Header

Hur gammal var du när du startade din blogg?

Jag var ca 11-12 när jag kom i kontakt med bloggvärlden. Men det var när jag var 14 år som jag började blogga på riktigt. Det känns extremt coolt att jag har bloggat i sju år i år!

Har du någon favorit YouTuber?

William Spetz <3

Skriver du och tar bilder själv till din Instagram? Eller hjälper någon assistent dig med det?

Jag skriver själv men får hjälp att ta bilder, och det är sjukt lyxigt! Jag bestämmer dock vilka bilder som ska tas och hur jag vill att de tas.

Hur går det med lägenheten? Har du hunnit flytta in och börjat inreda?

Inte än men snart ska jag på visningar :D

Ska du gå på Håkan i år och isåfall vilken stad?

Ja, jag var i Stockholm och sen ska jag till Örebro och Göteborg.

Möter du mycket fördomar?

Mer okunskap.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments


Hur ser din vardag ut?

Oj, det varierar. Jag jobbar ju halvtid så ja, jag jobbar. Sen jobbar jag ju väldigt mycket med min blogg och Instagram. Annars är jag mest med min pojkvän då han pluggar heltid J

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?

Ett år och nio månader, sen 14 september 2015

Vilken sorts musik tycker du om?

I princip allt förutom schlager och opera. Lyssnar på Zara Larsson och Bieber väldigt mycket samtidigt som jag älskar Guns and roses, Iron Maiden, Sixx AM och andra rockband. De svenska favoriterna är Little Jinder, Darin och såklart älskade Håkan Hellström. Så det varierar väldigt mycket.

Har du någon hobby?

Att gå på konserter!

Hur är du som person?

Väldigt väldigt galen!

Kommer det bli en säsong 2 av "This Is How I Roll?"

Jag hoppas det! Nu när man har lagt på sig lite skinn på näsan vore det extremt kul att göra en ännu bättre säsong.

Har du spatisitet i kroppen? Får du ofta ont i muskler eller andra delar av kroppen? Har själv en liten pojke med hjärnskada utan kommunikation.. Och jag tänker ofta på om han kan ha ont efter en dag med mycket spastiskitet

Lyckligt nog har jag inte fått så mycket spastistet till skillnad från andra, men klart det händer. Smärta har jag dock nästan dagligen. Jag kan tex. bara jobba halvtid pga. det. Jag kan inte heller vara ute i kylan så vinterhalvåret är en jobbig period för mig.

Likes

Comments

Jag har fått massor av mejl från tjejer i sär och RH-skolor som drömmer om att få gå på bal när de slutar nian eller tar studenten. Funkiselever som inte går intrigerad får sällan uppleva allt som ingår i skolan. Därför har jag nu startat ett projekt. Jag vill anordna en bal för både nioklassare och studenter i sär- och RH-skolor som inte fått uppleva det, för alla ska få göra det! Nu undrar jag hur många som skulle vilja komma? Maila gärna mig. Om det finns folk som vill hjälpa till med bidrag etc är det också uppskattat :)

Mail: new10nattis@hotmail.com

Insamlingsbössa: https://www.gofundme.com/funkisbal

Funktionsnärsgrupp: https://www.facebook.com/groups/233034737201750/?hc_location=ufi

Event: https://www.facebook.com/events/361134607638689/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2222%22%2C%22feed_story_type%22%3A%2222%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

Responsen har varit helt amazing! Medmänniskor har erbjudit sig att vara funktionärer. Göteborgsposten vill skriva om projektet och jag, har redan fått in tretusenn. Jag är så otroligt lycklig! Balen är tänkt att hållas i juni nästa år och jag tror jag har ett tufft men underbart år framför mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej Natalie! Min syster hade sin studentbal idag och då kom jag och tänka på en grej. På hennes skola så finns det en särlinje för de som har någon form av funktionshinder och det finns även på andra skolor i Borås men jag har ändå aldrig sett en funktionshindrad på bal, vare sig när min sambo gick för fyra år sedan eller när jag gick för tre årseden och även där emellan. Det jag egentligen undrar är ifall du gick på en studentbal (ifall ni ens hade det)?. Är lite orolig att funktionshindrade inte får information pga folk inte tror att dem kan gå.. Jag som arbetat som personlig assistent i tre år skulle mer än gärna ta med min kund på bal ifall jag hade möjlighet! Eller se till så personen får komma på sin bal.

Du är grym.


Hej!

Jag hade ingen stundentbal men hade bal i nian. Dock gick jag i en intrigerad skola, asså inte sär- eller RH-skola. Ja, som du säger är det ett stort problem. Funkiselever som inte går intrigerad får sällan uppleva allt som ingår i skolan. Därför har jag nu startat ett projekt. Jag vill anordna en bal för både nioklassare och studenter i sär- och RH-skolor som inte fått uppleva det, för alla ska få göra det!

Likes

Comments


Sweden rock, Sweden fucking rock.

Än en gång har jag trotsat mitt funktionshinder. Jag bestämde mig för att dra på SRF typ två veckor innan och som ni kanske förstå så krävs det en del förberedelser. Men jag ordnade allt, helt själv. Assistans, tåg, tält, allt. Jag känner mig så jävla grym just nu.,

Vi kom till festivalen vid 18 i onsdags. Det tog ca två timmar och fem pers att sätta upp vårt tält. När tältet äntligen var uppe gick vi och utforskade vad festivalen erbjöd. Vi åt, träffade folk och jag träffade en ursöt läsare, Jonna, som följt mig under många år. Vid midnatt träffade vi min kompis Dennis och vi tillbringade resten av dagarna med hans camp.

Det var så otroligt kul!

Likes

Comments

Imorgon åker jag och Hanna till SRF och jag är rätt nervös. Ena dagen kommer jag ha en assistent som bara har jobbat två pass ensam och på torsdag ska en ha sitt första pass. Hon är dock min vän som jag känner sen innan, men ändå. Jag är så nära med mina assistenter och de är min största trygghet i livet. Det är sjukt skönt att vi är så nära men jag måste få lära mig att den enda jag behöver är mig själv och någon som kan hjälpa mig med det fysiska. Så ja, jag tror detta är väldigt lärorikt för mig.

I övrigt ska det annars bli så himla kul! Festivallivet är verkligen något jag fastnad vid. Det ska bli så otroligt skönt att sätta upp tältet, öppna min cider och bara njuta!


Likes

Comments

Har blivit retad för ditt sätt att prata?

Ja, mest när jag var yngre dock.

Vad har du för mål i livet?

Oj många! Jag vill skriva en bok, bli modell och träffa Håkan Hellström. Förutom att få barn och gifta mig med Björn. Just nu är dock två mål i fokus - flytta hemifrån och plugga till regissör.

Är du nöjd med dig själv som person och hur du ser ut?

Jag tänker för mycket ibland och väger in folks åsikter mer än mina egna. Men det har jag insett nu och jag jobbar på att fatta that this is my life. Annars är jag faktiskt helnöjd!

Bemöter dig folk ofta på ett sätt som känns fel, typ "du är så duktig som försöker fast du sitter i rullstol" ?

Ja. Tyvärr blir jag jämt sedd som ett duktigt CP mer som en duktig tjej. Det är väldigt irriterande. Ja, jag har CP som gör att jag har det lite svårare i samhället. Men jag är så mycket mer! Jag är bra för att jag är jag, inte för att jag har CP.

Ska du till Bråvalla i år igen?

Ja! :D

Likes

Comments