Header

Twenty days. Twenty fucking days.

Ja, idag är det tjugo dagar kvar tills det händer. Tills jag ska skriva kontrakt till min alldeles egen lägenhet. Min lilla tvåa på 57 kvadrat. Min, bara min. Att jag snart ska flytta hemifrån är helt obeskrivligt. Jag har velat det här sen jag bara var arton år. Nu är det dags och jag känner mig mer redo än någonsin. Why? För mitt i all glädje är jag också rädd. Jag är livrädd. I snart 21 år har jag bott med min familj. Jag har alltid haft den tryggheten att mamma och pappa fixar allt. Men nu ska jag stå på egna ben. Trots att jag vet att de alltid kommer backa mig, så är allt mitt ansvar. Det är skrämmande och därför är jag redo, för jag inser vilken utmaning det här kommer att bli. Men jag accepterar utmaningen. Jag omfamnar den.

Idag har jag köpt en soffa på MIO. Det blev en mörkgrå tre sitts med divan. Jag har även kollat ut köksbord, stolar, soffbord och garderob jag vill ha. Och så har jag köpt småsaker som handdukar, formar och disksvampar.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bloggen har legat i koma och här kommer förklaringen.

Jag har varit på Bråvalla vilket inte var så kul. Vädret var bajs, tillgängligheten katastrof och jag tappade min mobil. Men att jag fick se Håkan och nudda honom var amazing!

Efter en festival med ungdomsliv kastades jag in i vuxenlivet..

Måndagen den 3 juli började jag jobba på SR – huset som jag alltid velat jobba i. Det känns helt sjukt! Jag jobbar på Digitala Insatsstyrkan och ska främst hjälpa vår producent. Den första veckan var fullspäckad! Jag fick springa runt i huset och göra massor av ärenden. Det känns otroligt att springa runt där själv. Nu är typ alla på semester så det är lite segt men ändå bra då jag kan sätta mig in i allt.

Samma vecka så blev jag med LÄGENHET! Aaaah, vad sjukt! Det är en liten tvåa med altan mitt ute i ingenstans, men jag är så glad. Det känns helt galet spännande! Jag får tillträde den 15:e augusti så nu är planeringen i full igång!

Likes

Comments

Snart har det gått ett år och en månad sen jag tog studenten och klev in i vuxenlivet. DÅ, när solen sken och skumpan halvfull, var det det bästa som kunde hända. Det luktade frihet, möjligheterna väntade på en och en var unstoppeble. Yeah right! Mitt första år i vuxenlivet har varit det tråkigaste i mitt liv. Aldrig har jag träffat så få människor på så mycket tid. Aldrig har jag festat såhär lite. Aldrig har jag levt såhär lite. Mina klasskompisar har the time of their life, i alla fall på Instagram. De reser och förverkar sig själva. Medan jag sitter här och bloggar. I schould be out there! Jag känner mig jävligt misslyckad.

But wait. En månad efter studenten fick jag ett erbjudande om ett jobb. Jag har jobbat sen i höstas och sparat ihop till ett stabilt sparkonto. Jag håller nu på att få ett förstahandskontrakt och ska börja på drömjobbet för en mediastudent. Jag är inte så misslyckad som jag tror.

Som ung är det så himla lätt för en att jämföra sig med andra, särskilt med tanke på hur lätt vi har det att ha koll på varann via sociala medier. Man vill leva lush life som alla lever – på Instagram. Men det vi måste förstå är att inget liv är perfekt. Alla möter motgångar, sitter hemma och känner sig misslyckade ibland. Det är det som är det fina med livet. Vissa dagar är så bra, vissa dåliga men oftast bara vardagar.

Vi måste sluta jämföra oss, eller kanske börja jämföra oss och ha våra förutsättningar i åtanke. Alla är unika och har olika meriter och svårigheter, men det betyder inte att man lever för lite. Du är bossen över ditt liv!

Likes

Comments

​Resor har aldrig riktigt varit min grej. Jag är så himla kär i min stad så jag har aldrig känt att jag vill bort. Först nu. Detta är första sommaren som jag känner "Nej, nu drar jag". Jag vill ha värme, jag vill bada, jag vill dricka drinkar på stranden. Idag skrev min kompis till mig och frågade om jag ville med och resa. Hell yeah såklart vi ska, sa jag. Så nu är planerna igång! Vi planerar att åka till Mexico i februari, i en månad. Hur det känns? Läskigt, men helt galet kul. Eftersom att jag fick mitt första jobb i höstas så har jag aldrig åkt utomlands själv. Så det känns lite nervöst. Har ni varit i Mexico?

Likes

Comments

Hur gammal var du när du startade din blogg?

Jag var ca 11-12 när jag kom i kontakt med bloggvärlden. Men det var när jag var 14 år som jag började blogga på riktigt. Det känns extremt coolt att jag har bloggat i sju år i år!

Har du någon favorit YouTuber?

William Spetz <3

Skriver du och tar bilder själv till din Instagram? Eller hjälper någon assistent dig med det?

Jag skriver själv men får hjälp att ta bilder, och det är sjukt lyxigt! Jag bestämmer dock vilka bilder som ska tas och hur jag vill att de tas.

Hur går det med lägenheten? Har du hunnit flytta in och börjat inreda?

Inte än men snart ska jag på visningar :D

Ska du gå på Håkan i år och isåfall vilken stad?

Ja, jag var i Stockholm och sen ska jag till Örebro och Göteborg.

Möter du mycket fördomar?

Mer okunskap.

Likes

Comments


Hur ser din vardag ut?

Oj, det varierar. Jag jobbar ju halvtid så ja, jag jobbar. Sen jobbar jag ju väldigt mycket med min blogg och Instagram. Annars är jag mest med min pojkvän då han pluggar heltid J

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?

Ett år och nio månader, sen 14 september 2015

Vilken sorts musik tycker du om?

I princip allt förutom schlager och opera. Lyssnar på Zara Larsson och Bieber väldigt mycket samtidigt som jag älskar Guns and roses, Iron Maiden, Sixx AM och andra rockband. De svenska favoriterna är Little Jinder, Darin och såklart älskade Håkan Hellström. Så det varierar väldigt mycket.

Har du någon hobby?

Att gå på konserter!

Hur är du som person?

Väldigt väldigt galen!

Kommer det bli en säsong 2 av "This Is How I Roll?"

Jag hoppas det! Nu när man har lagt på sig lite skinn på näsan vore det extremt kul att göra en ännu bättre säsong.

Har du spatisitet i kroppen? Får du ofta ont i muskler eller andra delar av kroppen? Har själv en liten pojke med hjärnskada utan kommunikation.. Och jag tänker ofta på om han kan ha ont efter en dag med mycket spastiskitet

Lyckligt nog har jag inte fått så mycket spastistet till skillnad från andra, men klart det händer. Smärta har jag dock nästan dagligen. Jag kan tex. bara jobba halvtid pga. det. Jag kan inte heller vara ute i kylan så vinterhalvåret är en jobbig period för mig.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw