så søt, elsker henne!

8. Alenetid; Er egentlig noe som er veldig viktig for meg, jeg trives alene, og har alltid et eller annet å drive med. Enten det er å ta 500 selfies iløpet av en dag, eller skrive noen innlegg til dere.
Eller binge en serie, det er jeg også god til. Du kan joine, men det er ikke Netflix and Chill.

9. Shopping; Jeg elsker å shoppe, det å bruke penger generelt er noe jeg gjør alt for ofte, skulle ønske jeg kunne stoppe, men det går ikke. Og det hjelper ikke at du klager på det, det gjør meg irritert, så det vil vel kanskje si at jeg har et lite problem, men det kunne vært værre!

10. Og kanskje det mest viktigste i et forhold, nemlig sex; Jeg vil når jeg vil, og det er ganske ofte, neida, joda. Men sånn seriøst, det skal være behagelig for oss begge, og vi skal slappe av. Jeg liker å planlegge ting, og ha kontroll, men akkurat her, slå deg løs, før jeg gjør det. Vit hva du vil, og gjør det, faller garantert i smak, både for deg og meg, bare ikke slå meg i ansiktet, redd for at både fillers og botox bare skal flytte seg.

Så her er da mine 10 ting som jeg gjør feil i nesten alle forhold jeg ar hatt. Det er sikkert også grunnen til at jeg er alene den dag i dag, MEN det går bra, jeg trives, jeg har noen jeg kan ringe hvis jeg absolutt skulle ha behov for det, og akkurat nå, så funker det perfekt for meg, siden jeg har så mange andre baller i luften, som jeg gleder meg til å fortelle, men alt til sin tid.

Håper du likte innlegget, og merk dere, det er skrevt med litt sarkasme, men der er jo sånn jeg er. En sarkastisk bitch.
Men igjen, jeg suger på forhold, så du slipper det; vær så snill, ta til deg disse rådene så slipper du det samme som meg!

Dette er meg og Åsa, blir et bilde fra lørdagen, siden jeg ikke har fått på meg trynet, eller øyenbrynene :-)

Likes

Comments

Er ikke høsten den beste årstiden, vet ikke jeg.
Elsker naturen, moten og atmosfæren, at det blir mørkt 20:00 er fantastisk.

Nå er det også på tide og oppdatere garderoben, da det er masse spreke farger ute, er så glad for at det ikke bare er jordfarger som det har en tendens til å være.
Dette er noe av det jeg venter hjem denne måneden.

Gleder meg allerede til å hente ut dette og få sett om det ser like fresht ut som på bildene. Spesielt de babypink skoene, som jeg har ventet en evighet på, siden størrelsen min alltid er utsolgt, men nå er de sendt iallfall.
Har også bestilt litt sminke, men nå må jeg fortsette å jobbe litt siden pausen er over, så det kommer i et egent innlegg.
Fortsatt fin mandag <3


-Dash!

Likes

Comments

Som dere vet, så elsker jeg å ha et stort sosialliv.
Jeg er som regel alltid ute sammen med de samme personene, for vi har det veldig moro sammen, sjeldent noe tull ;-)

For noen helger siden, tja, kanskje uker siden var jeg og ei god venninne av meg ute på Jessheim, som vi regjerer, vi blir kalt frick and frack, og det sier sitt. Men tilbake igjen;

Vi vil som regel alltid på nach, så det bestemte vi oss for, kastet oss inn i det første taxien vi så, og dro avgårde. Vanligvis tar det ca 20 min å gå, men når vi har litt innabords så kan vi si en time.

Jeg har jo en stedsans som en hodeløs høne, så jeg ganske bestemt, sier stopp og at vi skal av her, for det var rett i nærheten! Lite viste jeg da, at vi var jo altfor langt unna, og jeg hadde glemt hvor nachet var!
Jeg kødder ikke, vi brukte kanskje en time på å gå; hekker, gjennom husvegger, over et gjerde, når jeg endelig trodde vi var fremme, var vi der vi startet, ved hekken! Etter mye om å men, kom vi oss endelig frem.
En av de beste egenskapene ved Anette er at hun blir veldig sjeldent sint, hun tok hele denne turen med er smil, mens jeg klaget over at vi aldri kom til å komme frem.
Dette er jo noe vi har det veldig morsomt med i ettertid, og blir som regel alltid fortalt på forskjellige vors, hvor vi holder på å dø av latter, mens folk bare ser rart på oss.

Håper dere liker slike type innlegg :-)

Har dere noen morsomme historier?
Del de med meg :-)

- Dash!

Likes

Comments