Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad har jag hittat på idag? Ja förutom att jag har varit till ICA så har jag gjort absolut ingenting. Jag har bara tagit det lugnt och vilat. Kan låta tråkigt men det har jag verkligen behövt. Visserligen känner jag mig fortfarande trött haha, men det är skönt att åtminstone få en dag då man faktiskt kan släppa allting och bara vila. Imorgon blir det jobb igen så jag ska verkligen passa på och njuta av den tiden som är kvar utav denna dag. Och så bjuder jag även på en gammal bild vilket ni kan se här nedanför, vi hörs!

Likes

Comments

Hejsan alla mina kära amigos!

Just nu sitter jag i min säng och känner mig halvt död och halvt glad. Jag är glad för att jag är ledig imorgon men jag känner mig också rätt död för att jag har jobbat idag. Det här med känslor måste jag säga är väldigt komplicerat då jag kan känna tacksamhet över att jag faktiskt har ett jobb, samtidigt som jag på samma gång kan känna mig frustrerad och ibland ledsen över att jag måste gå till jobbet. Konstigt, eller hur? Jag antar att det är så vi människor fungerar. Att vi för det mesta upplever flera känslor samtidigt och inte bara en. Det kan vara jobbigt att det är så men samtidigt antar jag väl att det är bra för det är väl då man blir medveten om att man faktiskt kan känna, och att man inte är helt kallhjärtad.

Likes

Comments

Man kan verkligen säga att det var ett tag sedan sist jag skrev något inlägg på bloggen. Och det är inte på grund av att jag inte vill utan jag har helt enkelt haft skriv torka, med andra ord så har jag haft noll idéer till ett blogginlägg. Men nu förhoppningsvis så är jag tillbaka. Vad har hänt sedan sist då?

Jag skulle ljuga för er om jag sa att det har hänt mycket för det har det inte men det har hänt en del i alla fall eller rättare sagt så kommer det att hända en hel del. En sak är att om bara några ynka veckor så börjar jag mitt andra år på LTU (Luleå Tekniska Universitet) och om jag ska vara ärlig så har jag blandade känslor inför det. Visserligen är jag glad för det betyder att när jag väl har börjat och om man bortser från mitt andra år så har jag bara ett år kvar. Ja jag vet att det är att verkligen drömma sig bort alltför väl men det känns i alla fall bra att tänka så. Nackdelen är att man snart måste tänka och använda sin hjärna på ett helt annat sätt än vad man har gjort under sommaren. Men som alltid så kommer man att falla tillbaka på rutinerna så småningom. Och inte nog med det så har vi denna termin en valbar kurs på 15hp (högskolepoäng) vilket innebär att man får läsa en kurs vart man vill och om vad man än önskar så länge det är en kurs på 15hp som sagt, och som pågår under period två. Så som det ser ut nu så kommer jag att läsa min valbara kurs i Sveriges huvudstad, Stockholm. Kursen jag troligen kommer att läsa heter Dokumentärfilmer och mediekulturer. Men nu tycker jag att vi backar några veckor.

För snart två månader sedan började mitt sommaruppehåll och då började även jag med att jobba och det är de som jag har hållit på med ända fram till nu, plus att jag även har varit till Borås. Annars har min sommar endast bestått utav att jobba. Låter kanske tråkigt men förhoppningsvis så kommer det att löna sig i slutändan. Så ja där har ni min sommar. Vad har ni gjort i sommar?


Likes

Comments

Lust for Life med Lana Del Rey och The Weeknd är låten som jag spelar om och om igen. Jag kan bara inte låta bli att lyssna på den eftersom enligt mig är denna låt bara så himla bra. Däremot finns det vissa delar i låten som jag kan tycka kanske inte borde ha varit med, men vad gör det när låten i helhet äger. Ja som ni säkert har förstått redan så älskar jag denna låt och om ni inte redan har hört den så rekommenderar jag den starkt!

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag bara vill ligga i sängen och titta på en massa serier och filmer. För ibland behövs sådana dagar då man gör absolut ingenting. Och idag är som sagt en sådan dag, för det är nämligen så att jag inte känner mig alls glad idag. Mina känslor går upp och ned, och jag känner mig som ett vrak som snart kommer att brista. Och för en gångs skull handlar det inte om skolan utan om det som händer i mitt privatliv. Men det är ingenting jag kommer att ta upp i det här inlägget då jag inte känner mig redo för det än. Och för att lätta på stämningen lite så bjuder jag på en bild av mig själv som togs för ett tag sedan.

