Teller ned dagene til jeg endelig sitter på flyet på vei til London. En av mine gode venninner har flyttet ned dit for å gå på skole, er så utrolig stolt av henne, for hun gjennomfører noe hun virkelig har lyst til.
For når du tenker på det, så er det vanskelig å flytte fra alt som er kjent, fra familie, venner osv, men er det noen som klarer det, så er det Åsa :-)

Det er uke så lenge igjen, så satser på at Oktober går unna i en fei! For jeg er klar for shopping, champagne og raves til tidlig morgen.
For er det noe vi to kan, så er det å holde ut lenge!

Bare tanken på at jeg snart er i London gir meg en indre ro, elsker byen, menneskene, spesielt det multikulturelle.
Alle kan være seg selv, og veldig få bryr seg.
For ikke bare å snakke om at alle står til venstre i rulletrappen, slik at andre kommer raskere forbi <3 Skulle ønske det var sånn i Norge også.
Vel vel, nå står nok en arbeidshelg på listen og enda en helg uten alkohol. Merker så godt at jeg ikke har drukket på noen uker, både energimessig, utseendemessig og for ikke å glemme humøret, jeg er ikke så bitchy som jeg pleier å være.

-Dash!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 116 Lesere

Likes

Comments

Det er det sykeste jeg har opplevd, jeg trodde virkelig at jeg hadde 5.8 millioner stående på en konto i en annen bank. Tror aldri jeg har blitt så satt ut som jeg ble igår. Kollegaene mine på jobb, sa jeg så forskrekket ut, men det er jo ikke så rart.

For allerede i hodet mitt gikk tankene til L.A, Las Vegas, New York, den fine bilen jeg skulle ha, og leiligheten i Stavanger. Alt var liksom i nærheten.

Så jeg tenkte jeg må jo ringe noen, så tenkte pappa var den enkleste å få tak i.
Det jeg ikke tenkte på er at dette er er verdibrev, så det stod jo mye informasjon, men i mitt hode, så jeg bare summen på 5.8 millioner. Dette var jo da et verdibrev, hvis foreldrene mine har satt opp en konto for mange mange år siden, hvor det står igjen 490,10,-

Dette var en stor skuffelse, men ga iallfall foreldrene mine en veldig god latter! Tror kanskje det var derfor det var litt vanskelig å stå opp idag, skuffet.

-Dash!

  • 164 Lesere

Likes

Comments

Siden jeg er profesjonell på å date, og bli dumpet og dumpe så tenkte jeg å skrive ned minst ti ting som vi lett gjør da vi dater.

Nå er det sikkert mange som tenker ulikt når det kommer til det og date, og det er greit :-)
Men her er iallefall 10 ting dere burde unngå å gjøre, jeg suger på forhold, så du slipper å gjøre det, rett og slett!

This is the real tea! ;-)

1. Hvem skal sende melding først; Jeg nekter det, og jeg er den personen som blir sint, det har skjedd jeg har sendt en litt sarkastisk melding og etterpå bedt om oppmerksomhet, jeg tuller ikke. Og det kan lage litt dårlig stemning :-)

2. Offentlig intimitet; Det og stå å kysse «offentlig» er noe jeg får noia av, jeg liker det ikke selv eller å se andre gjøre det. Jeg blir en smule kvalm, gjør det heller hjemme. Utveksling av spytt skal skje der.

3. Hvem betaler for maten ute; Vi dater, vi splitter regningen, orker ikke det tullet hvor vi skal diskutere hvem som betalte hva senere i forholdet, keep it simple!

4. Drikking med venner skjer separat; Vi er ikke gift, jeg er ganske privat av meg på den kanten, ser jeg ikke en fremtid, introduserer jeg deg heller ikke for vennene mine, da får de heller tro du ikke finnes, jeg har ingen ting å bevise, trust me, i don’t give a fuck.

5. Møt foreldrene; Det skjer etter 1 år med dating for min del, jeg orker ikke maset til mamma spesielt, hvordan går det med ditt datt, hipp hopp osv. Det orker sikkert ikke du heller. 


6. Musikk i bilen; Du må nesten ha lappen, og jeg må nesten styre musikken. Jeg har ikke og kommer ikke til å skaffe meg lappen, da jeg tror flesteparten i Norge setter pris på livet sitt, og vil ikke ha en episode til, som Eli Hagen, det kan lett skje med meg bak rattet, og musikksmaken min er lett å like, mener jeg.

7. På soverommet; Tar du dynen min, har vi et problem, egentlig så har vi to problemer, jeg har en sykt sjalu kattepus, som egentlig liker kun en håndfull mennesker, jeg er ikke redd for å bruke henne. Hun er så søt, elsker henne!

