View tracker

~We were born to be real, not to be prefect.~

God kväll allihopa!😒

🚫Varning för svordomar!🚫

Alltså vet ni vad? Jag blir så jävla ledsen när folk skriver till mig och säger att det känns som om att ingen älskar dem på grund utav olika anledningar. Jag fick nyss ett sånt, och gick sönder när jag läste vad personen skrev... Jag blev så ledsen, och besviken för att det ska vara så... Den som jag fick det här av känner att hen kanske måste ändra på sig för att hen inte ser ut som alla andra i kroppsfrormen... För att hen känner sig fet och därav att ingen vill ha hen. Alltså fyfan säger jag bara! Ingen ska behöva känna så!😔

Känner du dig träffad? Känner du att ingen vill ha dig? Av en eller flera anledningar? Kom ihåg att du är bra som du är, du är unik, ingen är som dig! DU är OSLAGBAR! Du är så jävla fin, det finns alltid någon som verkligen dör av hur du ser ut, kort som lång, smal, fet, ljus eller mörk. Oavsett hur du ser ut så finns det alltid någon som verkligen slås av din skönhet! Och jag kan lova att det inte bara är en person, utan många fler.

Eller känner du så för att du har förändrats, för att du har vuxit upp och inte är den som du var förut? Eller kanske bara känner du så? Det är alltid viktigt att du kommer ihåg att du är perfekt precis hur du än är! För exakt varenda jävla person har sina brister, stora som små. Alla har minst en brist som rör sin omgivning. Är den dålig, jobba på den Tillsammans med dem så känns det bättre redan då. Det kan jag garantera dig om, men snälla glöm aldrig att du är hur bra som helst! Ingen kan vara som du! Du är underbar för den du är! Dina vänner och din familj älskar dig för den du är, inte för hur du ser ut. Glöm aldrig det! För rätt sagt så är du helt fucking jävla GRYM!👊

Oavsett vad du känner eller vem du är så är det viktigt för VEM SOM HELST att alltid påminna sig själv om att man är grym för den man är, no matter what! Jag vet att alla kan göra det, you can tell it, but you don't always have to believe it until the day you finally will. Var dig själv och var stark. Stå för den du är, är det någon som ogillar dig är det viktigt att komma ihåg att du ska försöka allt vad du kan att inte ta åt dig av det! Det spelar ingen roll vad du tycker stämmer med det, för du ska inte låta någon annan trycka ner dig på ett eller annat vis - för det är inte okej! Det är inte okej att tycka illa om sig själv. Lär dig att älska dig själv, och ta hjälp av de vänner som du vet att du kan ta hjälp av och lyckas med. Du förtjänar att må bra! Du förtjänar att behandlas väl, och du förtjänar att känna dig älskad och onåbar när det gäller negativiteten du må finna i ditt utseende.

För er som känner någon som känner såhär, visa att du bryr dig! Påminn den här personen om hur mycket hen betyder för dig utan att tycka illa om dig själv. Påminn alltid om vad som är bra hos personen och hjälp till att förbättra det som är mindre bra för att alla ska må så bra som möjligt. Glöm för helvete inte bort att visa din allra största ödmjuka sida vid personer du bryr dig om och älskar, innan du inser att det är för sent. Ingen skada är bättre än en eller fler skador, inte sant? Kom ihåg att samtidigt som du bryr dig, inte glömmer att bry dig om dig själv heller. Visa att du finns där och stöttar, men att du ändå nån gång ibland också behöver ta hand om dig själv för att ge allt du kan för dem du bryr dig om. Ta inte kol på dig, för i slutändan blir det en skada skedd. Och skadan är avsedd för dig.

Det är viktigt att själv må bra för att kunna hjälpa andra bättre och lyckas mer än att ta hand om alla utan att ta hand om sig själv också!

Och glöm inte att var och en av er är grymma! Ni är bra!❤

Tack för att du tog dig tiden för att läsa det här! Att kunna hjälpa andra och även ta hand om sig själv är grunden till att må bra. Det vi mår bäst av, att kunna hjälpa andra när vi också mår bra! Tack igen, och dela gärna detta inlägg så att fler får ta del av detta och bli påmind om detta! Ha en fortsatt bra kväll, och sov så gott! //Olivia🎀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Idag har det varit en seg dag, jag har haft ont i huvudet hela dagen och har det fortfarande.. Men jag tänkte i alla fall uppdatera lite snabbt om vad som hänt idag. Jag vaknade, och gick inte upp ur sängen på flera timmar, jag kollade runt på instagram och Facebook och snapade lite. Tror till och med att jag råkade slumra till en timme extra också. Nån gång vid 14-15 där nånstans gick jag upp och åt lite, sedan satte jag mig ner och skrev ett brev som jag sedan gick för att posta. Och när jag skulle in igen tog jag med mig posten.

Och guess what, leveransen från Cocopanda kom äntligen idag! Jag beställde lite smink som var på rea och som jag behövde. Köpte ett löspuder, en ny foundation och ett cream contour-kit. Gick sedan direkt för att testa cream contour för första gången. Det gick väl sådär, men det blev bra i alla fall. Och nu ligger jag i soffan och kollar på serier, har kollat på några avsnitt av Kriminal Minds. Jag älskar kriminalserier!😄

Det var det för idag! Ha en fortsatt bra kväll så ska jag snart försöka uppdatera lite diy-julklappar till alla i familjen😊 //Olivia

Likes

Comments

View tracker

Holaa everybody! Idag är en bättre dag, så tänkte uppdatera med en diy - hur du gör en egen badbomb😍

Det du behöver är:

 • 1 dl citronsyra
 • 1/2 dl majsstärkelse (maizena)
 • 1 dl bikarbonat
 • 1 tsk mandelolja eller olivolja
 • 1/2 dl kokosolja
 • Valfri doftolja för att tillsätta doft
 • Valfria färger för att ge din badbomb härliga färger
 • En bunke
 • En gaffel för att blanda ingredienserna
 • Någon typ av form (t.ex pepparkaksformar eller en rund plastglob delad i två delar)
 1. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt sedan alla blöta ingredienser, Rör ordentligt så att allting blandar sig völ.
 2. Tillsätt doftoljan och färgen, endast några droppar i taget och jobba dig hellre fram till önskat resultat. Blanda så att massan är i fast form för att kunna stanna kvar i önskad form utan att falla sönder.
 3. Kläm/tryck ihop massan till den formen du vill ha med hjälp av ditt formhjälpmedel.
 4. Låt torka i ca 1 dygn.
 5. Klar att användas!


Detta är även en perfekt present till någon som fyller år eller som julklapp. Snabbt, enkelt och billigt!

Då klockan slagit över 01:00 är det nog dags att säga natti. //Olivia

Likes

Comments

Godkvöll everybody!

Nu har det än en gång snart gått en helt månad sen jag uppdaterade... Jag har verkligen inte haft någon ork för att vara aktiv här, och har inte hittat något intressant att skriva om heller för den delen. Men just nu händer det så mycket grejer att jag inte hinner att tänka på bloggandet. Even though I'm already pretty bad at it...

De senaste dagarna har varit lite jobbigare och längre än de andra. Det är väldigt mycket som händer i mina tankar, och ingenting av detta kommer jag att dela med mig av den här gången. Jag bara skriver av mig lite allmänt. Dels för att detta inte är min personliga privata dagbok. Jag försöker att distrahera mig själv, men det funkar inte speciellt bra. Så det resulterar sig i att jag stänger inne mig själv framför datorn och kollar på serier. Det funkar för stunden, men när jag tröttnar på att kolla på serier och fortsätter att kolla ändå tappar jag mitt fokus på allt. Det blir kaos. Jag skiter i allt och alla. Jag svarar inte när någon ringer mig, när någon smsar mig eller ens är på telefonen. Jag finner ingenting intressant. Så det börjar krypa i mig, i fingrarna att jag vill skriva, men jag vet aldrig vad jag ska skriva. För skulle jag ha skrivit typ dagbok eller något skulle det bara vara en tom sida, eftersom att jag inte vet vad jag skulle skriva då jag redan är för tom för att hitta ord som kan sätta känslan på plats.

Sådana här dagar är svåra att hantera, och speciellt vid olika tillfällen. Det börjar närma sig jul, det är mitten av november, börjar ta sig mot slutet och början av december, mitten av december. Sen jul, nyår och nytt år. 2017. Jag är verkligen inte beredd på detta, jag är inte beredd på att snart fira in 2017 och säga hejdå till 2016. 2016 har försvunnit totalt någonstans i min egna värld när jag befunnit mig i min bubbla. Tiden rinner iväg. Och ibland blir allt helt enkelt way too much.

Klockan är mycket... Sov gott! //Olivia

Likes

Comments

Hejhej! Efter nästan en månad utan att ha uppdaterat så tar jag tid på mig för att få till ett inlägg om hur läget är just nu. En livsuppdatering.

Som jag för länge sedan sagt från första början, så har jag flyttat hemifrån för att gå på gymnasiet i en annan stad än min hemort. Redan i februari det här året hade jag en önskan att flytta hemifrån och gå gymnasiet borta. Det var då vi hade vårat gymnasieval på skolan, och mina tankar hade ju såklart luggit på Stylistlinjen - vilket är den linje som jag går nu idag. Under omvalsperioden i april/maj ändrade jag ingenting utan lät mitt val av stylist ligga kvar på första plats.

Men var det verkligen säkert att jag skulle komma in? Skulle vi hinna få tag på ett boende innan skolan började? Och skulle jag klara av att plugga bortifrån hemma?

Ja, jag kom in på linjen jag sökte. Och ja, vi hann faktiskt att få tag på ett boende innan skolan började. Boendet var fixat och klart redan i juni. Samma vecka som skolavslutningen var.

Sista skoldagen kom, och jag slutade nian. Jag fick sommarlov, och hela lovet gick i stort sett ut på att vänta fram tills den 1:a augusti. Dagen då mitt flyttlass skulle gå. Dagen som vi fick nycklarna till lägenheten. Veckorna gick, och veckan innan skolan skulle börja igen så flyttade jag och min bästa vän officiellt in i lägenheten. Vi blev sambos.😍 Vi var jätte taggade och nervositeten kröp sig på våra nerver inför första skoldagen på gymnasiet.

Livet såg så positivt ut. Vi fick båda två lämna våran uppväxtsort - vilket självklart var jobbigt! - men vi fick också lämna det ställe där så mycket saker har hänt och få chansen till att börja om igen. Börja om på ruta ett, i ett nytt hem, med nya personer, och framför allt i en helt annan stad än där vi tidigare bodde. Det kändes fantastiskt bra. Vi var laddade på ny energi från allt som var nytt.

Men ju längre tiden gick, desto mer hinder längs vägen dök upp. Det ena efter det andra. Det var ingen hemlängtan eller så. Men det var så mycket saker vi fick lov att ta tag i själva, varenda sak man måste göra i ett hem. Städa, laga mat, ta ut soporna, diska, tvätta och allt vad det finns. Själva den grejen skulle inte jag kalla ett hinder. För jag tycker faktiskt att vi klarar det riktigt bra för att vara ungdomar som bor tillsammans. Lägenheten kan se ut som ett kråkbo lite då och då, men det ser ändå bättre ut än vad man som ensamboende ungdom kan tänka sig. Så att bo själv är inte så svårt, inte ett så stort hinder. Det är faktiskt väldigt skönt att bo själv. Och ja, jag syftar på - inga föräldrar, inget tjat, inga skrik.

Det som hindrar mig, är skolan. På senare tid har mina tankar gjort mig förvirrad och bildat totalt kaos i mitt huvud. Jag har inte alls vetat vad jag velat. Tankarna som slagit mig är - har jag valt rätt linje? Trivs jag här? Vill jag gå här och bo kvar här? Är jag stark nog att klara av det här? osv...

Det är kaos, så fruktansvärt mycket att tänka på. Allt som jag hindrar, allt jag skulle komma tillbaka till om jag flyttade hem igen. Saker som var en av alla orsaker till att jag ville flytta. Det finns så mycket, otroligt mycket som pågår just nu.

Jag vet inte vad mer jag skulle kunna ta upp just nu. Det här är ju självklart inte allt som har hänt på senaste tiden, men det här är det jag tar upp då det här är det som gör att jag inte uppdaterar. För jag har så mycket annat att tänka på, så mycket mer än bara det jag skrivit här. Så snälla, ha förståelse för hur en människa orkar med omvärlden eller inte i vissa tillfällen. Just nu är jag i en jobbig period, vilket innebär att jag inte klarar av att göra så mycket mer än att vara för mig själv eller bland mina vänner som kopplar bort allt för en stund.Nog om detta nu. Ha det bra så får jag se när jag uppdaterar igen. Förhoppningsvis så snart som möjligt! //Olivia


--> B E  B R A V E <--

Likes

Comments

Hejj!😊
Idag har varit en lång dag, skola och sedan skulle jag möta upp en kompis för att gå och handla mat, men jag skulle in på Rusta och ÖoB också! Där fick jag med mig en foundation, en bodymist och två stycken torrschampon.

Jag köpte även massa annat som en badsvamp, bommulsrondeller, mensskydd, handsprit och två-i-ett-par 'mjukis'strumpor.

Det var allt för den här gången, jag lovar att en livsuppdatering kommer att läggas upp inom snar framtid - där jag förklarar lite med flytten, skolan, vänner och allt annat som har hänt sedan sist jag uppdaterade. Och jag måste även få upp mina förut lovade inlägg från Shawn Mendes-konserten (som var redan i April!😳) osv, ett till "... Att må psykiskt dåligt..."-inlägg ska också läggas upp här så snart jag får chansen till internet (finns inget Wi-Fi här i lägenheten..).

Ha de gött!😅 //Olivia

Dagens citat:
~Keep on dreaming until your dreams come true.~❤️

Likes

Comments

Innan jag säger godnatt för idag så ville jag bara uppdatera med att säga att jag var och klippte mig idag. Förut hade jag ju långt hår som gick ner till strax under brösten, och nu har jag klippt bort så att det är lite under mina nyckelben. Jag är jättenöjd!😃💇🏼💆🏼

Jag kommer snart att uppdatera med lite fler inlägg om flytt, att skolan börjar nu på måndag (den 22:a), lite tips o en liten haul på saker jag för ett tag sen beställde från cocopanda.se😊

Men i alla fall så ska jag sova nu, för imorgon FLYTTAR JAG OFFICIELLT HEMIFRÅN!! Omg😳😁🙈☺️😍 OCH JAG BLIR SAMBO MED EN AV MINA BÄSTA VÄNNER. Och ja, bilder kommer att dyka upp nån gång på lägenheten! Vet bara inte när😁 Förhoppningsvis så snart som möjligt!😅
Godnatt nu. //Olivia

Likes

Comments

Som jag tidigare har lovat er ett inlägg om våran avslutningsshow och själva skolavslutningen så kommer det här!

Till att börja med så var vi alla som skulle planera galan väldigt stressade för att det var väldigt lite tid kvar tills det att vi skulle gå ur nian. Att sluta nian var väldigt konstigt, det var någonting som öppnade upp mina ögon att det är nu jag ska ta ännu ett steg i mitt liv. Det är nu jag ska ta steget att växa ifrån mina gamla klasskamrater och lämna mina gamla lärare. Galakvällen var fylld med väldigt många känslor, och trots alla tårar så blev det en väldigt lyckad kväll som jag kommer att minnas! En kväll som jag fick spendera med alla innan vi skulle skiljas åt och följa våra egna vägar ut i livet. En kväll som var fylld med så mycket glädje och kärlek, förhoppningar och ivriga elever.

För att vi skulle få ihop denna kväll så betydde det att vi som satt i "planeringsgruppen" fick lov att träffas ett antal gånger och prata ihop oss om vad vi skulle tycka vore kul och som alla skulle kunna uppskatta som ett sista minne ur nian. Som sagt så var vi väldigt stressade för att få ihop detta då vi kom igång ganska sent in på terminen att planera och göra klart alltihop. Vi skulle komma på ett litet tema, vi skulle fixa nomineringar, nomineringskategorier, vi skulle fixa filmgrupper, få ihop en musikgrupp som kunde uppträda live på galakvällen och massa, massa mer. Det tog upp mycket mer tid än vad vi hade räknat med. Så där är också en lite mer detaljerad förklaring till varför jag inte hade riktigt med tid för att uppdatera bloggen, samt att de sista veckorna i skolan brukar vara lite upptagna oavsett vilken klass man går i.

Under galadagen hade vi fullt upp med att repa hela showen igenom med allt vi skulle ha, ljud, ljus, musik, nomineringsvideor/-bilder samt att fixa så att allt var fixat och klart till kvällen. Alla gick fram och tillbaka, satt och kollade och lyssnade på repningarna, skrattade och hjälpte till med vad än behövdes. Det var en dag som var fylld med stora förväntningar och nervositet i och med att showen även skulle visas framför föräldrar och syskon.

Själva galan började kl. 18:00, men innan dess så skulle alla nior ha fotograferats klassvis samt ett gemensamt klassfoto. Först ut var min klass, vi skulle samlas utanför kl. 16:45 om jag kommer ihåg rätt. Och när alla klasser hade fotograferats var för sig så var det dags för det gemensamma klassfotot på alla klasser tillsammans, A, B, C och D. Vi placerades till våra platser och fotona togs. Sen var det galatime! Alla gick och satte sig för att kolla på och njuta av galan - som bjöd på både skratt och tårar för några av oss samt en fikapaus på 30 minuter. Efter att allt var slut så var det kramar, blommor och allt vad det skulle vara. Under sista parten av galan, när en minnesvideo från alla fyra år spelades upp brast det för mig och det var då det började gå upp för mig att jag dagen efter skulle gå ur nian. För att sedan till hösten börja första året på gymnasiet. Det var sjukt!

Galan tog slut, och vi skulle åka hem. Två vänner skulle sova över hos mig för att vi skulle fixa oss tillsammans på skolavslutningsmorgonen. Så vi åkte hem, tog något litet att äta, satt och snackade en stund och sedan var det lagom tid för att sova. Godnatt! Och godmorgon!

Trötta och nervösa gick vi upp och fixade oss till en vanlig kyrkceremoni till avslutning för årskurs nio. LIte sorgligt var det faktiskt, men mestadels en konstig känsla då vi visste att vi inte längre skulle vara samma galna klass till hösten.

-

Jag tror att detta duger bra till ett skolavslutningsinlägg!😊 Så nu ska jag fortsätta här så hörs vi sen! //Olivia

Likes

Comments

Är du den personen som verkligen älskar att följa med i de allra nyaste och hetaste trenderna? Då är detta något du kommer gilla. Nedan kommer jag att lista några av de viktigaste trenderna inför sommaren 2016.

Sommaren 2016 kommer att fyllas med volanger, bara axlar, sportiga badkläder och romantiska mönster.

 1. Romantisk spets och volang - "Inför våren och sommaren 2016 har trenden med romantisk spets och volanger fullkomligt exploderat. Klä dig från topp till tå i volanger eller spets eller satsa på enskilda nyckelplagg."
 2. Synliga axlar - "Vi plockar med oss trenden att visa axlarna från våren till sommaren 2016. Klänningar, toppar och blusar - off shoulder är modellen vi helst sportar i sommar."
 3. Retroinspirerade badkläder - "retro är rätt när det kommer till badmode sommaren 2016. Baddräkten är ett nyckelpöagg och bikinitrosorna får gärna ha högre midja än tidigare."
 4. Bohemisk inspiration - "Låt bohemen inom dig göra entré under sommaren 2016. Inspireras av blommiga mönster och vida kjolar och snegla lite extra åt lösa, romantiska silhuetter."
 5. Helvitt - "Vitt, vitt, vitt ör inte bara studenternas - utan även sommarens färg 2016. Vi mixar gärna olika texturer och mönster - oavsett vad så är helvitt helrätt."
 6. Baddräkt - "En smickrande baddräkt är ett självklart köp - en av sommarens hetaste trender. Inspireras av franska rivieran och retroinfluenser."
 7. Ljusblått - "En av sommarens trendigaste färger 2016 är ljusblått, en trend som många kedjor redan har snappat upp. En ljusblå skjorta är ett viktigt nyckelplagg för säsongen."

Jag har tagit detta från CHIC.

Här hittar du sidan + fler bilder. //Olivia

Likes

Comments

Detta kommer att vara ett av mina hittils viktigaste inlägg! Ett inlägg som kommer handla om hur det är att må psykiskt dåligt. Hur en person med psykiskt ohälsa tänker och hur det är att leva på det viset. Hur det ser ut från den här synvinkeln i ett liv i psykisk ohälsa.

Att må psykiskt dåligt, riktigt jävla dåligt, är inte som att bara ha en dålig dag. För alla har vi dåliga dagar, men någonting som inte verkar ha uppfattats bland folk är att en dålig dag ser ut på olika vis för exakt varje person. Och här kommer en inblick på hur en dålig dag kan se ut för en person som inte mår bra, psykiskt.

Psyket betyder ditt inre, din själ, ditt mentala. Vad ordet psyke betyder är ganska svårt att förklara - men det är det som sitter i dig, det som gör dig till den du är. Psyket är det som styr dina känslor och hur du mår. Det är i alla fall hur jag, i runda svängar, skulle beskriva det..

Är man diagnotiserad med en psykisk ohälsa, så som t.ex depression eller ångest, så tror jag att det är mycket enklare att förstå den skillnad mellan en psykisk ohälsa och att 'må dåligt'/ha en allmänt dålig dag. Jag ska göra så gott jag kan för att förklara så bra som möjligt så att t.o.m. de som aldrig brukar förstå något ska förstå det här.

Jag tar upp detta ämne, därför att jag tycker att det är ett viktigt ämne att kunna prata om & öppna upp sig om. Därför att det här är fler än vad man anar som är drabbade av detta. Man ser det inte på utsidan om en person är drabbad av en psykisk ohälsa, men personen som lever det livet - lever i ett ständigt krig mot sig själv och allt annat. Så ja, det är svårt att uppfatta vad som är kallat för "normalt" beteende och "icke-normalt" beteende. Förhoppningsvis kommer alla som läser detta inlägg att ha fått med sig i alla fall en liten inblick i hur ett sådant liv ser ut.

Det finns olika typer av psykiska sjukdomar, där de 'kategoriseras' i olika 'kategorier'. T.ex social fobi, ångest och panikångest kategoriseras som ångestsyndrom. Ordet ångestsyndrom kan låta ganska skräckingjagande, som om att det är något livsfarligt. Så får man absolut inte tänka, man får absolut inte skrämmas av tanken att det är något farligt, någonting man dör av - för det är inte sant. Det är någonting man lider av, någonting som man lever med. Exempelvis så är social fobi någonting som man lever med, som ingår i ens livsstil, i vardagen. Det är ingen diagnos som dödlig cancer, man dör inte av det. Även om det kan låta som det, så är det inte så. Man får verkligen inte skrämmas iväg av en person som tar modet till sig att säga att den lever med någon typ av ångestsyndrom. Det är inte tänkt att skrämma bort folk, utan det är tänkt som en förklaring till varför saker och ting kan bli lite mer utsvängda i vardagen än för den som inte lever med en sådan diagnos. Varför saker inte alltid kan komma att se ut som för den utan den livsstilen.

Ångest, är en av de mest typiska psykiska sjukdommarna här i Sverige. En person som lever med ångest, lever ständigt eller ofta av en känsla att något katastrofalt kommer att hända. Hjärtat slår hårdare och snabbare, man börjar svettas och får en klump i magen och/eller halsen. Andra får t.o.m. svårare att andas. En person som lider av ångest grubblar också väldigt mycket på sig själv och vilka 'misstag' man kan ha gjort, om det är någonting som kommer att hända eller att man får en olustig känsla av att 'jag vill inte göra det här', 'varför gjorde jag det?' osv. Det är olika för alla som lider av ångest, vissa har lätt ångest medans andra kan lida av extrema ångestkänslor och kanske t.o.m. panikångest. Panikångest är en attack av extrem ångest. En så kallad panikångestattack. Där det i de flesta fall beskrivs som om att man just i den stunden tror att man ska dö. Men som sagt, alla får inte samma attacker, ytliga som grövre.

Det jag vill ha sagt med det här, är att alla som lever med någon typ av psykisk sjukdom, inte har det lika lätt som andra människor som inte lider av dessa syndrom. Det är inte alla dagar man vill ut och träffa folk, orkar eller klarar av att göra det. En dålig dag för en person med psykisk ohälsa består oftast av mycket negativitet, mer negativitet än vanligt. Det är precis som i en depression, ibland vill man bara stänga in sig själv och inte synas eller höras. Inte göra någonting alls, utan bara vara - typ som att ligga nergrävd under täcket en hel dag och grubbla på allt och lite till. Övertänka. Det är lätt att övertänka i dessa situationer. Man tar kol på sig själv. Man tänker på allt och ingenting, lägger tankarna på allt negativt istället för att fokusera på nuet och fylla på med energi för att orka göra något.

En person med psykisk ohälsa mår inte bra, även om den säger att den gör det. Personen kan ha bra dagar där allt känns mer 'normalt' än alla andra dagar, men en person med psykisk ohälsa är aldrig 'okej'.
Var snäll och kom ihåg det!

-

Jag känner att det här blev väldigt långt, så därför delar jag upp detta i fler delar. Detta blir del 1. Någon annan gång kommer jag att skriva ett nytt inlägg och posta som del 2, en liten fortsättning på den här delen. Men jag hoppas i alla fall att detta gav en liten tankeställare, att ibland måste man stoppa sig själv och säga nej = be om andras förståelse till varför man inte orkar eller vill.

Jag känner även att detta verkar vara väldigt personligt, men jag kommer inte att lägga in någon detaljerad kommentar om det. Jag skrev det här för att jag ville få ut ett meddelande till andra.
Och ja, jag har mina skäl, men jag lägger ingen energi på att förklara dem i detalj, utan dem håller jag för mig själv.

Känner att det får räcka så, för den här gången!☺️
Ha det så bra! //Olivia

Likes

Comments