Hallå! Vill inte ens nämna huuur sjukt längesen det är sen jag bloggade.. Ups! Men har inte riktigt funnits tid till det.. jobbat på och haft program så.. Men vi ska ta och backa lite från nutid- till cirka 2månader bak. Vad har hänt?

Först och främst tog ju skolan slut och jag kan titulera mig själv som Producent av resetjänster! Helt nöjd, men kommer nog sakna det lite.


Sen har jag då sommarjobbat på bara. Är på samma ställe som förra sommaren och trivs absolut! Måste verkligen säga att det är både en lättnad och härlig känsla att ha ett jobb du kommer bra överens med personalen och har super arbetstider och har roligt på samma gång! Extra plus är ju en chef med samma humor som en själv.

Sen har här ju hunnit vara midsommar också! Den spenderades i bra sällskap i Skatafe i en stuga vi hade hyrt. Skönt att få komma "bort" lite och bara umgås med folk.

Lördagen kändes som man hann med massor; Torget i Bromarf-loppiset i Tenala- Salo efter M&en snabb shoppingrunda i Plaza(längesen man var dit)-Ekenäs på mat till Harolds-Tenala och släppa av M-Bromarf-Köra föräldrar med vänner till Stallkrogen-Hem. Sen satt det bra att bara lägga sig i sängen och ta det lugnt med musiken på #livsnjutare

Igår var det konfirmation för N så var en vända till Tenala igen men guud hon är fin! <3

Idag har jag och syrran varit till fafa&famu ett varv och sen yra vi lite i stan(typ in via varje butik kändes de som..:') ) Sen hem och nu börjar de ta sig för att fara och kolla lite volley(en jaks spela ida), sen på möte en vända!

Har ledigt imorgon än så får se va man hittar på.. Borde till Kimito en vända men ;)

Kram för denhär gången! //K.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena tjena! En tid sen sist.. eller ja, två veckor typ.. Men har inte så mycket att berätta egentligen.

Praktiken knallar på väl.. Lite sisådär men några veckor kvar sen tar vi dimission och sommarlov! Har fått göra samma saker i princip alla dagar.. Städa rum, fixa morgonmål och lära mig lite nytt, ja eller idag fick jag en hel radiramsa om allt möjligt men.. joo man lär sig völ..Just keep going!

Annat då? Har chillat med mina favoritbrudar och lite med mina killar oxå! Skön feelis och härliga personer! Kärlek till alla!

Har även haft det riktigt skönt hemma med familjen och hjälpt till och bara njutit av det härliga vädret som äntligen har hittat hit! Löööv.

kort vecka den här och skönt så, idag hem och testa kläder, bla. klänningar till dimissionen!

Ha de bra! xoxo

Likes

Comments

Hejsan, en tid sen sist igen.. hehhe ... men har haft "fullt upp" om man kan sejja så , och sen förra måndagen har jag haft tidiga morgonar och denhär veckan hade jag kvällsskift igår också så har inte riktigt haft passligt till att blogga fören idag väl. Sitter i Pargas i helgen, pga jobb imorgon.

Men ja, till saken nu då! Jag har alltså haft praktik sen förra måndagen och förra veckan var det ganska lugnt och man hann bra med det man skulle och jag blev snabbt(väääääääldigt snabbt!) inlärd i hur morgonmålet och städning av rummen fungerar här, på Hotell Stallbacken/Grännäs B&B på Nagu. Denhär veckan har jag haft annan "chef" då min riktiga är på semester..(jag o vill), och den här veckan kan jag inte sejja annat än "fullt ös, medvetslös" typ, så känns de, övertid& springas hit och dit 24/7.. Vi hade även grupp igår och då var jag med och dukade till middag,eldade bastu,diskade,serverade mat osv.. Imorgon grupp på kommande igen(där av jobb)! Men joo.. vet it mer va ja ska sejj .. Ork it skriv hit nå mer nu, mer uppdatering i ett senare skede !

