View tracker

Förrgårs middag, jag tänkte egentligen vänta med att lägga ut dessa bilderna och lägga ut dem tillsammans med kvällsmiddagen vi gjorde igår men klumpig som man är raderade jag alla bilderna från kameran imorse och glömde att jag hade dem där.. Men det var iallafall jättegott, köttbit med sötpotatispommes.

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Yay ikväll blev det svenska köttbullar till middag, eller det var det som stod på påsen iallafall haha. Men dem var goda, men hemma är alltid BÄST! Nu ska vi se en film och imorgon blir det en kortis till skolan och sen träning. Det kommer vara en kort vecka men intensiv för till helgen ska vi tävla vår första tävling båda två i Alabama!

Likes

Comments

Idag efter lite om och men bestämde vi oss för att åka till Palm Beach. Det var rätt så molnigt idag men lyckades ändå få en del färg (dock fick vi mest färg när vi gick dit från downtown så den brännan blev inte så lyckad kan man säga haha). Men annars var det jättemysigt och speciellt kul att gå runt och bara kolla på alla FINA hus som finns där vid stranden, helt sjukt...

Japp, dessa går omkring lite överallt på skolan...

Inte direkt van vid såna skyltar där hemma haha, detta är då på skolområdet

Jag försöker hitta en lucka för att ta mig över vägen haha

Likes

Comments

View tracker

Vi har varit så himla duktiga med att laga egen mat här i USA nu så vi tänkte faktiskt lyxa till det idag med en pizza från dominos ikväll. Så den har vi precis kränkt i oss och den var svingod. Skiljer sig en del från hemma, alla pizzor är så himla tjocka här! Man kan typ äta en bit och så är man nästan proppmätt för all deg haha. Nu ska vi mysa med lite film och fira att det är helg!

Likes

Comments

​Idag hade vi vår sista lektion för helgen wiiho! Nu har vi långhelg till på tisdag nästa vecka för då början skolan som vanligt igen. Men det innebär såklart inte att vi inte har saker att göra, vi har tre inlämningsuppgifter till nästa vecka vilket är skönt för då blir det inte sån stress under helgen. Som tur var vad dem inte så svåra. Men dagen imorgon ser ut som så att vi ska upp vid åtta för att gå och gymma klockan nio. Sen tänkte vi fixa lite smågrejer och städa lägenheten lite. Sen förhoppningsvis ska vi se om vi kanske kan ta oss ner till downtown någon dag sen till helgen så vi kommer utanför området och se lite nytt. Godnatt på er!

Likes

Comments

Ikväll har vi lätt ätit den godaste middagen som vi gjort hemma själva. Det blev en köttbit som typ påminner om någon slags fläskfilé haha och till det fick vi ta ris för det var det som vi inte ätit på ett tag och så givetvis hittade vi varm bearnaise i affären som vi använde oss av idag och det blev verkligen jättegott! Denna dagen blev i slutändan en riktigt bra dag för vi fick iordning på alla våra kurser så nu har vi ett riktigt bra schema att gå efter vilket är skönt. Sen på eftermiddagen fick vi också reda på att våra egna försäkringar gällde så vi får nu äntligen börja träna här nere! Jag ska träna imorgon 7 på morgonen så det blev inte direkt någon mjukstart precis haha men det är så det kommer vara nu så det har vi ställt in oss på. Sen skulle Tobbe köra vid 1 och vår sista lektion slutar 12:20 så det är perfekt. Så nu får jag snart gå och sova eftersom jag ska upp vid 5:30 så får Tobbe se en film eller något haha. Godnatt på er!

Eftersom vi bara lagt upp massor av bilder på mat dem senaste inläggen haha så är här en bild på vad vi handlade när vi var iväg i söndags på dem olika shoppingställena och kollade runt.

Likes

Comments

Bild på vår kvällsmiddag, man ser vems tallrik det är med tanke på ketchupen haha..?

Idag började skolan så vi har helt enkelt spenderat största delen av vår dag på campus. Vi började första lektionen klockan 11 men var där vid 9 för att få iordning på alla kurserna. Nu har vi precis ätit och kommit hem från skolan. Vår sista lektion skulle egentligen sluta vid 9 men läraren släppte oss tidigare eftersom det är första veckan, och det tackar vi för! Förhoppningsvis kan vi börja träna imorgon också, vi var innan idag på en hälsokontroll där vi fick kollat blodtryck, reflexer, nacke osv av en doktor. Det måste man göra innan man får börja träna och tävla. Annars kommer det rulla på i veckan med att få iordning på allt. Hoppas ni har det bra där hemma för vi saknar er massor!!

Likes

Comments