Hej amigos! Jag vet inte vad ni tycker men jag kan tycka att det är rätt bra att blanda inlägg med bilder respektive inga bilder, alltså att vissa inlägg har bilder medan andra inte har några bilder. Däremot kan jag hålla med om att endast publicera inlägg som inte innehåller bilder i längden blir väldigt tråkigt men att varenda gång ha bilder kan väl jag känna också kan bli lite tråkigt. Men aa jag vet inte, haha. Det är lite svårt det där för ibland beroende på vad man skriver om kan det ibland vara svårt att hitta en bild som passar till ämnet. Och då kan jag tycka att det är bättre att inte ha några bilder alls. Eller vad tycker ni?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak väldigt länge nu och det jag har insett är att så fort någonting inte går som det ska är jag den första som anklagar mig själv för det. Det är alltid jag som tänker vad kunde jag har gjort annorlunda, är det mig det är fel på och skulle jag ha varit mer som "dem". Och ska jag vara ärlig så är jag väldigt trött på att jag hela tiden måste se ned på mig själv. Varför ska jag behöva nedvärdera mig själv bara för att just den saken inte gick som jag kanske hade velat. Jag är trött på att jag ska behöva känna som om att jag inte är tillräckligt bra. För så här ligger det till, jag är inte perfekt och jag kommer aldrig att bli perfekt heller då det så kallade perfekta inte existerar. Men jag kommer alltid att försöka att förbättra mig och bli bättre. Dessutom har jag insett att om precis allting skulle vara felfritt så skulle världen inte vara sådär jätterolig plats, för jag tror att det är dem delarna som inte är perfekta som gör att vi faktiskt uppskattar saker och ting. Utan fel och brister kan vi inte inse dem bra sakerna vi har och att vi borde värna om dem. Visserligen vill man ju att vissa saker ska vara någorlunda perfekta men så nära perfekt man kan komma och inte 100% perfekt. För om ni frågar mig är perfekt tråkigt eftersom vi aldrig kommer att komma dit oavsett hur mycket vi än försöker då det som sagt inte finns något som är perfekt. Men att vi försöker är åtminstone tillräckligt bra och jag tycker att det borde vara mer än bra nog. För varför ska vi konstant oroa oss över att behöva vara perfekta när det bara tar på våran energi och gör oss ledsna istället för att vi ska känna glädje över att vi lever. Ja jag vet, att jämföra perfektion med att våran existens är väl att ta i men jag hoppas ni förstår vad jag menar och om ni inte gör det så ska jag förklara vad jag menar. Jo min poäng är att det är slöseri med bland annat tid när det gäller att oroa sig över hur "perfekt" man är då det finns så mycket värre saker att vara orolig över. Och jag tror att vi, inklusive mig måste lära oss att välja vad som är värt att oroa sig över och vad som man bör släppa. För när allting kommer omkring är ju det enda människan vill egentligen är att finna lycka i vad det än är som gör människan det.

Likes

Comments

Nu är jag tillfälligt tillbaka i Norrbotten, länet som väcker blandade känslor. Anledningen till varför jag är här beror på att jag har tenta på onsdag och har jag börjat pluggat inför det? Helt ärligt... Nej det har jag inte. Jag vet inte varför men ibland är det bara svårt för mig att börja. Det betyder inte att jag är lat eller att jag inte har någon motivation för det har jag, tro det eller ej men ja det är bara svårt helt enkelt. Annars så har jag under mer än en veckas tid brottas med en förkylning som inte vill ge med sig och jag har provat det mesta. Jag har druckit ingefära, jag har använt salva, jag har druckit flera liter vatten och jag har ätit hundratals halstabletter från olika märken. Och absolut inget har hjälpt, förutom att jag har gått från att låta som ett spöke till att mer eller mindre låta som en kille (det är i alla fall vad flera personer har sagt när dem har hört mig prata). Så på det sättet kan man väl säga att det har blivit lite bättre då man nu kan höra vad jag säger, haha. Men ja det är jobbigt och det är fler saker som på den senaste tiden har blivit jobbigt. Eller ja kanske inte jobbigt utan mer frustrerande än jobbigt då jag inte kan sluta att tänka på vissa saker. Och ni som har följt mig ett tag vet att jag är en expert på att överanalysera saker och ting, så att få ytterligare saker att tänka på är väl kanske inte det bästa. Fast jag borde nog tilläga att dessa saker jag går och tänker på är inte allvarliga eller "sådana jobbiga" saker men för mig blir det en jobbig sak på ett sätt då jag precis som jag sa är en overthinker. Har ni några tips på vad man kan göra för att underlätta och minimera denna analysering som bland annat jag har? Hursomhelst, jag vill mer än allt annat kunna sluta tänka på dessa saker på ett sådant sätt som gör att istället för till en belastning blir till någonting bra men jag vet inte hur. Och det är också det som gör att jag känner mig frustrerad, ja ni hör bara i det här inlägget börjar jag överanalysera.Likes

Comments

Likes

Comments

Hejsan alla amigos! Precis som jag har nämnt i inlägget innan så ska jag göra om mitt flöde på insta, och göra det bättre. Men för att göra det enklare behöver jag eran hjälp! Så det skulle vara jättesnällt om ni kunde kommentera vilket flöde av bilderna här nedanför som ni tycker är snyggast. Den första bilden är nummer 1, den andra är nummer 2 osv. Alltså kommentera vilken bild (flöde) ni anser är finast som till exempel; Miranda kanske tycker att bild nummer 1 är finast, då skriver hon nummer 1 i kommentarsfältet etc.

Likes

Comments

Har ni också problemet med att få till ett bra flöde på Instagram? Jag har verkligen problem med det så jag har äntligen tagit bort alla bilder förutom en. För att jag ska helt enkelt börja om på nytt och så ska jag försöka göra allt för att få till ett bra flöde. Vilket kommer att bli svårt eftersom jag redan har suttit i minst en timme för att försöka få färgtonerna i bilden på insta och den jag ska posta att matcha. Men av någon anledning vill bilderna inte sammarbeta, så FRUSTRERANDE. So wish me luck!

Likes

Comments

Black Friday är igång mina amigos! Så passa på innan lagret tar slut!🖤

Likes

Comments

Alltså denna låt är bara så bra! Så om ni inte har hört den eller tycker som mig in och lyssna. Och dessutom är det en jättebra låt att lyssna på om man sitter på till exempel bussen.

Likes

Comments

Ja nu är det verkligen snö ute och kallt är det också! Och med snö är man nu van med att det för eller senare blir problem i kollektivtrafiken. Vilket det blev idag, tåg blev inställda/försenade och samma sak blev det med bussarna. Men jag är bara glad över att jag började senare för annars hade jag kommit väldigt sent till filmvisningen idag. Och extra glad är jag över att jag faktiskt kom hem, haha.

Fast fint är det ju ute just nu, så det här med snö är inte bara negativt. Nu tänker jag i alla fall byta om till lite mysigare kläder och efter det tänker jag bara lägga mig i sängen och titta på en film eller något. Vi hörs!

Likes

Comments

- Städa
- Tvätta
- Duscha
- Laga mat
- Byta sängkläder
- Skicka in timrapporten

Likes

Comments