Livet

HEY BEAUTIFUL

Jag stöter ofta på personer som får mig att tappa andan. Som får mig att vilja bli bättre, bättre än vad jag var igår. Personer som sprider sån otrolig glädje och är så otroligt starka, men som oftast inte vet om det. Varje dag träffar jag personer som är så otroligt vackra & då menar jag inte utseendemässigt, utan som personer. Och jag blir så paff. Eftersom alla människor runtom mig är så otroligt vackra, på sina sätt.

. . . 

Just nu sitter jag på tåget. Det regnar utanför & framför mig sitter ännu en vacker person. Jag vet inte vem hen är, men hen sitter & läser samtidigt som hen antecknar. Det ser ut som att hen läser en bok på svenska. Jag sitter här & tänker.. wow. Den här personen kanske sitter och lär sig ett helt nytt språk framför mig. Jag vågar inte prata med hen, fast jag vill. Ett enkelt hej hade ju varit något iallafall.

Det är helt otroligt att tänka att just nu sitter en person framför mig. En person med tankar, känslor & upplevelser som jag inte har någon aning om. Tänk vad häftigt ändå!

. . . 

Nu har jag hoppat av tåget och sitter hemma i soffan. Jag tänker tillbaka på min tågresa hem. Tänk om jag hade sagt hej till personen som satt framför mig? Tänk om jag hade vågat ta det steget. Kanske hade jag fått lära mig något om hen. Vart hen var påväg & kanske något som hen varit med om. Men jag var för feg.

Jag måste bli bättre på att våga möta & ta kontakt med andra människor. En vet ju aldrig om en träffar ens framtida bästavän.

Kanske du som läser känner likadant? Vad säger du om att testa detta med mig? Säga hej till en person du inte känner. Allt som krävs är tre sekunder av rent mod. Let's do this!


​Much love // @thisiswhoiam ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet

HEY BEAUTIFUL

Hoppas allt är bra med dig!

Jag har precis kommit hem från skolan & sitter just nu och pluggar för fullt. Högen med läxor & inlämningar verkar öka för varje dag som går. Men men, det var inte det jag hade tänkt skriva om nu. För nu är det så att jag har tänkt nu igen.. oj oj oj tänker du, det kan inte hända ofta? Hahah jo faktiskt, men såhär är det. Idag när jag cyklade hem mötte jag en person gåendes med sina hundar & som vanligt när jag möter en annan person så ler jag mot hen. Hen log jättestort tillbaka & direkt fylldes jag av sån energi som får en att bli så otroligt pigg. & direkt slog tanken mig att vi alla borde försöka le lite oftare mot främlingar. Inte gör det bara en själv lite gladare, men troligtvis också den andra personen. Så från & med idag ska jag försöka le lite oftare. Prova det du med vetja!


​Much love // @thisiswhoiam ​

Likes

Comments

HEY BEAUTIFUL

Vad kul att du hittade hit till mitt första inlägg!

Detta är min blogg & här kommer jag skriva ner mina tankar, känslor & upplevelser.

Detta är tanken bakom min blogg;  På senaste tiden har jag lagt märke till små saker som gör livet så underbart härligt, men som jag innan inte uppskattat som jag egentligen borde. Tanken med min blogg är att påminna mig själv om alla fantastiska saker med livet & kanske även påminna dig som läsare.


​Much love // @thisiswhoiam ​

Likes

Comments