Header

Idag ringde larmet klockan sex men såklart råkar jag snooza till tjugo över klantig som jag är. Men som tur hann jag med bussen till skolan och bussen gick 06.48 men jag är en liten #räsefräsa om jag vill.
Skolan började 08.30 men biologi i 3h och idag stog det redovisning för min klass.
#yougomygirls. Sen hade vi lunch i 45 minuter och vi käkade på resturang Balder som ligger i högskolan Borås. Efter lunch hade jag bara en lektion kvar vilket var samhällskunskap där jobbar vi med diktatur och demokrati. Vi slutade klockan 13.45 men jag stannade kvar i skolan till klockan 16.00 ungefär för jag hade en engelska uppgift jag inte hade gjort klart från 1an. Bussen gick halv 5 hem.

Var hemma cirka 5 och sen dess har jag bara pluggat och gjort klart redovisningar som snart ska redovisat. Nu sitter jag och kollar på Tobbe Camp Youtube Edition där ungdomar åker till Tobbe Larsson en (frihetsdressyr ryttare). De får hjälp med problem och även komma närmare sin ponny. För er som sett Ponnyakuten så är det lite samma grej fast här har inte alla problem som ska lösas. Sen ska jag duscha,äta och sen sova. Imorgon börjar det en tidig morgon på djurparken där jag ska jobba med elefanter och giraffer.
Godnatt sovgott
🌌


Snapchat: poeticmandy
Instagram: hannalarsenn
Mail: mandy_bast@hotmail.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu kör vi dag 3 på änglahoppet som veterinär assistent. Har du inte varit med som funktionär och du har tankarna så hjälp till. Alla boråsare är super goa. Lycka till alla som är där som ska hoppa (må bästa vinna)🐴🐴🐴

Likes

Comments

Blogg

Under min hunds kastrering hade han en tratt för att inte slicka på såret och bita upp stygnen. Jag själv tyckte inte att det var bra.

1. Eftersom han skulle ha den hela dagarna och han kunde inte dricka utan att vi var tvungna att ta av den för att han skulle kunna dricka.

2. Sen var den inte så praktisk för att han fick av den väldigt enkelt om han bara kämpade lite.

Jag tänkte att man borde uppfinna ett typ av tyg man kan ha på bakdelen på hunden. Löptikar under sina perioder har ett skydd för att inte blöda överallt. Jag tycker att det skulle vara mycket mer praktiskt och även behagligare för hunden och inte ha en tight tratt som trycker runt halsen. Man borde kunna göra ett exakt lika dant fast ett som sitter garanterat ^^. Som är gjorda för hanhundar.

Gilla om ni tycker att detta skulle funka ^^

Instagram: gonzahanna

mail: mandy_bast@hotmail.se


Likes

Comments

Nära där jag bor stog det 4 stuckna hästar i en grushage utan solskydd eller regnskydd! Själv tycker jag inte att det är okej att använda sig av några djur överhuvudtaget när det gäller cirkus! Det ända regnskydd de hade var en lastbil men vilka hästar skulle ställa sig där inne på egenhand inte en enda tror jag faktiskt! Blev fruktansvärt besviken. De borde lärt sig av allt hat de får att sluta använda djur! Djuren mår inte bra.
BOJKOTTA Cirkus
Popcorn

Likes

Comments