hejsan!
det var ett tag sen, jag har ju mest skrivit om hur skit de varit ett tag. Men nu känns allt ganska mkt bättre.
Allt flyter på som det ska.

Varit ganska tufft ett tag men vadfan jag är ju van vid att det är värre.

Håller på o kollar efter en annan lägenhet så jag kommer ifrån den jag har nu. egentligen inget fel på den men jag är ju en rastlös själ o jag har inte känt mig hemma sen jag flyttade in där. Den är ju stor o bra men jag saknar mer garderober och bättre kvalité på lägenheten. Men så får jag se om min gamling orkar med en flytt till. Min ena katt börjar ju bli gammal. Snart 15 år ❤
O nästa gång jag flyttar så vill jag ju helst köpa något. O jag går upp o ska jobba mer snart.

Underbart allting. ❤

Likes

Comments

De senaste så har mitt hat växt mer o mer..
jag har insett varför jag ogillar en person så mycket. jag tänker på de ofta hur illa behandlad jag blev. och om ni visste det jag varit med om så hade ni kanske varit lite mer förstående. Det är bara jag och personen som gjort allt detta som vet just detta. o jag blir så jävla äcklad, jag var ung men jag vet bättre nu. Jag skulle kunna krossa hela dig. men fortsätt du som du gör. Snart kommer jag inte hålla inne med sanningen längre. O de du gjort kommer få andra att vilja krossa dig med!
så akta din tunga. Jag vet att du snokar överallt om saker om mig..

fått fast jobb 👍 fast de har jag ju haft ett tag då men.

mår bättre än på länge. trivs med tillvaron och för en gångs skull så håller inte hela livet på att krossa mig. även om de finns saker som är riktigt tungt. Men livet går framåt iaf.

Likes

Comments

falska jävla människor.
nu va de bra. nu är jag så trött på detta så de är galet. skyll er själva säger jag!
jag tror på karma.

ringa lite samtal idag med. 👍👊

var på volbeat i helgen! de va grymt 😍 jösses! mäktigt som fan.

hänt mkt de sista.. men inget som är värt o nämna..

Likes

Comments

Mitt älskade hjärta. Jag älskar dig så mycket. Du är det bästa jag har!

Allt du känner, känner du tio gånger mer än alla andra. om du är arg, ledsen eller glad.
idag slogs benen undan på mig, när du säger att du inte vill leva längre. Du är inte ens 7 år gammal och har dem känslorna. Ush så ledsen jag blir. Jag vet inte hur jag ska tackla det.
du ska må bra. jag ska göra allt för att du ska må bättre igen.

Mamma älskar dig mer än allt ❤

Likes

Comments

hejsan..

åh jag har en del jag funderar på. jag hade ett samtal i helgen med en person.
För ca5 år sen kallade han mig lögnare o nu ville han inte diskutera de. Men jag lyssnade inte på han utan sa precis vad de var som hände den där kvällen när hans polare gav sig på mig. Och de han säger är "skojar du? de är inte vad jag har hört"
Ne de är klart att han inte har hört de. För han lyssnade ju inte. Jag kommer minnas de hela mitt liv. och jag står även i tacksamhet till en av mina vänner som hjälpte mig den kvällen. jag kommer aldrig glömma vad hon gjort för mig.

men annars så känner jag att jag mår så mycket bättre. Har allt så som jag vill ha det just nu.

o jag har haft en väldigt bra födelsedag idag  ❤

Likes

Comments

hejsan!
hänt en hel del sen sist faktiskt!

jag har så mkt funderingar. Jag överanalyserar precis allt.. o de är värre än det varit innan. Mina tillitsproblem är inte bra alls.

jag har tänkt på personer jag saknar. Idag har varit en sådan dag. Mina fina änglavänner som jag saknar så mycket. ush vad jobbigt de är att inte kunna prata med dem.

Jag hatar att jag tycker synd om en människa som gjort mig väldigt illa. Jag hatar att jag ens bryr mig.  Men ibland är det svårt att stänga av allt. Även om man försöker.

Likes

Comments

jag är så glad. jag har gjort några val det senaste som har påverkat mig bra och på ett positivt sätt.
jag har lixom slutat umgås med personer som påverkar mig på ett negativt sätt och som är energitjuvar.

jag trivs med mitt liv just nu. och träningen gör mig gott. skaffat årskort på xforce nu så motivationen är på topp.
jag o lillebror stod utanför gymmet i morse när de öppnade och nu har jag varit hemma o duschat och så ska vi ge oss ut på en långpromenad strax.

o sen ska jag träffa en saknad vän och ha lite catch up Time.

