Lördagsmiddag - Fläskfilé med sötpotatis och morötter i ugn

Skolan

Nu börjar det dra ihop sig mot Nationals som kommer att gå i Alabama, Gulf Shores. Det ska bli kul att komma iväg lite och få avsluta säsongen här för att sedan börja bege oss hem mot Sverige igen, vi längtar såå efter att få träffa alla där hemma, ska bli så kul! Men nu ska vi bara ta till vara på sista tiden vi har i West Palm Beach och sen återstår det att se vad det blir efter sommaren. Dagens första planer är iallafall att packa inför imorgon då vi åker, vi kommer vara borta för Nationals en vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från Johans Joe som är ett svenskt café vi fick reda på fanns i närheten där vi bodde i West Palm Beach, hur coolt är inte det? Vi åkte dit och det var verkligen svenskt, svenska kakor, mat och man kunde till och med köpa svensk Oboy, ballerina, svenskt knäckebröd, senap, ja allt möjligt. Både jag och Tobbe beställde in en massa godsaker bara för att vi var så himla sugna! Vi har nog aldrig njutit så mycket av en toast med skagenröra någonsin haha! Kan starkt rekommendera detta stället!

Likes

Comments

Vilken helg det varit! Sun Conference började med helt okej väder första dagen (lördag) men slutade med regn och storm dagen efter på söndagen då alla finalerna skulle vara. Först flyttades tävlingen upp till senare på eftermiddagen på grund av regnet och sen började det även åska så det slutade med att tävlingen startade kl 3 istället för vid 12. Men dagen slutade ändå ganska bra för både killarna och tjejerna slutade tvåa bland alla lagen vilket tydligen har varit en STOR förbättring från förra åren så det var kul. Det kommer komma massor av bilder från helgen i ett annat inlägg senare, ska bara samla ihop alla. Nu har vi iallafall gjort fläskpannkaka, det blir lite senare mat idag för det har varit en ganska händelserik dag idag, full med plugg inför finals och idag åkte faktiskt jag och Tobbe till vårdcentralen här nere eftersom han inte mått så bra. Det visade sig att han hade någon slags irritation i halsen, men det kommer lösa sig nu så det är skönt! Vi var på Publix innan idag för att se om vi kunde hitta lingonsylt till fläskpannkakan för vi var så sugna på det men trodde inte vi skulle hitta MEN vi hittade haha och det var dessutom Felix egna märke haha!

Likes

Comments

Sist vi hade management lektion så hade vi som uppgift att laga en rätt som var typisk från det landet man kom ifrån, så jag ooh Tobbe bestämde oss för att göra fläskpannkaka.

Nu har snart ännu en skolvecka passerat och det börjar dra ihop sig till Sun Conference som är nu till helgen i Miramar, cirka en timme från West Palm Beach. Det är alla college som är med i samma conference som tävlar mot varandra så det finns flera olika conference runt omkring i USA men Florida är med i det som kallas för Sun Conference så det är en ganska stor tävling här. Vi åker fredag morgon vid halv tio och kommer tillbaka söndag kväll. På fredag skulle vi träna och kolla in arenan och tydligen på kvällen ska det även vara en middag för alla lagen. Lördag och söndag är det full rulle med tävling, försöken på lördagen och finalerna på söndagen. Ska bli kul och se hur det kommer gå. Jag ska springa 100m, 200m, 4x100m och 4x400 stafett så det kommer bli en tuff helg. Tobbe ska köra längdhopp, höjdhopp och 4x100m stafett. Hoppas på ännu ett 8-metershopp denna tävlingen haha, det hade varit sjukt kul! Nu ska vi bara ta det lugn och strax börja med maten. Kram på er!

Likes

Comments

Här var när vi var i Miami, vi var tvungna att äta lunch på IKEA efter att ha kört förbi det. Det var verkligen hemkänsla när man gick omkring där inne.

Tobbes middag som han lagade igår efter jag kommit hem från tävlingen. Duktigt duktigt!!

Likes

Comments

Igår var jag iväg och tävlade i Orlando med stafettlaget, vi åkte 6 på morgonen och kom hem vid 7 på kvällen så det blev en lång dag och jag var helt slut när jag kom hem och efter vi vaknat imorse så var Tobbe iväg och handlade frukost till oss från Panera Bread! Hur snällt var inte det!! Publix som vi brukar handla på var stängt eftersom det är påskdag idag eller något så han gick till Panera istället och handlade en riktigt lyxfrukost. Det var så himla gott! Idag ska vi bara njuta av att det fortfarande är helg, och göra lite läxor, kanske gå till poolen, ja bara ta det lugnt och ladda inför nästa helg för då är det Sun Conference i Miramar.

Likes

Comments