Dette er en sjov følelse. Jeg har i alle disse år brugt enormt mange timer på at læse andres blogge og finde inspiration hos dem, og nu sidder jeg så her og forsøger selv at give det et skud. Jeg har haft en iver efter at afprøve et sted som det her, men på den anden side været utrolig bange for hvad fanden jeg mon har at bidrage med til denne verden? Jeg skriver ofte ting ned på min mobil. Tanker, forundringer, idéer og holdninger. Men det var jo bare små kruseduller, og dette er et kæmpe lærred.

Hmm, men altså der er vel kun en vej, og det er fremad. Jeg er mega spændt på det her, og på at se om disse store drømme og tanker jeg har inde i mit (bogstavelig talt) meget lille hovede, vil bære frugt. Jeg vil få nogle at mine frustrationer ud af mit hovede, ned gennem mine fingre og ud til verden. Men bare rolig: mine hverdagsproblemer vil ikke blive det eneste der skal fylde denne blog. Jeg synes mode er utrolig spændende, og det vil jeg altså også forsøge at bidrage i at kommentere på.

Jeg har altid klaret mig ret godt i dansk, og fundet det spændende at skrive forskellige slags stile. Men forfatter bliver jeg nok aldrig, for jeg kan simpelthen ikke finde på historier som er specielt gode, eller får en ordentlig slutning. Jeg måtte altid afslutte mine eventyr i folkeskolen med "fortsættes..." eller "og så døde hun", for jeg kunne aldrig få skrevet mine historier færdige. Men det fede ved denne blog er at det er mig og kun mig der bestemmer hvad der skal stå på menuen, og ked af hvis jeg skuffer, men det bliver i hvert fald ikke eventyr og gys. - Jeg håber du vil følge med alligevel!

En masse knus og sommerfugle i maven fra Thit

Likes

Comments