8. Alenetid; Er egentlig noe som er veldig viktig for meg, jeg trives alene, og har alltid et eller annet å drive med. Enten det er å ta 500 selfies iløpet av en dag, eller skrive noen innlegg til dere.
Eller binge en serie, det er jeg også god til. Du kan joine, men det er ikke Netflix and Chill.

9. Shopping; Jeg elsker å shoppe, det å bruke penger generelt er noe jeg gjør alt for ofte, skulle ønske jeg kunne stoppe, men det går ikke. Og det hjelper ikke at du klager på det, det gjør meg irritert, så det vil vel kanskje si at jeg har et lite problem, men det kunne vært værre!

10. Og kanskje det mest viktigste i et forhold, nemlig sex; Jeg vil når jeg vil, og det er ganske ofte, neida, joda. Men sånn seriøst, det skal være behagelig for oss begge, og vi skal slappe av. Jeg liker å planlegge ting, og ha kontroll, men akkurat her, slå deg løs, før jeg gjør det. Vit hva du vil, og gjør det, faller garantert i smak, både for deg og meg, bare ikke slå meg i ansiktet, redd for at både fillers og botox bare skal flytte seg.

Så her er da mine 10 ting som jeg gjør feil i nesten alle forhold jeg ar hatt. Det er sikkert også grunnen til at jeg er alene den dag i dag, MEN det går bra, jeg trives, jeg har noen jeg kan ringe hvis jeg absolutt skulle ha behov for det, og akkurat nå, så funker det perfekt for meg, siden jeg har så mange andre baller i luften, som jeg gleder meg til å fortelle, men alt til sin tid.

Håper du likte innlegget, og merk dere, det er skrevt med litt sarkasme, men der er jo sånn jeg er. En sarkastisk bitch.
Men igjen, jeg suger på forhold, så du slipper det; vær så snill, ta til deg disse rådene så slipper du det samme som meg!

Dette er meg og Åsa, blir et bilde fra lørdagen, siden jeg ikke har fått på meg trynet, eller øyenbrynene :-)

Likes

Comments

Er ikke høsten den beste årstiden, vet ikke jeg.
Elsker naturen, moten og atmosfæren, at det blir mørkt 20:00 er fantastisk.

Nå er det også på tide og oppdatere garderoben, da det er masse spreke farger ute, er så glad for at det ikke bare er jordfarger som det har en tendens til å være.
Dette er noe av det jeg venter hjem denne måneden.

Gleder meg allerede til å hente ut dette og få sett om det ser like fresht ut som på bildene. Spesielt de babypink skoene, som jeg har ventet en evighet på, siden størrelsen min alltid er utsolgt, men nå er de sendt iallfall.
Har også bestilt litt sminke, men nå må jeg fortsette å jobbe litt siden pausen er over, så det kommer i et egent innlegg.
Fortsatt fin mandag <3


-Dash!

Likes

Comments

Som dere vet, så elsker jeg å ha et stort sosialliv.
Jeg er som regel alltid ute sammen med de samme personene, for vi har det veldig moro sammen, sjeldent noe tull ;-)

For noen helger siden, tja, kanskje uker siden var jeg og ei god venninne av meg ute på Jessheim, som vi regjerer, vi blir kalt frick and frack, og det sier sitt. Men tilbake igjen;

Vi vil som regel alltid på nach, så det bestemte vi oss for, kastet oss inn i det første taxien vi så, og dro avgårde. Vanligvis tar det ca 20 min å gå, men når vi har litt innabords så kan vi si en time.

Jeg har jo en stedsans som en hodeløs høne, så jeg ganske bestemt, sier stopp og at vi skal av her, for det var rett i nærheten! Lite viste jeg da, at vi var jo altfor langt unna, og jeg hadde glemt hvor nachet var!
Jeg kødder ikke, vi brukte kanskje en time på å gå; hekker, gjennom husvegger, over et gjerde, når jeg endelig trodde vi var fremme, var vi der vi startet, ved hekken! Etter mye om å men, kom vi oss endelig frem.
En av de beste egenskapene ved Anette er at hun blir veldig sjeldent sint, hun tok hele denne turen med er smil, mens jeg klaget over at vi aldri kom til å komme frem.
Dette er jo noe vi har det veldig morsomt med i ettertid, og blir som regel alltid fortalt på forskjellige vors, hvor vi holder på å dø av latter, mens folk bare ser rart på oss.

