Hej alla pigga och glada!

I måndags tog jag buss och tåg och åkte iväg till min pappa. Resan gick bra, dimmig till en början men tiderna matchade bra och tåget var ej fullsatt så fick lätt plats med mina två stora resväskor. Pappa mötte upp mig med en varm kram vid stationen och sedan åkte vi hem där jag fick en bit hembakad pizza , muums. Sedan hände inte så mycket mer den kvällen, mest packa upp lite och sånt.

Igår pluggade jag hela förmiddagen. Sedan åkte pappa och jag till nybro där vi besökte två olika second hand affärer samt dollarstore. Åkte sedan hem och lagade mat ( Råstekt potatis, soja strimlor, cafe de paris sås och en sallad av tomat, gurka och romansallad, Muums) Sedan gick jag en runda med en av mina vänner som bor här. Efter det cyklade hon tyvärr hem då det började bli mörkt och jag gick hem till pappa och såg på idol. Blev så nöjd då det var dem jag hejjade på som gick vidare ^^ Därefter somnade jag ganska snabbt x)

Och idag då? Vad har hänt idag? Inte jätte mycket än faktiskt. Cyklade med min kompis till bussen för ca 3 timmare sedan och har därefter pluggat. Dock är huvudet fullt med tankar, blandade känslor av dessa dagar och saker jag tyvärr inte orkade skriva ner här nu. Är komplicerat.. men ska bjuda på en liten text för att endå beskriva känslan:

I still can see your eyes in front of me.
Hear yor soft voice talking to me.
And your smile is stuck on my mind.
I dont hear a word you say cause
i´m too busy looking at you.
But he wants to see me.
He likes me.
But he is not you.
Because it may not be that easy
That you would feel the same to me
As i do for you.
Because I¨ve learned to fall
without you catching me.
And I have learned that no one else will be able to catch me.
Because it´s just you that I like.
But all dreames can became true.
You are such a dream.
Even if I wish you were mine,
I know that will never be.
The most important thing is that you are doing well and i dont loose you as my friend.
Because boy you mean so much to me.. more than you will never realize..
You mean everything to me..

 Massvis av kramar / Shelly!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Linda Johansson och jag är 18 år och kommer från en liten by i Småland.
Jag bor varannan vecka hos min mamma och varannan hos min pappa. Min pojkvän bor också hemma hos oss. Jag har två äldre syskon som är 32 år, som jag faktiskt inte träffar lika ofta som jag hade velat, vilket jag tycker är synd även om vi bor i samma by alla tre.
Jag pluggar sista året på barn och fritid och trivs bra i skolan. På min fritid umgås jag mycket med Shelly och hennes familj om jag inte gör det så umgås jag med min familj och pojkvän. Och om jag inte gör det pluggar jag med Shelly.
Träning är en stor motivation för mig och jag älskar verkligen att träna.

Mitt namn är Shelly Nordström och jag är också 18 år och bor i en liten by i Småland. Jag bor tillsammans med min mamma och storasyster samt även våra 3 katter. Jag har precis påbörjat Vård och omsorg med inriktning akutsjukvård på distans och trivs mycket bra med mitt val. På fritiden tränar jag, går promenader med mamma, ser på film, spelar med syrran och umgås så ofta jag bara kan med Linda, när vi är brukar vi se film, plugga, spela uno och en himlans massa annat.


I denna blogg kommer vi att skriva om vår vardag, träning, mat, skola, vår fritid och en massa annat roligt.
Vi hoppas att ni kommer att gilla detta, och att ni kommer att hänga med oss i framtiden.

Kramar
Shelly & Linda.


Likes

Comments