Header

Blogg

Under min hunds kastrering hade han en tratt för att inte slicka på såret och bita upp stygnen. Jag själv tyckte inte att det var bra.

1. Eftersom han skulle ha den hela dagarna och han kunde inte dricka utan att vi var tvungna att ta av den för att han skulle kunna dricka.

2. Sen var den inte så praktisk för att han fick av den väldigt enkelt om han bara kämpade lite.

Jag tänkte att man borde uppfinna ett typ av tyg man kan ha på bakdelen på hunden. Löptikar under sina perioder har ett skydd för att inte blöda överallt. Jag tycker att det skulle vara mycket mer praktiskt och även behagligare för hunden och inte ha en tight tratt som trycker runt halsen. Man borde kunna göra ett exakt lika dant fast ett som sitter garanterat ^^. Som är gjorda för hanhundar.

Gilla om ni tycker att detta skulle funka ^^

Instagram: gonzahanna

mail: mandy_bast@hotmail.se


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nära där jag bor stog det 4 stuckna hästar i en grushage utan solskydd eller regnskydd! Själv tycker jag inte att det är okej att använda sig av några djur överhuvudtaget när det gäller cirkus! Det ända regnskydd de hade var en lastbil men vilka hästar skulle ställa sig där inne på egenhand inte en enda tror jag faktiskt! Blev fruktansvärt besviken. De borde lärt sig av allt hat de får att sluta använda djur! Djuren mår inte bra.
BOJKOTTA Cirkus
Popcorn

Likes

Comments

Blogg

Hej hoppas ni har haft en bra påsk och lov. Jag vet att en del får lov denna veckan men ni som hade förra veckan hoppas det blev ett lov att minnas :))

Just nu sitter jag i skolan och har engelska men nu har vi en liten rast. Min dag har börjat riktigt bra vaknade 06.00 sminkade mig och tog mina tabletter (Tillskott till vego). Sen tog jag ut vovvarna till hundgården eftersom ingen kommer vara hemma på några timmar så det är bättre att de är ute så de kan göra sina behov när de behöver. Sen bytte jag deras vatten så det är rent o fräscht. Jag åkte runt 07.30 med mina grymma grannar Kallin som bor några kilometer från mig. Cred till er <3

Idag så börja vi 08.30 och slutar 15.00, jag har engelska, lunch (subway) och sen svenska nationella. Jag ska hålla en presentation om vad jag vill och vad jag väljer. Jag tänker presentera ämnet produkter som är testat på djur och hur jag ser på det. Jag har övat super mycket och igår så kopplade jag upp min Mac till Appel tv så berätta/öva jag där ungefär 5 gånger, så jag känner mig säker på vad jag vill förmedla.

Jag ska försöka ta tag i min blogg nu och försöka publicera ett inlägg om dagen. Ni får jätte gärna komma på förslag eller ställa frågor. Tyvärr så har det hänt mycket nu i början av året du jag tyvärr miste 2 vänner och även haft mycket i skolan. Jag har inte haft någon fritid knappt utan hela lovet har jag ägnat tid åt att plugga och göra kompletteringar för nå de högsta betygen. Jag var i Trysil i 6 dagar med världens bästa kyrka. Vi åkte massa skidor och solade en hel del. Det var ett sjukt skönt gäng som var med och grymma ledare och busschafförer. Jag fick mycket nytta av detta då vi var indelade i olika smågrupper och pratade om den kristna tron. Ämnet 2017 var livet och döden. Jag fick säga mycket och åkte därifrån med många frågor.. Tack till ett super läger hörni ^^

Hur går det i skolan?

I skolan ligger jag förvånads bra till i alla ämnen. Jag läser två andra kurser som inte andra skolor gör som är naturbruk och djurhållnings kurser. I naturbruken ligger jag på B men gör jag komplettering så kommer jag upp på A-nivå. I djurhållnings kurserna teoretiskt ligger jag på C och praktiskt A. Jag är ju en av den mängden som jobbar bättre praktiskt än teoretiskt. Men mitt mål i livet är ju nästan bara praktiskt. Från början såg jag det som en riktigt nackdel eftersom jag inte alltid ligger på C-nivå när det gäller prov samt inlämningar. Alla i min familj förutom pappa har varit teoretiska människor, jag fick dåligt självförtroende eftersom jag fick en press på mig, mina systrar Erika och Elin har alltid varit MVG + barn men inte jag. Jag såg mig själv som världens problem men jag pratade med pappa om detta o då berätta han att han va som mig, i arbetslivet som jag vill ha är det endast praktiskt. Detta har hjälpt mig mycket när han berätta att jag inte var den enda. Love u pappa <3 :*

Komihåg du är speciell som du är, du är helt azum.

Likes

Comments