Eller ja det är ju tekniskt sätt fel eftersom jag inte landat i Spanien än men palla va sån!
Sov som planerar, i princip ingenting alls hehe. Det vart totalt omöjligt så vid 1 tiden inatt ringde jag Flisan & pratade med henne & halv 2 vart det dags att gå upp för mammas del också.
Resväskan in i bilen & iväg mot Sara & Linnea.
Mamma körde oss till Lund där vi sedan tog tåget till Kastrup & därefter gick på flyget. Sitter just nu på det med brudarna brevid mig,eller ja jag har kämpat mig till fönsterplatsen så har Linnea brevid mig. Håller på att bli sjuk, vilket är mindre roligt men tjejerna är så snälla mot mig trots mitt jobbiga humör.
Med en munkboll på huet, två underbara brudar brevid mig & Talking body med Tove Lo i lurarna så mår man suveränt !
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Go'kväll!!
Sitter med datorn vid fönstret & sneglar lite smått då & då på min resväska som näst intill är färdigpackad.
Klockan 03;16 tar vi tåget från Lund C till Köpenhamns flygplats 6 när klockan slår 06;55 lyfter vi iväg.
För er som inte vet, hur det nu skulle kunna vara möjligt att ha missat så skall jag , Sara & Linnea till Mallorca inatt. Stannar där i 9 dagar & snacka om att jag är sååååå taggad!
Har suttit hela kvällen & visat mamma 'de vet du' videos enbart för jag älskar dem haha & blir såå glad av att kolla på dem. Spotifylistan är fixad, handbagaget färdigt, kläderna redo att bli påtagna och resväskan näst intill färdig att rulla iväg. Med tanke på att jag nu har börjat lite smått med bloggen igen så kan ni förvänta er uppdatering under 'semestern'. Kommer förmodligen bomba hela bloggen med inlägg & bilder,hehe.

​Kan verkligen inte sluta droga Ulrik munthers nya låt - allt jag ville säga.
guld.Likes

Comments


Hej på er!
Tillbaka på ruta ett kan man väl säga med tanke på hur längesedan det var sedan jag bloggade. Det har hänt så otroligt mycket sedan mitt senaste inlägg. Bal & student har varit det bästa. Ni som inte har tagit studenten än, ni har verkligen någonting att se fram emot. Balen, studentveckan & självaste studenten! Kommer med lite fler & bättre inlägg om ett tag!


Likes

Comments

Hej!
En hel del har hänt sedan jag uppdaterade sist, med tanke på att jag inte varit aktiv sedan Mars så är det väl inte så konstigt,hehe. För att kortfattat sammanfatta vad som hänt så kan jag väl bara säga som så att helgerna har tillbringats tillsammans med familj och fantastiska vänner. Vart bland annat i Malmö & åt världsgo middag med Simon, underbaringen har ju fyllt 18 nu så blev lite go dricka därefter. Fina kvällar tillbringade med oslagbara personer på puben och så mycket mer! 

Likes

Comments

Man märker att detta året både har börjat och fortsatt väldigt konstigt, saker man tagit för givet har försvunnit, hur man känner har förändrats, nya saker har kommit ivägen. Men man ska inte hänga läpp för det, hade en otroligt underbar resa till Spanien med min älskade mor förrförra veckan för att bland annat fira hennes födelsedag! Självklart vart det samma ställe, Teneriffa som vik åkte till men annat hotell än det vi bor på med hela familjen.
Kommer lägga ut bilder snart, måste bara kunna lägga in bilderna på min privata dator, sitter just nu med min skoldator och bilderna vill inte överföras på den och eftersom jag har lyckats ta i sönder min privata så får bilderna vänta ett litet tag till. 

Har nyss vaknat & ska börja göra mig redo för skolan, lång dag idag tyvärr men det står man väl ut med när man börjar efter lunch ! Hörs sen igen! 

Likes

Comments


- Saken är den, speciellt för en tjej. När man gillar någon & lägger upp en bild, en bild på sig själv så är det ju en självklarhet att man vill få många 'likes' men sedan är det också så att det spelar ingen roll om man får 10 eller 100 likes utan man hade kunnat nöja sig med en enda. En enda från personen man egentligen vill skall gilla den. Tror inte ni killar förstår innebörden i en simpel gillning från den där speciella. Det kan vara den absolut snyggaste bilden du någonsin tagit på dig själv, men utan hans 'like' där under så börjar man tveka.


- Vi reagerar alla på olika sätt när vi förlorat någon. Om någon gått bort eller om en relation har tagit slut. Alla tar tag i det på olika sätt eftersom vi handskas med situationer så som vi själva tycker känns bäst. Men det finns en sak som alla har gemensamt. Saknaden. Vad som än hänt, hur man än har förlorat någon så är det alltid oerhört jobbigt att sakna någon. Det blir påfrestande och saknaden ersätter alla andra känslor som man hellre hade velat känna. Så som lycka, glädje & kunna njuta av varje sekund i livet. Det blir som ett hål, ett tomrum inom en som inte går att fylla. Om vi tar ett slut på en relation som exempel,som slutade dåligt så gör man oftast så att man försöker ersätta tomrummet inom en med alkohol, andra killar & gör saker man senare kommer ångra. Du hatar att personen får dig att känna som du gör, du vill aldrig se människan igen & det absolut sista du vill är att sakna 'honom'. Men tyvärr är det så att något av det svåraste som finns, är att behöva handskas med en känsla som man inte ens vill känna.Det går inte bara att plocka bort utan har man en gång haft en människa i sitt liv som har gjort en så pass stor påverkan på en så kommer den där saknaden aldrig försvinna. Den kommer kanske inte kännas lika stark ju längre tiden går men den kommer alltid finnas kvar inom dig, djupt där inne & gnaga.

Likes

Comments


En Måndagskväll som denna tillbringas genom att kolla på Solsidan.
Inte gjort så mycket idag utan mest sovit så har faktiskt ingenting intressant att skriva om denna dag.
Träffade pojkarna ett litet tag bara annars har jag bara suttit i soffan med en trogen Redbull.

Likes

Comments