Idag gick jag en sväng ned på stan eftersom jag hade ett paket att hämta ut på Hemtex. Så då passade jag även på att fynda lite fler saker. Vad det är för något och priserna på allting kan ni se nedanför bilden. Dessutom passade jag även på att gå till ICA när jag ändå var ute. Så det blev lite shopping där också (som alltid,haha). Det är faktiskt väldigt sällan man går in på ICA utan att köpa någonting. Vilket kan låta lite galet men så är det. Hursomhelst, just nu sitter jag och väntar på Amal för hon vill gå till ICA. Och jag vet vad ni tänker nu, men du har ju redan varit där... Ja det har jag men jag sa att jag kunde följa med henne ändå så vi får väl se hur det slutar, hihi.

Resten av dagen tänkte jag ägna mig åt att planera inför reportaget som vi ska spela in imorgon. Samt så tänkte jag kolla om jag kan göra något på vår uppgift som heter personresearch. Annars så tänkte jag bara ta det lugnt. Hur har eran söndag varit so far och vad händer ikväll?

Rosie 120x150 Blan Vit: 79kr (ord.199kr)
Rosie 120x150 Blan Rosa: 89kr
(ord.199kr)
Kökshanddukar, grå, 50x70: 29kr
(ord.59kr)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

🚫Ormar.
🚫Att någon i min närhet kommer att dö.
🚫Att dö en fruktansvärd och smärtfylld död.
🚫Att jag aldrig kommer hitta den rätta, och att det kommer sluta med att jag dör ensam.

Likes

Comments

Godmorgon alla mina amigos!

Just nu sitter jag och Amal på bussen påväg till Umeå. Och anledningen till varför vi ska dit är för att vi ska filma ett reportage där. Så det är därför vi sitter på en buss så tidigt. Men det ska bli roligt även fast vi båda två är dödströtta, och fast vi egentligen ville ligga kvar i våra sängar. Så bortser man från de så är vi taggade. Plus så är det skönt att få en annan miljö för omväxlingsskull. Men nu ska jag passa på att sova lite för vi kommer inte vara framme förrän klockan 9.35. Vi hörs!

Likes

Comments

Ibland känns det bra att vara ute och bara gå, samt att det även är ett av mina sätt till att kunna rensa och sortera mina tankar. Att få gå igenom allting jag har i huvudet på egen hand, utan att man har någon där som yttrar sig. För ibland behöver man få möjligheten till att tänka igenom saker och ting ensam. Och det är självklart inget ont menat mot någon men det känns helt enkelt bra att kunna göra det lite då och då. Ända sedan jag var liten eller ja åtminstone 12/13 år, har jag gillat att gå på promenader. Man känner den friska luften och man får bara vara. Det finns helt enkelt ingen där som kan påverka en och att veta det är ibland behövligt. Jag tror att var och en oavsett om man är en väldigt social person eller inte, behöver stunder då man bara får ta en liten paus från omvärlden. En liten paus där man får tillåtelse till att endast få höra ens egna tankar. Och där man faktiskt får lyssna på vad man själv vill utan att som sagt, behöva påverkas av andra.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Just nu är det hela 20% på läpprodukter från märket Milani på Lyko.se! Så därför passade jag på att beställa hem två produkter. Och dessutom är det ju så att det blir fri frakt om man beställer för minst 100 kronor, vilket gillas jättemycket. Det som klickades hem den här gången var Milani Color Statement Lipstick i färgerna Matte Innocence och Matte Naked för bara 158,40 kronor totalt. Vilket om ni frågar mig är ett riktigt kap! För att komma till produkterna är det som vanligt att bara trycka på respektive produkt på bilden som ni kan se här nedanför. Dock tror jag att det har blivit ett stavnings fel på hemsidan så där står det att färgen heter Inoceance när den egentligen heter Innocence men det är samma sak.

Likes

Comments

Jag är nog egentligen inte rädd för sjukhus men jag gillar dem inte direkt heller. Ja jag vet att läkare, undersköterskor etc finns för att hjälpa människor. Vilket dem också gör, men jag tänker bara på döden när jag tänker på sjukhus. Jag tänker på alla de gånger jag har sett alla mina nära och kära ligga där. Och varje gång jag gör det får jag en klump i halsen och jag mår bara dåligt.

Känslan av att inte kunna hjälpa någon man bryr sig om är den värsta känslan i hela världen. Som när min farmor låg på Akademiska i Uppsala och läkarna sa att hon aldrig skulle komma hem. Just i den stunden ville jag bara ta hennes plats. Att det var jag som skulle ligga där och inte hon. Men jag visste att oavsett hur mycket jag ville ta bort hennes lidande så fanns det absolut ingenting jag kunde göra. Och jag har säkert redan sagt det här i ett tidigare inlägg men då får det vara så.

För att se min farmor, en stark person som alltid hade funnits där vid min sida, brytas ned tills det inte fanns någonting kvar utav henne. Är någonting som jag kommer att minnas och bära med mig under hela mitt liv. Jag kan inte förklara hur jag kände och jag hittar inga ord till att kunna förklara hur jag känner mig nu. Men allt jag kan säga är att det är hemskt. Så att säga att jag är rädd för sjukhus är fel. Däremot är mina bästa minnen inte kopplade till sjukhus än så länge.

Likes

Comments

Idag har jag återigen varit på Cederkliniken för att ta blodprov, yey. Nej men skämt åt sido, att ta sprutor/blodprov är bland det värsta jag vet. Och jag har under hela 2017, så här långt, tagit över åtminstone 16 stycken. Kan ni tänka er att jag har behövt tagit över 16 blodprov... Det är ju galet! Hursomhelst, anledningen till varför jag tog blodprov idag var för att läkarna vill se om jag har problem med min sköldkörtel. Så vi får väl se vad resultatet blir om några dagar.

Likes

Comments

⭐️Jag är halvfilippinsk. 

⭐️Jag har fått diagnosen IBS.

⭐️Jag har blivit opererad 3-4 gånger.

⭐️Jag var med i ett fotbollslag i ungefär 3 år. 

⭐️Jag har börjat jobba med network marketing genom sociala medier.

⭐️Under dem första åren av mitt liv bodde vi nästan praktiskt taget på sjukhuset på grund av att jag alltid var sjuk. Eller hade något problem. 

⭐️Jag blev påkörd av en bil förra året vilket har gjort att jag får panik så fort en bil är i min närhet. Och ibland värker min kropp på grund av smällen.


Likes

Comments

Söndag är nog inte den värsta dagen ändå. Jag har jobbat hemifrån och har hunnit haft ett business möte. Samtidigt som jag har tjänat pengar bara genom att använda telefonen. Det är enkelt, man behöver inte planera tiden och man behöver inte anpassa sig. Det enda som behövs är en telefon och wi-fi. Så skönt, ingen söndags ångest här inte!📱😍

Likes

Comments