Likes

Comments

Fyfan vad glad jag är! Just nu går allt i den riktning som jag vill! Underbart..

jag och min lillebror har pratat en del idag. Och han sa till mig att de är skönt o se att jag mår så bra. o att jag har hittat på en massa skoj denna sommaren.
Ja jag lever verkligen livet just nu. jag vägrar låta det förflutna hindra mig. Jag vägrar låta R komma in i mitt huvud mer. Nu är det min tur.

Jag ska sätta mig ikväll o plugga teori till körkortet och imorgon så ska jag ringa min körskolelärare så att vi ska göra upp en plan så jag får mitt körkort så snart som möjligt så jag kan ta mig dit jag vill. slippa åka tåg och buss om jag vill ta mig till vänner och sådär :)

Idag åker grabben till sin pappa, så då kan jag plugga lite.
kollar även på lite kurser som man skulle kunna läsa på distans för att få upp sina betyg. :)

Likes

Comments

Fyfan vad jag har haft det bra. Nästan lite oförskämt bra. Så nu väntar man nästan på att något ska hända eftersom jag mår bra nu.
jag vet ju att de är en person som inte fixar att jag mår bra så han försöker hitta nya saker för att kunna trycka ner mig igen. Men fuck it. Inget han gör kan få mig att sjunka igen. För nu är de min tur att må bra. Och de är jag som har övertaget. Karma idiot karma.. och man kan ju verkligen säga att du har fått din! haha..

Förra helgen så var jag i Falkenberg med några vänner och jag hade det super! Riktigt glad att jag bestämde mig för att åka med. De va en av de bästa helger jag haft på länge! Såg dock mitt ex där. pedofilen.. ush..nu vet jag iaf hur jag reagerar när jag ser han.. men grabbarna jag var med fick mig att tänka på annat och att vi skulle ha skoj. så de hade vi. och jag såg inte idioten mer den helgen. Kommer dock inte glömma hans äckliga leende tills han såg mig och blev helt stel i ansiktet. Och jävla tur att vi inte hamnade bredvid varandra i köerna som var.

Haft en superbra vecka och denna fredagen har varit så mkt kärlek! Firat lillasyster som fyller år imorgon, och haft besök av en saknad vän och hennes son. och så har vi varit ute o lekt och även inne.
Och min son har varit med min lillebror på framnäs och badat också medan jag har städat och tvättat.
tillbaka på jobbet denna veckan också.  skönt att vara tillbaka efter 2 veckor semester. Ska ju ta ut en vecka i höst också. Och så ska jag och en vän iväg på volbeat när det är.

Mkt skoj pågång nu med. och lite olika projekt som är pågång! helt underbart 😁

Likes

Comments

Hejsan! var ett tag sen nu.
oj de har hänt så mkt det sista.
Man kan väl säga att jag har hittat mig själv, jag mår inte lika dåligt längre. Och det är inte jätteofta som jag har min ångest.

Denna sommaren har jag även "fart runt" lite. Och jag mår bra av de, har varit i Göteborg o shoppat, träffat på en gammal vän som bor där numera :)
vart på fest i Vara och fått lite nya bekantskaper. mkt trevliga människor!
Och så har jag varit i Ulricehamn, o på legoland med grabben. Första sommaren som jag haft pengar och kunnat koppla av och hitta på roliga saker med min son! Så underbart!

Jag har även börjat gymma. hållit på i snart 1 månad. Och att börja gymma var något av de bästa jag har börjat med. Och jag har världens bästa coach? stavning? Min lillebror! Han peppar mig även när jag känner att jag vill ge upp så är han tuff! Riktigt bra för att jag ger upp för lätt..
Men jag känner mig mkt gladare sen jag började med det. O cm från midjan är borta och det syns. Min lillebror är min förebild då han gått ner över 60 kg i vikt! så jävla bra!
och jag har lagt om kost och sånt med. 😀

jag är så oerhört tacksam över att ha vissa personer i mitt liv. för utan dom så hade jag nog inte klarat mig så långt som jag gjort idag. jag har slutat med mitt värsta självskade beteende. De som står mig närmast vet vad de var. Jag skadade mig själv väldigt mkt psykiskt. Men nu är jag stark. Och de vill säga jävligt stark, så nu om jag blir riktigt arg så låter jag träning och promenader få min ilska att försvinna. Istället för att låta de gå ut över någon stackare..

Och så har jag blivit anställd på 75% istället för 50 😀

Likes

Comments