(bilden från Nagu hamn igårkväll,då jag kom från kvällsskiftet)

Likes

Comments

Gokväll bloggen! been a while sen sist igen, men det är bara så att mitt liv inte är så intressant(eller beror ju på hur man ser på saken). Det här kommer bli både långt och svårt för mig. På senaste har det pågått/pågår en massa draman mellan vänkretserna jag rör mig i, folk är arga(även jag själv) , folk försvinner, kommer tillbaka.. Frågan är då, varför lämna sen komma tillbaka? Hur mycket går det att lita på den personen? Jag vill ingen person illa, oavsett fiende eller vän. Om jag är arg på dej så finns det en orsak bakom det, vad du sen gör åt saken är inte min buisness.

Fäljande sak, Vetni känslan att det känns som du fightar för alla dina vänner(även en del som är 50/50) men det känns som ingen står upp för dig? Den känslan har jag haft konstant här på senaste tiden. Jag gråter och är arg om vartannat men folk bara kramar mig och tror det blir bra.. Hade jag haft vänner i den positionen hade jag frågat "vilken bitch behöver en smäll på käften?"

Sen har jag svårt att tåla folk som säger en sak men gör en annan, så kallade "twofaced bitchar". Jag menar "Don´t pretend you like me ,if you don´t". Så är det bara, jag behöver inga falska människor i mitt liv. Har nån bekymmer med mig, kom och sig det då till mig och ge dej inte på mina vänner eller nån annan!

Sen en till grejj jag inte absolut fattar mig på, VARFÖR "måste" man ljuga för såna man umgås med dagligen/umgås med och kallar sin vän? Kan nån berätta pointen åt mig med det för jag förstår inte iallafall.. Blir så förbannad på sånt skit. Speciellt när man på typ 2sekunder får fast personen i fråga för att ljuga.Då tänker man "Är jag inte värd mer än det?" Vad vinner man på det? Ja, inte iallafall äkta vänner. Men okei , antar jag inte räknas som en äkta vän för vissa då..Hoppas ni vet själva vem ni e.

Det finns en massa som bara få vet om, om mig, och så tänker jag hålla det. Helt seriöst den person som vet mest om mig nu är faktiskt Markus, känns både konstigt och bra för han betyder så fuckings fans mycket för mig! Han har funnits där i vått och torrt för mig, och en av de personer jag inte vill förlora. Jag tror man aldrig helt kan få en person att fatta exakt hur mycket den betyder men tror jag har lyckats ganska bra med Markus.

Och om nån funderar varför jag är så här "weak" är väl för att jag har gått igenom såå massor med skit på sistone och de verkar som ingen fattar det eller att jag inte får må dåligt(nämnde de i senaste inlägget..) Så det krävs inte alls mycket för mig innan jag brister, vilket tyvärr mina närmaste vänner har börjat märka..

Det känns hemskt för mig att måste välja sidor hela tiden och måsta hålla käften och inte säga något hemma för då är man uppkäftig. Men förklara åt mej då hur en person som får en att må skit,en som inte bryr sig "for real" har rätten att bete sig så,men så fort man säger någo typ så är det uppkäftigt? För jag förstår inte, så skulle vara tacksam för svar på denna fråga. När vi endå är inne på dehär så kan vi ju ta upp pointen där jag som (joo 19åring) först får höra att man får bo hemma hur länge som helst i princip, men därimellan kommer det meningar som har betydelse som varför e it du ut med dina vänner? Vill ni veta varför? För A. antingen är mina vänner sisådär allt mellan 30-120km bort eller B. så har ingen pengar och utan pengar i dagens löge går det inte farligt bra om du vill hitta på något annat än bara netflix&chill C. They busy. D. Vilka vänner? Hittills har cirka en vän(Fia) själv funderat på att tröffas i någo skede, INGEN ANNAN! Jag gillar inte att vara den som alltid måste vara den som "hey ska vi hitt på någo ida?" Så joo , mina förälrar hör mig ofta säga att jag inte har någo vänner för vetni så känns de imellan.. men joo..

Det känns som jag är mitt i mellan alla nu för tiden, och jag tänker inte välja nåns sida för det är bara fel, gör jag det ska ni veta att jag har en bra orsak.

