91. Har du suttit framför en öppen spis?

- Det har jag säkert men det är inget som jag kommer ihåg just nu.

92. Är du gift?

- Nej.

93. Hur länge har du varit gift?

- När jag väl har gift mig kan jag svara på den frågan, haha.

94. Vem var din gymnasie-crush?

- Oj jag tror inte att jag hade en crush direkt. Det var väl mer att jag gillade någon fast jag kommer inte ihåg vem det var tyvärr.

95. Gråter du ofta?

- Det beror på vad du menar med ofta? Men jag gråter nog mer nu än vad jag gjorde för några månader sedan.

96. Har du barn?

- Nej.

97. Vill du ha barn?

- Ja det vill jag.

98. Vilken är din favoritfärg?

​- Svart & turkos/havsblått.

99. Saknar du någon just?

​- Ja om ni bara visste...

100. Vem tänker du att tagga att göra den här tagen?

​- Jag kommer inte att tagga någon, utan den som vill får göra den här tagen.

Likes

Comments

Bad Things - Machine Gun Kelly, Camilla Cabello

Candle in the Wind - Elton John

Shout Out To My Ex - Little Mix

Don´t Let Go - En Vogue

Titanium - Marlisa

Alive - Sia

(Bilden --> vecteezy.com)

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag gjort absolut ingenting förutom att titta på film, medan min kompis har åkt till sin syster i Umeå. Och ja vi får se vilken dag hon kommer tillbaka, men jag hoppas i alla fall att det blir snart. Och självklart är jag glad för hennes skull, det vill säga att hon har någon relativt nära. Men det påminner mig bara om när hon inte är här så har jag ingen. Jag har ingen att vända mig till, jag har ingen att prata med och jag har ingen att bara hänga med. Och innerst inne vet jag och det har jag alltid gjort enda sedan jag flyttade hit att jag verkligen står på egna ben, jag är ensam. Men på något sätt blir det mer verkligt när min kompis inte är här och jag vet att man inte alltid har någon som finns där, men jag trodde aldrig att den dagen skulle komma så fort. För ungefär 3-4 månader sedan var jag inställd på att bara vara hemma och jobba, om jag nu skulle få ett jobb. Och kanske även läsa en kurs på Uppsala Universitet, men allting ändrades så fort. Ca 2-3 månader tillbaks fick jag reda på att jag hade kommit in på Journalistik & media, med inriktning TV i Piteå. Vilket jag självklart blev glad över och som jag fortfarande är så otroligt glad och tacksam över men jag ska inte ljuga, allting har inte varit så lätt. Det är så mycket som jag har insett och som jag har lärt mig om mig själv och som jag försöker att hantera varenda dag. Att inse att jag är helt själv här är bara en av flera miljoner saker som jag måste bearbeta och lära mig att acceptera, but it is a working process. Vilket jag verkligen måste godta, och jag vet att det kommer att bli bättre så småningom. 

Likes

Comments

Anledningen till varför det ibland inte kommer upp några inlägg är på grund av att att jag ibland inte har tiden till att skriva några inlägg. Och jag vet inte om ni har märkt de men jag har i alla fall som vana att lägga upp inlägg minst fyra gånger om dagen. Det vill säga klockan 10.00, 14.00, 18.00 och 22.00. Men tyvärr är det så att jag inte alltid kan uppehålla de vilket är synd. Och så är det också så att om jag inte kommer på något att skriva om, så lägger jag inte upp något inlägg för jag tycker att det jag lägger upp ska vara någorlunda bra. Så att jag inte lägger upp saker och ting bara för att jag måste göra det för att hålla mitt "schema". Utan jag vill på något sätt känna att de jag publicerar på bloggen har någorlunda bra standard. Men självklart är det ju så att vissa inlägg är lite bättre än andra, vilket jag kan ta. Fast det är ju skillnad på de och att bara göra saker på grund av "måsten", om ni förstår vad jag menar. Hursomhelst, så hoppas jag i alla fall att ni förstår de jag vill få fram och att ni har förståelse när det inte kommer upp något inlägg.

Puss & kram alla mina amigos!💜

Likes

Comments

Just nu känner jag mig bara så ensam, det vill säga jag känner känslan av ensamhet. Och den känslan kom bara helt plötsligt. Och en annan sak som jag har märkt och som jag inte vet varför det är så, är att på senare tid har jag upptäckt hur mycket mitt humör samt de jag känner påverkas utav maskrosen. Vilket är en aning frustrerande men det är tyvärr inget jag kan göra åt, det har bara blivit så helt enkelt... Hursomhelst, både igår (torsdag) och idag (fredag) har jag inte gjort så mycket förutom att ha varit till affären. Och förutom de har jag bara tagit det lugnt och så har jag varit lite med min kompis också. Imorgon eller ja idag blir det då, får vi se vad dagen har att erbjuda. Men nu ska jag försöka sova så att jag orkar gå upp om några timmar. Vi hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments