För mig, som växte upp på 60-talet, är dagens utrikespolitik förvirrande. Då var kommunismen den stora faran och Sovjetunionen det land som sökte världsherravälde. De enda som stod bakom Sovjetunionen i Sverige då var KPML (r) och andra organisationer på yttersta vänsterkanten. Nu stöds Ryssland (fortfarande kommunistiskt vad jag vet) av både ledarskribenter på Aftonbladet och grupper på yttersta högerkanten. Yttersta högern gillar Putins nationalism men då borde AB inte gilla honom. Eller?

Likes

Comments

2 saker....

1. Det var inte bättre förr.
2. David Frost hade rätt. "Helvetet är den plats där svenskarna står för humorn." Och där italienarna sköter politiken.

Likes

Comments

Blir förkyld dagen innan nyårsafton. Jättekul. Not. Och så blir det kallare framöver. Jättekul. Not. Igen. Får trösta mig med Daredevil, The Crown och Ben-Hur på Netflix.. Me like Marvel!


Likes

Comments

7 av 10. Bättre än föregångaren Into Darkness men sämre än den första i rebooten. Gillar Zachary Quinto som Spock, John Cho som Sulu, Zoe Saldana som Uhura och Simon Pegg som Scotty. Chris Pine når inte riktigt fram,tyvärr.
Bra effekter, något sämre storyline.

Sevärd

Likes

Comments

Nu är det dag 37 och jag kan inte för mitt liv begripa hur man kan bedöma min arbetsförmåga genom att låta mig testa gamla Laptops och se om dom är något att ha. Jag har ingen press på mig, varken tidsmässigt eller produktionsmässigt. Inga telefonsamtal eller frågor. Inget av det som gjorde att jag gick in i väggen. Men det är väl bara att flyta med strömmen. Det är förhoppningsvis slut snart.

Likes

Comments

Musik Non Stop dök upp på skärmen på väg till Spånga. Tur att det stod att det var Kent i displayen, annars hade jag ingen aning om vad det var. Så nu har dom lagt av. Jaha. Sörjda och saknade av andra än mig.

Likes

Comments

På radion och tv;igår var det Kents avskedskonsert. Snyft och buhu. Om det säger jag, från djupet av mitt hjärta : OCH??
Vem fan bryr sig? Finns det nåt mer upphaussat band än Kent? Trodde väl inte det..

Likes

Comments

Om du kan, se den! En Netflix-serie till som är kanon.. Jessica Jones, Luke Cage, Marco Polo, Unbreakable Kimmy Schmidt, The Crown, The Expanse, Stranger Things.... The list goes on..

Likes

Comments

Jimmie Åkesson har läst Astrid Lindgrens böcker för sitt barn. Det ogillas uppenbarligen av kultureliten. Vad är nästa steg; spärrlistor på Akademibokhandeln?

Likes

Comments