Jag finns. Jag är här. Jag känner. Jag tror inte ni anar hur fullkomligt lycklig jag är, bara för att jag känner. Hur jävla glad kan man bli av att bli arg? Hur otroligt lättad jag kan vara bara för att få gråta? För att få skratta? För att vara irriterad? De tankar som förut krossade mitt hjärta och drog ner mig gör mig bara glad. De ger mig hopp. De ger mig ett lugn som jag aldrig någonsin förr har känt. Äntligen. Äntligen känner jag lugn och ro. För det är så jävla okej att ha panikångest, ångest, vara ledsen eller för den delen känna något kroppsligt. Huvudsaken är att jag känner. Och jag känner, att jag börjar bli mig själv igen. Fast en bättre version av mig själv. Fy fan vad bra jag är!

Häromdagen satt jag och lyssnade på musik med min älskade mamma. En låt spelades upp som jag vet, att den för mor säger mer än vad någon kan tänka sig. Och jag rös. Och jag grät. För att hon rös. Och grät. Och vi kände. Fyfan va fint hörrni!!!!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit upp. Och ner. Och sen upp igen. Jag har förbannat mig själv för att jag är jag. Dagligen hatar jag att jag är just jag. För vad gör man när man inte längre kan styra över sina tankar? När man är rädd för allt det som finns i sitt egna huvud? Vad gör man, när morgondagen är fan så mycket sämre än gårdagen? Andas. Andas ut. Andas in. Allt vi kan göra är att fortsätta. Fortsätt fortsätt fortsätt. Och det är vad vi gör. Det handlar inte om att välja en enkel eller en svår väg. Det finns bara en väg att ta, och du kan ge dig fan på att den är svår. Men det fina med allt det här är att allt kommer vara värt det. För dagar som idag, när jag för första gången på det här året skrattar så att jag får magont och tårarna rinner. Idag, när jag får rysningar av hur oslagbart vacker en låt kan vara på en bilfärd på väg hem genom ett disigt Nyköping. Då är jag så djävulskt glad och stolt och trygg och vacker och fantastisk och FAN vad jag älskar mig själv då. För att jag är jag.

Livspepp.

Likes

Comments

Mina älskade älskade älskade vänner. Förstår ni hur mycket ni lyfter upp mig, utan att jag ens bett om hjälp att komma upp? Förstår ni hur älskad jag känner mig när jag umgås med er? Förstår ni hur full av lycka jag blir när ni är lyckliga? Jag tror faktiskt inte ni vet hur mycket ni betyder för mig. Men något jag vet med säkerhet, är att jag aldrig hade klarat det här året utan er. Fan. Fan, vad jag älskar er. Mina älskade tjejer.

Likes

Comments

​Har flyttat in i en ny lägenhet. Eller ja, nygammal är väl bättre att säga, för jag har faktiskt bott här en gång förut. Den här gången har jag tänkt stanna kvar ett tag i Nyköping, därmed har jag försökt inreda lägenheten så att den känns som min. Och den gör den verkligen! Här kommer jag trivas bra. 

Likes

Comments