Header
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw

Blåser verkligen storm ute idag men solen värmer gött ändå så vi gick en promenad med Jennifer, hon ville så gärna till det nya utegymmet som dom byggt här i byn.

Vi ska snart kika på final destination 4 och om vi orkar se den nya nummer 5, den verkar bra 😀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

 • 8 readers

Likes

Comments

Tycker det är svårt att välja kaffebryggare, speciellt när man är lite kräsen 😛 , men vart denna ifrån Ica Maxi i Trollhättan och den gjorde gott kaffe . Igår vann jag 400 kronor på bingo, första vinsten i år^^ tänkte åka några mera gånger i sommar.

Köpte nya skor till barnen och dom är verkligen kräsna, kändes som en evighet innan dom hittade något som passade.

Idag blir det grillat kött och potatis gratäng till middag, älskar grillat kött, skulle egentligen grillat i morgon men då åker vi till Borås djurpark med min syster linda och familj.

 • 16 readers

Likes

Comments

Bara för att en del människor inte är en del av mitt liv längre så betyder det inte att jag faktiskt inte har saknat dom, en del "vänner" har valt sina egna vägar, en del flyttat, en har jag själv dragit mig undan och del nya vänner har kommit fram istället 🙂, genom alla mina levnadsår har många kommit och gått, en stannat och dom är jag tacksamma för 😘 alla bor inte i Nossebro, en del har jag bara kontakt med idag via FB och sms, lite tråkigt men så är det ju. 🙂

Barnen valde mat idag.. 🍕 😉😋.....gott som vanligt^^. Annars en lugn dag, vi orkade inte åka köpa kaffebryggare idag utan tar det i veckan när vi ändå har ärende in till thn.

Vi har börjat se igenom filmerna Final destination, vi såg 1:an och 2:an igår och blir 3:an ikväll...

 • 31 readers

Likes

Comments

idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på mera än köpa kaffebryggare. Något blir det i alla fall.....

Funderar på att möblera om, men inte bestämt hur.... alltid kul att göra om. Jörgen lär la bli galen på mig^^

 • 37 readers

Likes

Comments

Äntligen klar med midsommartårtan. Jennifer hjälpte till, hon gillar verkligen glasskrämen som är i tårtan, det är nog godast i hela tårtan^^. Har huvudvärk p.g av kaffebrist, dumma kaffebryggare att gå i sönder just idag 😤😳 pulver kaffe smakar skit... blä ^^.

 • 39 readers

Likes

Comments

Skitmorgon.... kaffebryggaren som jag älskar är trasig, och självklart har garantin gått ut 🙄😣 blir ett monster utan kaffe så sprang iväg och köpte pulver kaffe , smakar skit men är ju kaffe^^ sedan fungerade inte internet så vart på dåligt humör av det^^

Fia Lotta följde med till affären, dock fick hon ett raseriutbrott i hallen innan vi skulle gå för hon vägrade skor och tyckte jag skulle bära henne hela vägen^^, men det tyckte inte jag 😊 tog ett tag innan hon gav med sig.

Ska strax bak tårta som vi ska ta med till linda där vi ska grilla. Glad midsommar på er 😘

 • 36 readers

Likes

Comments

Hör att mina två största barn ligger vakna än, jag är dödstrött 😴, tog ett glas rött med maken nu ikväll efter syskonbarnem somnat, men fick bli tidigt i säng medans maken sitter uppe, han var inte lika trött men han har ju jobbat natten till idag så han har väl vänt lite på dygnet 🙂

Godnatt 😘😘😘😘😘

 • 41 readers

Likes

Comments

Ligger nu och försöker somna Fia-Lotta och Felix, dom vill gärna prata och göra allt annat än att sova^^, dom fick bada r dom kom för dom hade smutsat ned sig på dagis . Johanna och Jesper är ute med max och Robin, dom blir lätt rastlösa nu när det är sommarlov, fördelen är att dom får vara uppe längre och sover längre på morgonen, dock kan dom bli väckta tidigt i morgon av syskonbarnen.

Fick bli mumsig tacos idag 😀 hade tänkt skura och så idag men tiden gick så himla fort så hann helt enkelt inte.

såg detta minne på FB, medeltidssdagar på Läckö slott, 5 år sedan så vi funderar på att åka dit på lördag igen, är mysigt där.

 • 40 readers

Likes

Comments

Ja jag har perioder då jag känner mig nedstämd, men vem har inte det? inget som hänt eller så, bara känner mig lite nere, tänker rätt mycket på saker, hänger upp mig på saker, är väl att jag är arbetslös som ligger i grunden, har planerat efter semesterveckorna gå runt och söka jobb igen, går visserligen i skolan då men kan jobba samtidigt. Sökte 2 jobb förra veckan men chansen är inte så stor direkt, sökt 2 jobb i Vara och dit kan jag ta mig med bussen 🙂 är på Ica Kvantum, dom hade inga krav utan bara att man gärna hade erfarenhet men inget måste, och så sökte jag ett personlig assistans jobb. Så får väl se om någon hör av sig. Skulle vilja bo i Vara, tycker Vara är mysigt. Men finns inget ledigt som vi skulle kunna bo i :( , hatar när jag mår dåligt, vad kan man göra åt det?????
Ska passa Fia-lotta och Felix över natten, så hoppas min spänningshuvudvärk är borta då, bihålsinflammation är lite bättre, vill bli 100  %  förskyldningsfri nu.

 • 42 readers

Likes

Comments

Ja ibland måste man få lyxa till det lite, köpte mjukglass  igår med barnen igår och den var väl sådär god, gick att äta. Var inte riktigt mjukglass men den slank ner ändå 😉. Idag har jag och Jennifer bakat en blåbär cheesecake som jag velat testa i evigheter, den ska avnjutas ikväll och i morgon blir det en låååångpromenad för att göra av med lite kalorier 😋☺😂.

Har fått en rejäl bihålsinflammation, gör riktigt ontvi bihållerna men läkaren sa att jag skulle ta näspray och smärtstillande och dricka varmt. När ska min förskylning försvinna? varit förskyld i tre veckor nu, gött jobbigt.

 • 47 readers

Likes

Comments