Dessa produkter här ovanför kan jag bara inte vänta på att få köpa men vi får se när det händer. Oavsett när jag köper produkterna så är dessa definitivt högt rankade på min "must have" lista och såklart på min "things I want to buy" lista.

Likes

Comments

Idag när jag tittade ut genom fönstret drabbades jag av panik. Det finns ingen sol och vädret i allmänhet är bara kasst vilket betyder att det verkligen inte är en bra dag att filma ute på, och det är inget bra tecken. Hela den här veckan har skrikit inga bra filmdagar, så hur sjutton ska vi göra nu? Vi måste bara filma så att vi kan börja redigera, för om vi inte får någon möjlighet till det så leder detta som sagt till ingen redigering och resultatet blir då att vi aldrig kommer att bli färdiga. Så på något sätt måste vi komma på en lösning och det är snabbt för annars är vi så körda. Men hur ska vi göra då, det är ju omöjligt att ändra på vädret?... Jag hoppas bara att allting löser sig på ett mirakulöst sätt så att vi blir klara idag eller åtminstone till imorgon.

Likes

Comments

Jag gillar inte att komma någon annan nära för man blir per automatik beroende av den personen, vilket jag försöker att undvika eftersom man blir bara besviken. Man blir van med att kunna vända sig till den personen oavsett om man har problem som man bara vill få ur sig, eller om man bara vill ha någon att prata med. Men sanningen i min värld är i alla fall att man blir bara lämnad, people always leave och det spelar ingen roll hur mycket man kämpar för att få ha kvar den här personen i sitt liv. För personen väljer ändå att svika en och det är bara så livet är. Jag vill kunna ge människor en chans men det känns som om att det inte spelar någon roll vem det är så slutar det bara med att du själv känner dig dum över att du en gång trodde på den här människan. Det är som nu, jag har träffat två underbara människor, vi har kul ihop, vi skrattar men vi kan ändå prata om lite allvarliga grejer. Men jag får ständigt höra att de ska flytta etc och det mår jag dåligt av. Jag kan förstå att det är svårt för jag har det själv svårt men jag hotar aldrig dem och säger att jag ska lämna dem och flytta. Varenda dag vaknar jag i rädsla över att de en dag faktiskt ska ta sina saker och aldrig komma tillbaka. Och det är en av anledningarna till varför jag inte gillar att vara beroende av någon annan. Jag vill kunna må bra varenda dag utan att vara rädd över att ens vänner ska dra och jag vill bli klar med den här utbildningen, och det är ju därför jag är här men sanningen är den att om det inte vore för dessa människor så hade varje dag varit en utmaning. Så jag antar att vara beroende av någon både kan vara en fördel men även en nackdel. Och det är nackdelarna jag inte gillar och som jag helst vill undvika om det vore möjligt.

Likes

Comments

Musiken är seriöst mitt allt, eller ja okej kanske inte bokstavligen mitt allt men en väldigt stor del av mitt liv. För det spelar ingen roll hur jag mår eller på vilket humör jag är på, utan musik fungerar alltid på mig. Det låter kanske lite konstigt men musik är som en bästa vän som aldrig kommer att svika en och det är de som är så himla bra. Man behöver aldrig vara rädd över att bli övergiven av musiken för den kommer alltid att finnas där, jag kommer ihåg att under de år som jag blev mobbad hjälpte musiken mig oerhört mycket. Visst jag mådde fortfarande inte bra om man säger så men jag mådde betydligt bättre, och det räckte. Det kändes som om att även fast ingen annan förstod mig eller visste vad jag gick igenom så gjorde musiken de.

Likes

Comments

Vad är egentligen meningen med livet? Man föds, växer, går i skolan, kanske gifter sig och till med skaffar barn, får barnbarn och sen dör man. Det är typ de det så kallade "livet" går ut på, men vad är egentligen meningen med allting? Jag personligen kan väl känna att jag börjar bli så pass gammal att jag helt ärligt kan tycka att om inte jag hittar någon att "dela" livet med så är mitt liv ganska meningslöst. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Hejsan hoppsan alla mina amigos!
Och precis som rubriken lyder så har det återigen blivit måndag. Vilket betyder att det är dags för skola men idag blir det inte som alla andra dagar. På grund av att vi börjar en ny kurs som heter Medier, genrer och format. Jag vet inte riktigt vad denna kurs går ut på men förhoppningsvis när dagen är över så vet jag det. Dock så vet jag att vi ska prova på andra inriktningar i den här kursen, det vill säga text och radio. Så det kommer bli spännande att se vad det innebär.

Likes

Comments

Hejsan alla mina amigos!

Ja vad ska jag säga om den här dagen. Den har varit minst sagt annorlunda och en aning galen. Först och främst kan jag börja med att säga att jag gick och la mig runt halv fyra imorse. Vilket inte var några problem för det tog inte så jättelångt tid för mig att somna. Men vid ungefär klockan sju på morgonen ungefär så plingade det på dörren och ja det tog ett tag för mig att förstå att det faktiskt hände i verkligheten. Och när jag väl insåg att det faktiskt plingade så gick jag upp, öppnade dörren men utan att riktigt förstå vem det var som stod och plingade. Hursomhelst, när jag öppnade dörren stod min kompis utanför dörren och såg gråtfärdig ut. Jag vet inte riktigt vad jag trodde att det handlade om men jag fruktade att någon hade blivit sjuk eller att någon hade gått bort, men så var inte fallet. Utan det handlade om en kille och en grej som han hade gjort och som jag nu har börjat kallat för hyggena. And I am sorry men jag blir bara så pissed på killar just nu. Det får mig att undra om de verkligen har ett hjärta och om de faktiskt kan känna någonting. Jag säger inte att alla killar är kalla och dåliga men det som jag har hört, sett och varit med om på senaste tiden har verkligen gjort att jag har börjat tvivlat. And tbh så jag har nått en punkt då jag känner att killar helt ärligt bara kan dra åt helvetet, i alla fall just nu. I have no words och jag vill bara skrika och säga att det ni killar gör och säger faktiskt sårar, ni kanske inte tror på det av någon anledning men så ligger det till. Så snälla väx upp och tänk innan ni säger eller gör någonting, TACK.

Likes

Comments

Första gången jag hörde Bell framföra den här låten som hon dessutom har skrivit själv blev jag verkligen tagen av hennes ord. Och låten sitter verkligen inprintat i hjärnan, inte bara på grund av att låten i sig är bra utan på grund av budskapet hon förmedlar genom hennes låt. Att hon bara är 16 år gammal men kan förmedla ett så stort budskap är verkligen imponerande. Fast samtidigt är det sorgligt att en tonåring kan rapa och sjunga om sådana hemska händelser, för det som nämns i låten borde egentligen inte inträffa. Men det råder inga tvivel om att den här unga tjejen verkligen har talang. Så jag tycker verkligen att vi alla borde hjälpa henne till att få hennes röst hörd genom att gå in och lyssna på klippet här ovan!

Likes

Comments