Jag har också en viss rädsla inför sommaren och framåt, då jag och min klass går ut och jag lämnar pargas och alla dör. För mig känns det som jag kommer förlora alla , men ingen annan verkar tänka så ,vad det beror på vet inte jag.

Ja, jag har gjort en massa misstag i mitt liv och annat jag ångrar, men fan att jag har betett mig mot andra som vissa har gjort/gör på sistone.

Alla säger "be yourself" , men vem ska du vara när du inte får vara ditt sanna jag?

//K.

Likes

Comments

Nu tänker ja skriva ut min tankar hit och bryr mig fan va folk tycker. Jag har en längre tid haft massa tankar som snurrar runt i huvve, en del saker jag inte ens kan göra något åt och vissa saker som är mitt fel till en del eller helt. Jag har inte kunnat tala med någon om något för jag ör bara en sån person och det gör saker bara värre, för det tar ont för mig att inte kunna tala med mina vänner om saker de vill veta för de bryr sig. Och att bara gå omkring och tänka på saker för sig själv gör it heller bra för din egen hälsa.

Folk tycker jag överdriver och att jag inte ska funtsa så där osv ,dehär är saker ja ha fått höra när ja mår dåligt. Men som vilken annan människa som helst så mår man nu o då lite dåligt, och vetni de e absolut inget fel på de!

Det har hänt en massa i mitt liv på senaste som inte alla har att göra med och det vill ja folk ska respektera, jag öppnar mig då jag könner för de o då inte ens för vem som helst. Pga en massa skit som hänt har jag allvarliga trust issues, så jag har få jag litar på mera.

Jag är lätt irriterad och blir fort på dåligt humör pga olika orsaker, detta har gjort att jag gör mina vänner på sämre humör och det är inget jag vill ! mina vänner betyder mest för mig!

"I may seem desperate, but I´m just don´t want to be sad"

De där passar mej ganska bra för folk tror ja e desperat 24/7 på olika sätt och så, men de vet inte hela historien. Vilket gör att jag har fått en massa skit från olika personer för inget och det är jag som gör fel och so on.. Men vetni "don´t judge a book by it´s cover". Men nu till följande sak.

Jag vet inte när eller hur det har blivit så men jag är mest lessen/synkkä för att tiden bara flyger iväg och snart ska vi lämna Pargas och alla härliga personer här. Det känns mer än fittit fö mig, mest då de verkar som ingen annan bryr sejj på samma sätt(av mina vänner då). Men ja e livrädd att man inte kommer se en del av dom mest värdefulla personerna här mer om två månader. Jag stressar och gråter om vartannat pga dehär, jag strider me mina vänner oxå pga, och har saker i mitt huvve som skulle kunna göra väldigt stora draman mellan en av mina närmaste personer men jag vill inte mista fler personer än jag redan har gjort.

Jag själv brukar säga att "fake it til you make it!" men jag insåg här i helgen att jag är så färdig med allt nu att jag kan inte ens fakea de mera.. de kanske sejjer en hel del..

Och nej, jag skriver absolut inte dethär för att få uppmärksamhet, det är inte alls det jag vill , jag vill bara få ut det nånstans, vad folk sen gör e inte min buisness.

Ingen vet hur jag tänker och ingen kommer nånsin fatta heller fö de gör ja inte heller men såhär e de bara,lev me de typ.

Men jag vill ingen illa, så förlåt för min del om jag gjort något folk inte gillar.

Kram från mej!

Likes

Comments

Idag är jag både "spechless" och "kanintebeskrivaminakänslor".

Likes

Comments

Gokvälk bloggen! Här börjar flunssan försvinna och vårkänslor pågång,dock ska vi inte förhasta oss in på de heller. Men jag staying positive! Jag insåg i fredags en hel del som hoppeligen ändrar mitt tänkande och mitt humör. Detta är någont jag inte har talat om med någon ännu,och har inte heller bestämt ifall jag kommer göra det.

Sedan till följande grejj,jag är en sån person som uppskattar väldigt små saker från folk(sen beror de på vad som hänt och om de handlar om att förtjäna tillbaka trust o så elr,men de e en annan historia.) Men här i veckan,kan det ha varit tisdag när ja talade med F om hur sad de egentligen känns att man snart går ut och inte vet ens till 20% om du nånsin kommer se folke från skolan(dom du umgås med) nånsin igen. Och då sa F :mej har du oavsett om du vill de elr int&gav mej en kram. Då vet ni,va int de långt ifrån tårar.

Men nu till helgen då,va ha ja gjort i mitt "intressanta liv" denna gång?

Nåjaa fredagen var ledigt men väntade i Pargas på M. Körde hem me han me och sen chilla ja ba hemma. Lördagen var jag ut och gå med mamsi en sväng i det härliga vårvädret. Sedan skulle det fixas mat inför kvällens gäster. Gästerna anlände,det bjöds på drink(voodka!) och maten började ätas. Kvällen avslutades då med Melodifestivals final,gick som väntat men inte hoppats. Men grattis till Frans, 17-åringen som nu ska representera Sverige i ESC. Söndag,varit hos pappa på kalas(igen),slöstirrat på par en avsnitt Prison Break och snart börja sova,så kanske de sista av denna flunssa ger sejj av.

Kram//K.

Likes

Comments

Hallå bloggen!

En tid sen sist..Har inte hänt såå mycket, har umgåtts med vänner av båda könen och allmänt haft de bra. Hade av nån konsti orsak två superroliga o grymt bra dagar här onsdag-torsdag! Kändes riktit skönt och behövligt. Mer i behov var nog helgdejten med favoriten J. Oooh hur underbar tjej är inte det? Vi har mest tagit det lugnt, talat om allt mellan himmel och jord, cruizat omkring till stan ett par varv.. heheh , hann även med snabbvisit med A.Har även hunnit snygga upp bilen ett varv i helgen. Sedan var det ju då melodifestivalens andra chansen igåkväll, och nu kommer jag till dagens rubrik. Joo, jag brukar vara en sån som tycker alla ska få sejja sitt och ser ofta saker från allas synvinkel och försöker förstå saker på mer än bara mitt sätt. Men i en viss grad flippar jag, detta hände igår då jag läänge har tyckt att det ger feelis av två personers låtar, så jag satt och funderade igår vad som hade hänt med deras röster för det lät it bra.. Då kläcker en person ur sejj : men dom ha aldri låti bra. Och jag flyförbannad : ingen ville ha din åsikt nu.Men nåjoo nog om de nu, jag orkar inte bara med sånt. Och som alla andra, jag har också en gräns. Och för tillfället är den låg och har varit en längre period nu, bara närmaste vet varför.. Men vissa människor har även fått lära sejj att mej bråkar man fan inte med!

Men hörni, denna härliga flunssa stod bakom min dörr under helgen så ska väl typ bara duscha och sådär och börja krypa under täcket, så jag är utvilad imorgon när det beger sejj av till Pargas igen! Härligt! Gonatt alla finisar! xoxo //K.

​My sister from another mister<3

Likes

Comments

Halloj! För er som inte vet är det Hangö på bilden, och varför är det de då? Jo för att jag var ner dit och hälsade på mina Hangögökar tisdag-onsdag och hade en absolut mysig tjejkväll& övernattning. Vi åt gott, spelade lite, kollade film och drack lite smått. Superawesome!

Sedan kom då torsdag jag och syster satt och såg på film och senare mot kvällen kom hennes vänner ner. På fredagen fick jag supergod brunch av dessa fina flickor. Sedan blev det en spontan resa mot Åbo och Skanssi och lite shopping och finbesök då jag inte kan sitta stilla.. hehhe :') Sedan hade vi lite spelkväll en stund och sen var det sängen som gällde.

Lördag och teater på schemat, helt bra små skratt påvägen och bra tidsfördriv. Senare på kvällen var humöret åt fit**n men det var mello kväll så gick väl.. Sedan fanns det ju lilla ögongodis Frans som deltog och bara är härliga 17 år! *_* Och guud vilken feelis låt Panetoz hade! Ni bara måste klicka på länken och lyssna om ni söker feelis eller annars bara! * Gåshud igen*

Panetoz-Håll om mig hårt

Lilla söta Jon Henrik Fjällgren var även med som mellanakt igår och guud *_*!

Sen har vi idag kvar då.. Vad ska jag sejja? en mer säg början på dagen har jag knappast upplevt.. hade skittråkigt.. Sen for jag en sväng och städa bilen lite så ser ju ut som normalt igen! *applåder åt mej själv*. Efter det flyttade jag lite om i rummet och dammsög ett varv före man lämnar i en vecka igen. Efter det åt jag lite och sedan var det Rambo på igen bara! Han är nog *Mannen Myten Legenden* han. Men sen har jag bara sett på Prison break och myst och sådär. Och ja innan ni frågar, JAG ÄR MER ÄN REDO FÖR MÅNDAG OCH SKOLA IGEN! Men en bra vecka bakom oxå. Tack och godnatt //K.

(Ja tröjjan är från fredagens shopping *I complete me* är texten. Mys! *_*

Likes

Comments

Gokväll!

För er som då missat eller inte bara har så är det nu då sportlov, vilket innebär ledigt i 1vecka. Vissa skriker säkert av glädje här för vad är väl bättre än långa sovmorgonar och slappa i en hel vecka? Nå okej.. sen finns då undantaget jag, som vill ha något att göra typ 24/7.. så då är det inte skönt med långledigt och inga pengar osv.. Men jo vad har jag då åstadkommit sen torsdagen(joo har dessutom sluppit på ledigt före alla andra..) men jaa.. Vad har jag gjort sen torsdagen?

På torsdag kom jag hem på kvällen men hann med lite handelpå vägen i Ekenäs och sen for jag ganska tidigt och sova då jag inte sovitknappt en blund under veckan.. Jo sluta då med en nattssömn på ca 14h .. heheh upps.. men skönt var de oxå! Var utvilad för en ny dag och på fredagen hann jagmed simhallsbesök&mathandling med mamsi, så en såkallad mor&dotter dagväl kanske.

Lördag.. Jaa, va ska man sejja? Gick otroligt segt då jaginte sovit länge idag.. så slötittade på serier, spelade med familjen lite, senfick vi gäster och sedan var det ju då melodifestivalen del3!

Men är det bara jag som tycker dagens låtar blivit sämre eller? Men den låt som mest fick mig att rysa var nog Oscar Zias Human, vilketbudskap och vilken röst! *gåshud*

Jaa sen var det då söndag.. slapp förmiddag, sedan kalas hospappa för J som blev 5. Söt liten grejj som är guldvärd för mig. På kvällen småplanering av matlistan för veckan, med b.la. TNT och sprit där.. sejjer välen hel del om hur det gick?

Måndag(idag),Superdag för det första! Vi skulle bara in ochhandla mat för veckan, då mamma är på besök til en person och ringer oss, Esejjer:vi har spel här vi sku vilja ha, kommer du in o ser?(stog i bokhandeln iEkenäs då)..Mamma ba: näää it nu,ja kommer här utan för. Vi båda ba vah? Mammaba: vi ska o bowla klockan tolv. Båda rusar ut från bokhandeln som idioter ochba vaahh??! Men de bra tar it slut här för jag och E får ju då för oss att heypizza sku va gott.. så vi trakasserar mamma tills vi ska sluta bowla.. Mammasejjer vi ska till K och handla ,men svänger helt åt fel håll. Syrran och jagser på varann och ba vah? Då mamma kläcker ur sejj följande överraskning: jagtänkte vi sku fara ti harolds och äta, och vi ba: YAAH! Sen handla vi då somsagt.. den listan va ju också liten men joo ,lyckat(förutom att här sitter vi ba utan TNT ännu men .. ;) )! På kvällen blev dethårfärgning med syster! Tack <3, måste själv säga att jag är mer än nöjdnog! Nu lite tv och sen tar vi resten i ett annat skede! xoxo//K.

Hade även en liten egentidspaus me syster en ca halvtimme och resultatet ser ni på bilden!

Likes

Comments