Likes

Comments

Igår var jag tillsammans med min klass på besök i Umeå på SVT. Där vi fick möjligheten till att prata med de som jobbar där, ställa frågor samt så fick vi även en guidning genom hela redaktionen. Dessutom fick vi närvara vid repetitionen och inspelningen av Go 'kväll där bland annat Henrik Schyffert var gäst. Och det som var lite coolt om man nu får skryta lite var att han gick fram och pratade lite med oss. Så förutom att vi fick en fantastisk dag på SVT så träffade vi även en svensk kändis, haha. Plus "kändisarna" som jobbar på SVT såklart.

När vi var klara på SVT så fick jag och Amal skjuts ned till busstationen för att vi skulle tillbaka till Piteå. De andra skulle nämligen till Ikea och vi kände att vi bara ville "hem" så vi valde då att ta bussen. Så vi kom fram till stationen, och det första som hände var att vi inte fick appen på mobilen som vi skulle köpa biljetterna igenom att fungera. Vilket löste sig eftersom det fanns ett ställe där man kunde köpa biljetterna. Efter det var avklarat gick vi på bussen och we were back on track. Men efter kanske 20 minuter inträffade nästa problem. Vindtorkarna på bussen slutade att fungera och det var snöstorm ute så busschauffören vågade inte att köra för han kunde inte se någonting. Och han ville inte utsätta varken vår säkerhet eller hans egna så vi blev stående mitt ute i ingenstans. Ett annat problem var att även fast chauffören hade ringt efter hjälp så var han inte säker på att vi skulle få någon hjälp, hehe. Men efter lite mer än en timme av väntan så kom det en buss som vi kunde åka med. Jag, Amal och de andra på bussen blev ju såklart glada.

MEN när vi kom ut upptäckte vi att slutstationen som denna buss hade var Skellefteå. Fast vi tänkte att det kanske inte stämmer eftersom bussen som kom skulle vara vår ersättningsbuss, så då måste den ju åka längre. Så jag frågade den nya busschauffören om det gick att åka längre än till Skellefteå med bussen, och hans svar var nej. Detta gjorde att vi var tvungna att byta buss i Skellefteå. Inga problem tänkte vi tills vi såg när den sista bussen skulle avgå och vi visste inte om vi skulle hinna dit i tid. Så nu hade vi alltså ett till problem, kul.

Trots problemet hade vi det ändå roligt och trevligt. En del var faktiskt tack vare en kille som vi träffade på ersättningsbussen. Han var jättetrevlig och vi kom överens hur bra som helst. Vilket var awesome så vi hängde med honom i Skellefteå också innan bussen kom. Och som ni säkert förstår hann vi med den sista bussen i alla fall, och jag vill inte ens tänka på vad vi skulle ha gjort annars. Så resan som egentligen skulle ha tagit 3.4h tog 6-7h... Hursomhelst så var dagen inte helt felfri, men det var en intressant, spännande och rolig dag ändå.

Likes

Comments

Ja precis som rubriken lyder "Stress & förnekelse" så är det dessa två känslor som just nu erövrar mitt liv, bokstavligt talat. Det är så mycket grejer som är på gång i skolan, vilket gör att jag bara vill lägga mig under en sten och vakna upp när allting är över. Men tyvärr så fungerar det ju inte riktigt så i det så kallade "verkliga" livet, men ibland så önskar jag att det faktiskt vore så.

Likes

Comments

En av anledningarna till varför jag inte vill satsa 100% på någon är för att den andra personen inte kommer att göra likadant. Förstår ni vad jag menar? Och jag vill inte heller bli äldre, eftersom för varje år som går desto mer krav får man. Är man 16 och singel då är det okej men när man passerar 20 då är det inte lika okej. Det är knappt okej att vara singel när man är 17-20 för det är konstigt. Alla säger att det finns en person till varje människa och jag själv säger det till andra och jag är fullkomligt medveten om det. Men tänk om det inte är så? Tänk om vi bara säger så till varandra bara för att vi är rädda. Vi är rädda för att misslyckas. Vi är rädda för att vi ska bli en av de få som lever hela sitt liv ensamma. Men vi vågar inte inse det. Tänk om vi lever i en lögn? Tänk om allt det som vi har drömt om bara kommer att vara just det, en dröm. En dröm som aldrig kommer att bli sann.

Likes

Comments