Header
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw

Mycket härligt väder så har inte bloggat så mycket idag för har varit ute och njutit av solen med familjen hela dagen. Vart en lång promenad. Barnen har ju gått en mil med skolan det som kallas Runemilen här i byn. Bra gjort i värmen. 🌼🙌👍

Vait hos min syster linda idag på fika. Tänkte länka hennes blogg men funkar inte att länka någon alls, vet inte varför ???

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

 • 0 readers

Likes

Comments

Ja vilka är det egentligen i ens liv som man kan lita på ?? Jag i dagens utmaning ska skriva om vilka jag lita på 🙂

🌼Min make såklart ❤
🌼Mina föräldrar ❤
🌼Mina systrar ❤
🌼Mina barn ❤
🌼Mina vänner ❤

 • 3 readers

Likes

Comments

Inga roliga nyheter att vakna upp till denna morgon, skrev ju ett inlägg om just detta igår. Tänker på dom i England, det har skett en explosion på en Ariana Grandes konsert inatt, minst femtio döda, många trodde vara barn. Varför????Låt oss européer vara ifred. Hoppas verkligen att dom får tag på personerna​ som ville dom illa. Detta gör mig både arg och ledsen, försöker dom få oss européer att låsa in oss????? Få folk till att inte resa hit????

R.i.p

 • 10 readers

Likes

Comments

Fick första säsongen av Morden i Sandhamn av maken på DVD som en för tidig morsdagpresent. Berättade att jag ville börja samla på svenska deckarserie på DVD så detta är en bra start 😃 Får införskaffa resten av säsongerna.

Fick bli fiskpinnar med mos till middag. Gott och enkelt. Nyss hem från Jenny, vi kikade på pretty Little liars.

 • 10 readers

Likes

Comments

Skulle så gärna vilja ha denna frissan 😍😍 men vågar nog inte lita på att frisören fixar den exakt så ?? Länge funderat på att klippa mig kortare men vet inte hur kort bara, finns ju så mycket snygga kortare frisyrer.

Tänkte klippa mig nästa vecka så funderar vad jag skulle passa i ? Är lite rund i ansiktet så vet inte om jag skulle passa i dessa? tyckte dom var jätte snygga 😍😍😍

 • 26 readers

Likes

Comments

Nu pratas det knappt om terrordådet i Stockholm, har folk glömt? Nä för vi visar att det inte skrämde oss på det sättet som var meningen med attacken, det finns så mycket kärlek 👩👩👧💑❤🇸🇪 i Sverige så vi låter oss inte skrämmas till att ändra vårat beteende och tro som är poängen med en terrorattack, så sorgligt och ledsamt bara för dessa oskyldiga människor som fick mista sitt liv bara för att någon inte fick vara kvar i Sverige eller vad det nu vad som gjorde att han bestämde sig för att kapa en lastbil och köra över människor som om dom vore småkryp som kom i vägen 😣😤 Vi glömmer aldrig dådet och det kommer inte dom som bor i Bangkok heller göra, så hemskt att ge sig på ett barnsjukhus för att skrämmas. Hur skulle vi kunna glömma den dagen då du bestämde dig för att skapa kaos i vårat land, då du fick oss att ringa och ringa släkt, vänner bara för att se dom levde eller var skadade, du skapade ett hål i Sverige den dagen, ett hål vi fyllde med kärlek och inte hat/rädsla som du ville förmedla. Att detta händer omkring oss i världen är hemskt, att man inte kan leva som normalt tror jag aldrig dom kommer inte lyckas med, att få oss att låsa in oss, sluta leva, det kommer dom inte lyckas med så länge vi inte tillåter dom som vill oss ont. Älska och kärleken är större, så mycket mäktigare än hat.

 • 22 readers

Likes

Comments

Dagens utmaning är att skriva om mina värdefullaste minnen 😍😘

🌼 Är så klart när mina barn föddes och när jag såg plusset på stickan 😍
🌼När jag gifte mig med min man 😍😍
🌼 När vi hade en underbar dag på Skara sommarland med barnen, bästa sommarminnet med familjen, hela den dagen var perfekt, vädret, lydiga och glada barn, allt gick som på räls hela dagen.

 • 17 readers

Likes

Comments

Ja det är det ny vecka och vad händer denna veckan då? Inte så jättemycket. Skall ha fyra av mina syskonbarn här över natten när deras föräldrar jobbar på onsdag. Sedan blir det kanske att åka på bilbingo på torsdag 😃. Så blir en rätt lugn vecka men det händer alltid saker som man inte planerar, man behöver inte planerar varenda timme,vare dag heller. Idag blir det att gå hem till Jenny på kaffe och kika på fortsättningen på pretty Little liars 😍

Lekte med snapchat med Jennifer igår kväll 😍😍😂😁

 • 27 readers

Likes

Comments

Min syster www.nouw.com/mammatillfyragodongar bjöd på mycket god mat idag, potatisgratäng med skinka. Fia vart glad för sina presenter som hon fick av oss, så det var bra.

Helt underbart väder idag, dock lite blåsigt. Är ju svensk så måste ju klaga lite på vädret 😂😉 Grejat massa med kläder idag, känns ibland som om man inte gör annat .Men ikväll se på det senaste avsnittet av prison break och The magnificent även som Jörgen fick av mig i födelsedagspresent.

 • 56 readers

Likes

Comments

Nä man kan inte hjälpa vem som är ens pappa,Syster,mamma,mormor m.m Att vara dotter till en mördare, syster till en våldtäcksman eller ha en son som är pedofil måste verkligen vara .....ja vad ska man säga?? Vet inte hur det är för finns ingen sådan person i varan släkt. Om min son går ut och våldtar så kommer han alltid vara,min son eller om min pappa mördar någon så är han alltid min pappa. Om nu min dotter begår ett brott så kommer även vi i familjen bli drabbade,blottade, hatade för att vi är släkt, fel eller rätt??

 • 39 readers

Likes

Comments