Hey piger:))
Idag har vi samlet lidt julegave inspiration sammen. Vi tænkte at tidspunktet var meget fint da det er nu de fleste begynder på at skrive eller i hvert fald nok tænke over ønsker. Så her er nogen af vores bud på ting du kan skrive på din ønskeliste.

1. Det første du kan ønske dig er tøj. Tøj syntes vi er et godt ønske fordi du kan finde rigtig meget forskelligt tøj i forskellige prisklasser så du kan finde noget der er perfekt til din ønskeliste!

2. Den anden ting du kan ønske dig er smykker. Der findes tusindvis af forskellige smykker igen også i forskellige prisklasser. Det handler bare om at du finder det helt rigtige smykke.

3. Den tredje ting du kan ønske dig er tasker og punge. Der er lavet sindsygt mange flotte tasker som du kan ønske dig! Du må bare igang med at lede og så er vi sikre på at du nok skal finde noget. Du kan også tage et kig på billedet og se om du kan bruge det til noget inspiration.

4. Den fjerde ting du kan ønske dig er møbler og ting til at indrette dit værelse. Du kan ønske dig et nyt skrivebord, tæpper, planter, lysestager, puder osv. Du kan finde mere inspiration på billedet.

Selvfølgelig er der også tusinde andre ting du kan ønske dig som makeup, bøger osv.

Knus Thit & Cecilie<33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heey

Idag har vi sammensat et mega lækkert outfit her til efterår/vinter.
Outfittet består af en strik fra ganni,
Et par lækre levis bukser,
En mega fed taske som vi desværre ikke ved hvor er fra og til sidst er armbåndet og skoene begge fra valentino.

Likes

Comments

Heey piger

I dag har vi været ude og gå en lang og hyggelig tur hvor vi var nede forbi starbucks og købe en varm kakao. Efter det gik vi en tur og tog nogen billeder.
Ellers har vi bare været i skole og slappet af hjemme hos Thit. Alt i alt har denne dag bare været en rigtig hyggelig og afslappet dag.
Knus Thit & Cecilie<3

Likes

Comments