~We were born to be real, not to be prefect.~

Hejhej! Efter nästan en månad utan att ha uppdaterat så tar jag tid på mig för att få till ett inlägg om hur läget är just nu. En livsuppdatering.

Som jag för länge sedan sagt från första början, så har jag flyttat hemifrån för att gå på gymnasiet i en annan stad än min hemort. Redan i februari det här året hade jag en önskan att flytta hemifrån och gå gymnasiet borta. Det var då vi hade vårat gymnasieval på skolan, och mina tankar hade ju såklart luggit på Stylistlinjen - vilket är den linje som jag går nu idag. Under omvalsperioden i april/maj ändrade jag ingenting utan lät mitt val av stylist ligga kvar på första plats.

Men var det verkligen säkert att jag skulle komma in? Skulle vi hinna få tag på ett boende innan skolan började? Och skulle jag klara av att plugga bortifrån hemma?

Ja, jag kom in på linjen jag sökte. Och ja, vi hann faktiskt att få tag på ett boende innan skolan började. Boendet var fixat och klart redan i juni. Samma vecka som skolavslutningen var.

Sista skoldagen kom, och jag slutade nian. Jag fick sommarlov, och hela lovet gick i stort sett ut på att vänta fram tills den 1:a augusti. Dagen då mitt flyttlass skulle gå. Dagen som vi fick nycklarna till lägenheten. Veckorna gick, och veckan innan skolan skulle börja igen så flyttade jag och min bästa vän officiellt in i lägenheten. Vi blev sambos.😍 Vi var jätte taggade och nervositeten kröp sig på våra nerver inför första skoldagen på gymnasiet.

Livet såg så positivt ut. Vi fick båda två lämna våran uppväxtsort - vilket självklart var jobbigt! - men vi fick också lämna det ställe där så mycket saker har hänt och få chansen till att börja om igen. Börja om på ruta ett, i ett nytt hem, med nya personer, och framför allt i en helt annan stad än där vi tidigare bodde. Det kändes fantastiskt bra. Vi var laddade på ny energi från allt som var nytt.

Men ju längre tiden gick, desto mer hinder längs vägen dök upp. Det ena efter det andra. Det var ingen hemlängtan eller så. Men det var så mycket saker vi fick lov att ta tag i själva, varenda sak man måste göra i ett hem. Städa, laga mat, ta ut soporna, diska, tvätta och allt vad det finns. Själva den grejen skulle inte jag kalla ett hinder. För jag tycker faktiskt att vi klarar det riktigt bra för att vara ungdomar som bor tillsammans. Lägenheten kan se ut som ett kråkbo lite då och då, men det ser ändå bättre ut än vad man som ensamboende ungdom kan tänka sig. Så att bo själv är inte så svårt, inte ett så stort hinder. Det är faktiskt väldigt skönt att bo själv. Och ja, jag syftar på - inga föräldrar, inget tjat, inga skrik.

Det som hindrar mig, är skolan. På senare tid har mina tankar gjort mig förvirrad och bildat totalt kaos i mitt huvud. Jag har inte alls vetat vad jag velat. Tankarna som slagit mig är - har jag valt rätt linje? Trivs jag här? Vill jag gå här och bo kvar här? Är jag stark nog att klara av det här? osv...

Det är kaos, så fruktansvärt mycket att tänka på. Allt som jag hindrar, allt jag skulle komma tillbaka till om jag flyttade hem igen. Saker som var en av alla orsaker till att jag ville flytta. Det finns så mycket, otroligt mycket som pågår just nu.

Jag vet inte vad mer jag skulle kunna ta upp just nu. Det här är ju självklart inte allt som har hänt på senaste tiden, men det här är det jag tar upp då det här är det som gör att jag inte uppdaterar. För jag har så mycket annat att tänka på, så mycket mer än bara det jag skrivit här. Så snälla, ha förståelse för hur en människa orkar med omvärlden eller inte i vissa tillfällen. Just nu är jag i en jobbig period, vilket innebär att jag inte klarar av att göra så mycket mer än att vara för mig själv eller bland mina vänner som kopplar bort allt för en stund.Nog om detta nu. Ha det bra så får jag se när jag uppdaterar igen. Förhoppningsvis så snart som möjligt! //Olivia


--> B E  B R A V E <--

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hejj!😊
Idag har varit en lång dag, skola och sedan skulle jag möta upp en kompis för att gå och handla mat, men jag skulle in på Rusta och ÖoB också! Där fick jag med mig en foundation, en bodymist och två stycken torrschampon.

Jag köpte även massa annat som en badsvamp, bommulsrondeller, mensskydd, handsprit och två-i-ett-par 'mjukis'strumpor.

Det var allt för den här gången, jag lovar att en livsuppdatering kommer att läggas upp inom snar framtid - där jag förklarar lite med flytten, skolan, vänner och allt annat som har hänt sedan sist jag uppdaterade. Och jag måste även få upp mina förut lovade inlägg från Shawn Mendes-konserten (som var redan i April!😳) osv, ett till "... Att må psykiskt dåligt..."-inlägg ska också läggas upp här så snart jag får chansen till internet (finns inget Wi-Fi här i lägenheten..).

Ha de gött!😅 //Olivia

Dagens citat:
~Keep on dreaming until your dreams come true.~❤️

Likes

Comments

Innan jag säger godnatt för idag så ville jag bara uppdatera med att säga att jag var och klippte mig idag. Förut hade jag ju långt hår som gick ner till strax under brösten, och nu har jag klippt bort så att det är lite under mina nyckelben. Jag är jättenöjd!😃💇🏼💆🏼

Jag kommer snart att uppdatera med lite fler inlägg om flytt, att skolan börjar nu på måndag (den 22:a), lite tips o en liten haul på saker jag för ett tag sen beställde från cocopanda.se😊

Men i alla fall så ska jag sova nu, för imorgon FLYTTAR JAG OFFICIELLT HEMIFRÅN!! Omg😳😁🙈☺️😍 OCH JAG BLIR SAMBO MED EN AV MINA BÄSTA VÄNNER. Och ja, bilder kommer att dyka upp nån gång på lägenheten! Vet bara inte när😁 Förhoppningsvis så snart som möjligt!😅
Godnatt nu. //Olivia

Likes

Comments

Som jag tidigare har lovat er ett inlägg om våran avslutningsshow och själva skolavslutningen så kommer det här!

Till att börja med så var vi alla som skulle planera galan väldigt stressade för att det var väldigt lite tid kvar tills det att vi skulle gå ur nian. Att sluta nian var väldigt konstigt, det var någonting som öppnade upp mina ögon att det är nu jag ska ta ännu ett steg i mitt liv. Det är nu jag ska ta steget att växa ifrån mina gamla klasskamrater och lämna mina gamla lärare. Galakvällen var fylld med väldigt många känslor, och trots alla tårar så blev det en väldigt lyckad kväll som jag kommer att minnas! En kväll som jag fick spendera med alla innan vi skulle skiljas åt och följa våra egna vägar ut i livet. En kväll som var fylld med så mycket glädje och kärlek, förhoppningar och ivriga elever.

För att vi skulle få ihop denna kväll så betydde det att vi som satt i "planeringsgruppen" fick lov att träffas ett antal gånger och prata ihop oss om vad vi skulle tycka vore kul och som alla skulle kunna uppskatta som ett sista minne ur nian. Som sagt så var vi väldigt stressade för att få ihop detta då vi kom igång ganska sent in på terminen att planera och göra klart alltihop. Vi skulle komma på ett litet tema, vi skulle fixa nomineringar, nomineringskategorier, vi skulle fixa filmgrupper, få ihop en musikgrupp som kunde uppträda live på galakvällen och massa, massa mer. Det tog upp mycket mer tid än vad vi hade räknat med. Så där är också en lite mer detaljerad förklaring till varför jag inte hade riktigt med tid för att uppdatera bloggen, samt att de sista veckorna i skolan brukar vara lite upptagna oavsett vilken klass man går i.

Under galadagen hade vi fullt upp med att repa hela showen igenom med allt vi skulle ha, ljud, ljus, musik, nomineringsvideor/-bilder samt att fixa så att allt var fixat och klart till kvällen. Alla gick fram och tillbaka, satt och kollade och lyssnade på repningarna, skrattade och hjälpte till med vad än behövdes. Det var en dag som var fylld med stora förväntningar och nervositet i och med att showen även skulle visas framför föräldrar och syskon.

Själva galan började kl. 18:00, men innan dess så skulle alla nior ha fotograferats klassvis samt ett gemensamt klassfoto. Först ut var min klass, vi skulle samlas utanför kl. 16:45 om jag kommer ihåg rätt. Och när alla klasser hade fotograferats var för sig så var det dags för det gemensamma klassfotot på alla klasser tillsammans, A, B, C och D. Vi placerades till våra platser och fotona togs. Sen var det galatime! Alla gick och satte sig för att kolla på och njuta av galan - som bjöd på både skratt och tårar för några av oss samt en fikapaus på 30 minuter. Efter att allt var slut så var det kramar, blommor och allt vad det skulle vara. Under sista parten av galan, när en minnesvideo från alla fyra år spelades upp brast det för mig och det var då det började gå upp för mig att jag dagen efter skulle gå ur nian. För att sedan till hösten börja första året på gymnasiet. Det var sjukt!

Galan tog slut, och vi skulle åka hem. Två vänner skulle sova över hos mig för att vi skulle fixa oss tillsammans på skolavslutningsmorgonen. Så vi åkte hem, tog något litet att äta, satt och snackade en stund och sedan var det lagom tid för att sova. Godnatt! Och godmorgon!

Trötta och nervösa gick vi upp och fixade oss till en vanlig kyrkceremoni till avslutning för årskurs nio. LIte sorgligt var det faktiskt, men mestadels en konstig känsla då vi visste att vi inte längre skulle vara samma galna klass till hösten.

-

Jag tror att detta duger bra till ett skolavslutningsinlägg!😊 Så nu ska jag fortsätta här så hörs vi sen! //Olivia

Likes

Comments

Är du den personen som verkligen älskar att följa med i de allra nyaste och hetaste trenderna? Då är detta något du kommer gilla. Nedan kommer jag att lista några av de viktigaste trenderna inför sommaren 2016.

Sommaren 2016 kommer att fyllas med volanger, bara axlar, sportiga badkläder och romantiska mönster.

 1. Romantisk spets och volang - "Inför våren och sommaren 2016 har trenden med romantisk spets och volanger fullkomligt exploderat. Klä dig från topp till tå i volanger eller spets eller satsa på enskilda nyckelplagg."
 2. Synliga axlar - "Vi plockar med oss trenden att visa axlarna från våren till sommaren 2016. Klänningar, toppar och blusar - off shoulder är modellen vi helst sportar i sommar."
 3. Retroinspirerade badkläder - "retro är rätt när det kommer till badmode sommaren 2016. Baddräkten är ett nyckelpöagg och bikinitrosorna får gärna ha högre midja än tidigare."
 4. Bohemisk inspiration - "Låt bohemen inom dig göra entré under sommaren 2016. Inspireras av blommiga mönster och vida kjolar och snegla lite extra åt lösa, romantiska silhuetter."
 5. Helvitt - "Vitt, vitt, vitt ör inte bara studenternas - utan även sommarens färg 2016. Vi mixar gärna olika texturer och mönster - oavsett vad så är helvitt helrätt."
 6. Baddräkt - "En smickrande baddräkt är ett självklart köp - en av sommarens hetaste trender. Inspireras av franska rivieran och retroinfluenser."
 7. Ljusblått - "En av sommarens trendigaste färger 2016 är ljusblått, en trend som många kedjor redan har snappat upp. En ljusblå skjorta är ett viktigt nyckelplagg för säsongen."

Jag har tagit detta från CHIC.

Här hittar du sidan + fler bilder. //Olivia

Likes

Comments

Detta kommer att vara ett av mina hittils viktigaste inlägg! Ett inlägg som kommer handla om hur det är att må psykiskt dåligt. Hur en person med psykiskt ohälsa tänker och hur det är att leva på det viset. Hur det ser ut från den här synvinkeln i ett liv i psykisk ohälsa.

Att må psykiskt dåligt, riktigt jävla dåligt, är inte som att bara ha en dålig dag. För alla har vi dåliga dagar, men någonting som inte verkar ha uppfattats bland folk är att en dålig dag ser ut på olika vis för exakt varje person. Och här kommer en inblick på hur en dålig dag kan se ut för en person som inte mår bra, psykiskt.

Psyket betyder ditt inre, din själ, ditt mentala. Vad ordet psyke betyder är ganska svårt att förklara - men det är det som sitter i dig, det som gör dig till den du är. Psyket är det som styr dina känslor och hur du mår. Det är i alla fall hur jag, i runda svängar, skulle beskriva det..

Är man diagnotiserad med en psykisk ohälsa, så som t.ex depression eller ångest, så tror jag att det är mycket enklare att förstå den skillnad mellan en psykisk ohälsa och att 'må dåligt'/ha en allmänt dålig dag. Jag ska göra så gott jag kan för att förklara så bra som möjligt så att t.o.m. de som aldrig brukar förstå något ska förstå det här.

Jag tar upp detta ämne, därför att jag tycker att det är ett viktigt ämne att kunna prata om & öppna upp sig om. Därför att det här är fler än vad man anar som är drabbade av detta. Man ser det inte på utsidan om en person är drabbad av en psykisk ohälsa, men personen som lever det livet - lever i ett ständigt krig mot sig själv och allt annat. Så ja, det är svårt att uppfatta vad som är kallat för "normalt" beteende och "icke-normalt" beteende. Förhoppningsvis kommer alla som läser detta inlägg att ha fått med sig i alla fall en liten inblick i hur ett sådant liv ser ut.

Det finns olika typer av psykiska sjukdomar, där de 'kategoriseras' i olika 'kategorier'. T.ex social fobi, ångest och panikångest kategoriseras som ångestsyndrom. Ordet ångestsyndrom kan låta ganska skräckingjagande, som om att det är något livsfarligt. Så får man absolut inte tänka, man får absolut inte skrämmas av tanken att det är något farligt, någonting man dör av - för det är inte sant. Det är någonting man lider av, någonting som man lever med. Exempelvis så är social fobi någonting som man lever med, som ingår i ens livsstil, i vardagen. Det är ingen diagnos som dödlig cancer, man dör inte av det. Även om det kan låta som det, så är det inte så. Man får verkligen inte skrämmas iväg av en person som tar modet till sig att säga att den lever med någon typ av ångestsyndrom. Det är inte tänkt att skrämma bort folk, utan det är tänkt som en förklaring till varför saker och ting kan bli lite mer utsvängda i vardagen än för den som inte lever med en sådan diagnos. Varför saker inte alltid kan komma att se ut som för den utan den livsstilen.

Ångest, är en av de mest typiska psykiska sjukdommarna här i Sverige. En person som lever med ångest, lever ständigt eller ofta av en känsla att något katastrofalt kommer att hända. Hjärtat slår hårdare och snabbare, man börjar svettas och får en klump i magen och/eller halsen. Andra får t.o.m. svårare att andas. En person som lider av ångest grubblar också väldigt mycket på sig själv och vilka 'misstag' man kan ha gjort, om det är någonting som kommer att hända eller att man får en olustig känsla av att 'jag vill inte göra det här', 'varför gjorde jag det?' osv. Det är olika för alla som lider av ångest, vissa har lätt ångest medans andra kan lida av extrema ångestkänslor och kanske t.o.m. panikångest. Panikångest är en attack av extrem ångest. En så kallad panikångestattack. Där det i de flesta fall beskrivs som om att man just i den stunden tror att man ska dö. Men som sagt, alla får inte samma attacker, ytliga som grövre.

Det jag vill ha sagt med det här, är att alla som lever med någon typ av psykisk sjukdom, inte har det lika lätt som andra människor som inte lider av dessa syndrom. Det är inte alla dagar man vill ut och träffa folk, orkar eller klarar av att göra det. En dålig dag för en person med psykisk ohälsa består oftast av mycket negativitet, mer negativitet än vanligt. Det är precis som i en depression, ibland vill man bara stänga in sig själv och inte synas eller höras. Inte göra någonting alls, utan bara vara - typ som att ligga nergrävd under täcket en hel dag och grubbla på allt och lite till. Övertänka. Det är lätt att övertänka i dessa situationer. Man tar kol på sig själv. Man tänker på allt och ingenting, lägger tankarna på allt negativt istället för att fokusera på nuet och fylla på med energi för att orka göra något.

En person med psykisk ohälsa mår inte bra, även om den säger att den gör det. Personen kan ha bra dagar där allt känns mer 'normalt' än alla andra dagar, men en person med psykisk ohälsa är aldrig 'okej'.
Var snäll och kom ihåg det!

-

Jag känner att det här blev väldigt långt, så därför delar jag upp detta i fler delar. Detta blir del 1. Någon annan gång kommer jag att skriva ett nytt inlägg och posta som del 2, en liten fortsättning på den här delen. Men jag hoppas i alla fall att detta gav en liten tankeställare, att ibland måste man stoppa sig själv och säga nej = be om andras förståelse till varför man inte orkar eller vill.

Jag känner även att detta verkar vara väldigt personligt, men jag kommer inte att lägga in någon detaljerad kommentar om det. Jag skrev det här för att jag ville få ut ett meddelande till andra.
Och ja, jag har mina skäl, men jag lägger ingen energi på att förklara dem i detalj, utan dem håller jag för mig själv.

Känner att det får räcka så, för den här gången!☺️
Ha det så bra! //Olivia

Likes

Comments

 1. Vad är ditt fullständiga namn? Agnes Maria Olivia N*****
 2. När är du född? 12 december 2000
 3. Vart kommer du ifrån? Sverige, Malung och Älvdalen
 4. Hur lång är du? Ca 161 cm lång
 5. Vad är din ögonfärg? Mörkblå
 6. Har du några syskon? Om ja, hur många? Njae, beror väl på om min pappas frus barn räknas. 2 st isf.
 7. Har du några husdjur? Ja
 8. Vem bor du med? Min mamma
 9. Är du vänster eller högerhänt? Högerhänt
 10. Vad har du för skostorlek? 38/39
 11. Dina mest använda skor 2015/16? Mina Converse fram tills det att vi köpte mina Nike Air nu i Maj
 12. Vad har du för telefon? En silvrig iPhone 6
 13. Bor du i en lägenhet eller ett hus? Lägenhet
 14. Hur länge har du bott där? Tolv/tretton år
 15. Konfirmerad? Japp
 16. Vilka språk pratar du? Svenska som modersmål, engelska och spanska
 17. Vilken är din läggning? Hetero - straight
 18. Har du några fobier? Ormar och lite för trånga utrymmen
 19. Vilken är din favoritserie? Greys Anatomy
 20. Vad är din favoritglass? Ben&Jerrys utan tvekan, Chocolate Fudge Brownie
 21. Vilket är ditt favoritband? TFC - The Fooo Conspiracy
 22. Vilken låt föredrar du mest? Rock Bottom med Hailee Steinfield
 23. Hur många kuddar sover du med? Två
 24. Är du beroende av något? Min telefon och tuggumi
 25. Har du någon piercing? Nej men jag vill ha..
 26. Vilken är din favoritfärg? Naturligt blond
 27. Vad köpte du senast? En celcius-energidryck och en Ben&Jerrys
 28. När var senaste gången du reste någonstans? När jag, Linnea och Nikol var i Oslo
 29. Vilka länder har du varit i? Norge, Finland och Turkiet
 30. Har du åkt flygplan? Ja
 31. Med vilka tre ord skulle du beskriva dig själv just nu? Trött, glad och ivrig
 32. Föredrar du att vara sminkad framför att vara osminkad? Helt klart osminkad, men bara om jag är hemma. Går inte utanför dörren osminkad
 33. Varför? Trivs inte att visa mig utan smink
 34. Vilket sminkmärke tycker du bäst om? Maybelline New York och Sleek
 35. Rouge eller bronzer? Bronzer
 36. Rakt eller lockigt hår? Har ju naturligt rakt hår såå..
 37. Låter du ditt hår självtorka eller fönar du det? Fönar jämt
 38. Med eller utan eyeliner? Går helst med eyeliner
 39. Vart köper du helst ditt smink i affär? Åhlens
 40. Vart köper du helst ditt smink på internet? På Cocopanda.se eller Lyko.se
 41. Vilken är din favoritparfym/bodymist? VS Aqua Kiss och en från The Body Shop med hallondoft
 42. Vilka är dina tre favoritskomärken? Jisses... Nike, Converse och Vans om de ska va plattskor
 43. Vart vill du resa? Typ hela USA, Norge, Grekland, Bulgarien, London och mycket mer
 44. Vilka konserter har du varit på? Fooo 5th Element i Sthlm förra året och Shawn Mendes i Oslo i April
 45. Har du träffat någon kändis? Erik Segerstedt och Manfred Erlandsson
 46. Föredrar du en myskväll hemma eller en fest ute? Beror helt på vilket humör jag är på och vad jag känner mest för
 47. Har du någon förebild/-er? Tjejer och kvinnor som står på sig och visar sig bra för andra, t.ex Zara Larsson, Beyoncé och Demi Lovato
 48. Om du fick välja att flytta utomlands, vart skulle det vara? Helt klart USA
 49. Favoritskådespelare? Har många, men den enda vars namn jag minns nu är Zac Efron
 50. Pitch Perfect-filmerna eller High School Musical-filmerna? Är helt förtrollad av bägge, men väljer nog Pitch Perfect-filmerna


Sådärja! Då var jag klar med dessa 50 saker du kanske inte visste om mig. Är det någonting mer du önskar veta om mig? Kommentera eller skicka ett mail till mig.

Gilla gärna inlägget om du tyckte om det och om du vill att jag ska lägga ut fler sånna här tags, och kommentera gärna idéer på vad det skulle kunna vara i så fall. Sprid gärna vidare bloggen också så att fler kan kika in😌

Kram o godnatt på er! //Olivia

P.S. Klockan är för mycket nu, så det blir pinsamt om jag lägger upp inlägget nu, så jag ställer in det på en tidsinställning😝

Likes

Comments

Hej!

Jag vet att klockan är mycket, men vad gör det när man har sommarlov? Ingenting. Så därför tänkte jag komma med lite "info" om vad som kommer att hända med min blogg hädanefter. Jag har bytt profilbild, jag har ändrat lite i bloggdesignen, tagit bort kategorier och jag har förnyat min presentation. Men vad betyder det? Det betyder att jag har bestämt mig för att börja om med min blogg från början, fast jag har kvar den här. Jag gör ingen ny, utan jag fortsätter här precis som vanligt. Det enda som blir annorlunda är att min uppdatering blir annourlunda och bloggen blir ännu mer inriktad på smink. Bloggkatergorin står kvar som Mode & Skönhet.

Än så länge väljer jag att inte ta bort några gamla inlägg, eller byta bloggnamn. Men jag kanske väljer att göra det sen nån gång. Jag börjar bara om. Efter detta inlägget ska jag försöka få till en "50 saker ni inte visste om mig" för att få en liten nystart😊 //Olivia

Likes

Comments

Hej o gokväll! 😊

På senaste tiden har jag inte kunnat vara speciellt aktiv här på bloggen eftersom att det börjar dra sig mot skolavslutning och SOMMARLOV!😍 Guud vad jag längtar efter de sena sommarnätterna och allt vad sommaren har att erbjuda. MEN.. först måste jag ha min skolavslutning. jag slutar nian, jag går ur fkn nian!? Känns verkligen inte som om att jag ska gå ur nian. Liksom, sista året i högstadiet. Sen blir det helt plötsligt gymnasiet i höst, då börjar jag ettan. Vart tog tiden vägen? Hahah jag får ta ett eget inlägg om att gå ur nian, skolavslutningen, sommarlovet och att börja ettan i gymnasiet i höst. Men jag kan i alla fall avslöja att jag någon gång under sommarlovet, kommer att flytta hemifrån - jag flyttar till en ny ort och ny kommun, fortfarande inom Dalarna, för att börja studera på gymnasiet. Mer än så säger jag inte, förrän allting är helt klart. flytten? Ja, den kommer jag garanterat att på något vis dokumentera ihop här på bloggen.

Det jag ville säga var i alla fall att det är en del att göra nu till skolavslutningen, så det är mycket annat som ligger i tankarna än att hinna uppdatera bloggen och så. Men jag ber om ursäkt ändå, för de gånger jag haft tid, men inte vetat vad jag skulle lägga upp. Det var min lilla update, så nu ska jag ta upp lite snabb "information".

Jag har lagt till ytterligare en ny kategori, Dagens låt, där jag varje gång uppdaterar bloggen kommer att skriva en mening av en låttext och skriva under med låttiteln. Ett exempel kommer här nedanför, på bild👇

Och btw, så lyckades jag dra på mig världens förkylning under helgen, kände på mig redan i torsdags kväll att jag hade ont i halsen, och under fredagen så var vi iväg och kollade på lägenhet - ont i halsen och slut i kroppen när jag kom hem igen. Gick och la mig, och vaknade med världens förkylning på lördan - rethosta, snuva, täppt i näsan plus feber. På kvällen steg febern upp till strax under 39, då den låg på 38.9 - så jag var helt däckad, blir död bara jag stiger upp mot 37.5😳. Ingen feber igår, men låg fortfarande på över 37, och ligger vanligtvis runt 36.5. Och ingen feber idag heller, som tur var så var vi lediga idag då jag fick vila lite mer, men jag måste försöka hålla ut de sista dagarna så jag ska försöka pallra mig iväg till skolan imorgon då vi t.o.m. har kortdag😝

Nu ska jag gå och sova, så godnatt och ha en bra dag imorgon!😊 //Olivia

Likes

Comments

Hej hallå!😅🌞☀️

Solen börjar visa sig, & nu när vi närmar oss sommaren i en raskande fart så börjar ju också pollensäsongen att ta sig fram i hög fart.😰🤒🌾

Jag länkar till en länk som hänvisas till de som är pollenallergiker, & hur man då iaf så gott som kan bli av med allergin.
Det enda du behöver göra är att sluta äta kost som innehåller citronsyra.🍋

Läs mer om det här.Btw, jag ska förbättra min uppdatering! Hade tänkt lägga ut en update om när jag o två vänner va till Norge (Oslo) och kollade på Shawn Mendes-konserten😏
Och sen har jag ju även utlovat ett inlägg om att må dåligt, och det ska komma ut det också. Vet dock inte när, det kommer när det kommer - inom snar framtid😜

Aja, nog om detta nu. Ha en fortsatt bra dag ute i solen!☀️🌞☀️🌞 //Olivia

Likes

Comments