Håper dere liker slike type innlegg :-)

Har dere noen morsomme historier?
Del de med meg :-)

- Dash!

Likes

Comments

Endelig hjemme hos foreldrene mine etter bursdagen, og godt de det, få litt kvalitetstid med prisene hjemme, Missy og Lexi, to litt gale bengaler.
Nå har vi akkurat kommet inn etter en liten tur ute, slenger med et bilde av de under vaskeprosessen :-)

Spørs om det ikke blir en rask øvelse av yoga når jeg kommer meg helt hjem.
Trenger det etter alt inntaket av pizza, kaker og all mulig drit! Men totalt verdt det. Veldig koselig dag.
Synes det er viktig å være med i familiebursdager, spesielt til de eldre, vi vet ikke hvor mange de har igjen, dette gjelder også oss, grip dagen!

Ha en fortsatt fin søndag, så snakkes vi imorgen :)

-Dash!

  • 266 Lesere

Likes

Comments

Det skal sies.
Vanligvis hadde jeg ikke stått opp før klokken 15:00 eller senere, idag spratt jeg opp allerede 10:00, utrolig deilig og ikke være bakfull. Noe jeg tror de fleste av vennene mine er :-) Så snappene, og jeg angrer egentlig ikke på at jeg ikke ble med ut igår!

I skrivende stund er jeg på vei ut døren, klar for enda et bursdagsselskap. Føler helgene bare går til bursdager og konfirmasjoner, men er alltid koselig og se hele familien samlet.

Slenger med et obligastorisk selfie med det ultrakule unicorndekslet mitt, som jeg fikk av Linn.
Hun irriterte seg veldig over at jeg ikke brukte noe deksel på iPhonen min. 
Så takk, Linn for at du tenker mer på iPhonen min enn det jeg gjør, for vi alle vet, den har flydd et par ganger siden jeg fikk den :-)

Håper alle får en superfin søndag! Det skal iallfall jeg.

- Dash!

  • 526 Lesere

Likes

Comments

Som betyr at jeg bytter over fra blogg.no til å bli en del av NOUW.com gjengen.
Allerede har jeg hatt mer glede av å skrive dette innlegget, hvor det er så ryddig og stilrent, så dette vil bli ganske gøy.

Kjenner det var veldig godt og ha tidligvakt idag selvom humøret mitt ikke er til å skryte av på morgenen. Nå er leiligheten vasket, middagen er klar og jeg gleder meg til å ha en rolig kveld, helt alene. Helgene mine tilbringes som regel ute noe jeg må trappe ned for min egen helse, rett og slett.

Deler av kvelden kommer også til å farge håret mitt igjen etter at det ble veldig mislykket, så vær snille dere, og styr unna Colorista, fargene ser så utrolig kule ut, men de ødelegger virkelig håret ditt, så nå sitter jeg her da, med gult hår, etter å ha prøvd å farge det grått, for noe drit L'oreal Colorista, det eneste som faktisk er bra er 1 dags sprayen, som er lett og vaske ut, resten suger balle)

Håper dere alle får en fab lørdag, nå skal ansiktsmasken på og resten av kvelden tilbringes foran tv´en!
Riktig god lørdag :-)

- Dash! 

  • 332 Lesere

Likes

Comments

Wow, nå er det over en uke siden A-Magasinet slapp "bomben".
Jeg har fått dritt slengt litt i ansiktet når jeg har vært ute på byen, eller på hjemmefester.

Jeg er ikke den typen som legger skjul på noe, blir jeg spurt om noe, så svarer jeg så godt jeg kan. Selvfølgelig, det kommer jo litt an på hva jeg blir spurt om. Noe er litt mer hemmelig.
Om jeg har tatt og gjort forskjellige inngrep, eller injeksjoner er en ting.
For noen er det ikke til å legge skjul på heller.

Hehe, som da jeg tok fillers i leppene for 2 gang på lenge; Fake er fake!

Men etter at artikkelen kom ut har jeg fått høre litt mer drittslenging enn normalt, men hva kan man forvente når man stiller opp i en avis, og nettavis i dette tilfellet. Det morsomste; De fleste som er shady, er eldre mennesker, som jeg syntes kunne trengt litt botox selv. #sorrynotsorry.

Hvis man kan forandre ting, man ikke er komfortabel med, hvorfor ikke?
Hvorfor skal mennesker generelt ødelegge selvfølelsen til en annen person? Bare fordi man sprøyter inn litt her og der?

Det eneste jeg irriterer meg over, er at jeg ikke så mer ned, så jeg kunne unngått dobbelt haken litt, men men! Det er nå så!

Likes

Comments