Header

Mode&Design, Team stuvhult

Idag är det mycket och göra. Ska städa hela mitt rum och flytta in nya grejer. Igår beställde jag 3 tavlor från desenio där har de just nu en kapanj på alla tavleramar. Värt att gå inte och kolla super fina tavlor där.
Imorgon ska jag in till stan och köpa det sista som behövs till mitt rum och så ska jag käka med en kompis på stan blir nog antagligen spring rools.
Kommer bli super fint i mitt rum! Tänkte att ni sen får se en för bild och efter bild på mitt rum
Kramizar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blogg, Team stuvhult, Mode&Design, Tankar&Funderingar

Idag var det en riktigt lyckad tävlingsdag, båda skötte sig jätte bra. Cooper gick en 1m avdelning A hon var felfri och Greta gick 1m avdelning B också felfri och fick rosett. Riktigt duktiga tjejer! Vi kom hem ungefär halv 4 och då skulle Bollan få gå ett pass ute med helt nya och fräscha skor på tossorna. Tjejen som ska ha Gismo på foder {låna} från December kom ut och skulle rida honom och då passa jag på att få rida med henne eftersom jag inte varit ute med henne och få de hur hon hanterar grabben. Vi hade en mysig pratstund allt från himmel och jord hehe XD.... Bollan fick galoppera upp för vänsterbacken vilket hon tyckte var jätte rolig hennes favorit backe hon vart så nöjd efter.

Idag tänder vi ljus för min gammlemomo eftersom hon fick lämna denna jorden för tidigt och komma till kristus famn. Hon kämpade verkligen in i det sista och hon var så stark. Gammlemomo var verkligen den personen som sa vad hon tycket och gjorde de hon ville hon är verkligen en av mina största förebilder. Älskar dig gammlemomo <3 <3 Alltid i mitt hjärta <3

Likes

Comments

Blogg, Mode&Design, Team stuvhult

Hej Finisar!

Igår blev det inget bloggande för igår var vi i Ullared hela dagen sååå mycket kö och sååå mycket folk helt galet! Det blev en hel del shopping allt från smink till lampor helt enkelt nödvändiga saker.,.. Vi kom till Ullared runt 11 och åkte hem vid 19 tiden. Vi slog rekord om man säger så hehe^^ Efter vi hade kommit hem och landat en stund käkade vi kex medlet olika ostar till super gott.

Idag fick Bollan gå en ut en sväng med Smilla, Cherry fick gå ett pass på banan och idag tränade vi på att styra och gå över bommar med tömkörningsgjord. Hon var super duktig också ^^

Äntligen blev våran spolplats klar tack för hjälpen Martin och Smilla^^

Godnatt Finisar uppdaterar mer imorgon men e verkligen super trött <33

Likes

Comments

Hej finisar!
Idag har jag fått mycket gjort under bara några timmar.
Larmet ringde vid kvart i 8 på morgonen, bästa frukosten idag havregrynsgröt, banan och jordnötssmör sååååå gottt!!!
Hästarna stod och väntade på att tränas. Idag var det Bollan och Cherrys tur. Jag tömkörde och Smilla grannen red bollan rundan var ungefär 3 km. Cherry gick först hela vägen och hon stannade inte en ända gång. Så stolt över henne att hon tar modet och går först. Sen när hästarna var klara och ute i hagarna så mocka vi stallet och gjorde klart det.

När stallet var klart gick jag in och fixade iordning mig eftersom vi skulle luncha på stan. Idag blev det lunch på Springrools, riktigt mysigt var det.
Efter vi hade käkat gick vi runt på stan en stund och kollade runt. Smilla skulle till ridskolan idag och därför gick vi i stan för att dröja tiden. Idag fick Smilla rida Fox som står på AP-HÄST. Fox är en riktigt snäll och go häst. Smilla och Fox fungerar verkligen jätte bra tillsammans, hon får en helt annan stil när hon rider han. Jätte kul och se hennes utveckling.
Kom hem vid sex tiden och då käkade jag och nu sitter jag och kollar på en serie.
Imorgon bär det av mot Ullared där det blir shoppa av.
Några man ser där hör av er!
Godnatt finisar

Likes

Comments

Hej Finisar <33
Prego skötte sig jätte bra idag. Asså första gången jag rider honom wow säger jag bara. Jag har ridit stora hästar men aldrig en sådan häst med detta steget asså shiiit va fin han va och så bekväm. Helt seriöst det kändes som man satt i en soffa som rörde sig. Iallafall han skötte sig bra och blev en del klättring idag.

Sen tog jag med Greta på vägen ner för hon skulle få käka lunch hö inne. Sen när hon stod inne hämtade jag Cherry för hon skulle ut och tömköras men en ny tömkörninggjord och hon funkade jätte bra med den. Eftersom det började bli mörkt fick vi ha ett reflextäcke, va fin hon va i gul. Vi mötte en hel del bilar och hon var jätte duktig och brydde sig ingenting. Vi tränade på att stanna, backa och även svänga.
Jag gjorde ett fiskenät i hennes man idag, visst blev hon söt!
Om ni vill veta hur man gör steg för steg kan jag göra en video på youtube.

Nu väntar jag på att " Det stora hoppet" ska börja medans jag väntar sitter jag o syrran o kollar på Madagaskar så längesen. Imorgon ska våran granne komma och skritta Bollan mednas jag tömkör Cherry. Två flugor i en smäll.

Godnatt finisar

Likes

Comments