​God morgon!

Här sitter jag i min säng och planerar dagen. ÄNTLIGEN FREDAG!!! haha skämt och sido så är det rätt skönt med fredag fast jag har en hemtenta som ska vara inne klockan 18 idag.. Men gjorde nästan klart den igår så ska bara dubbelkolla allt en extra gång. 

Annars så ska jag iväg och jobba i eftermiddag och skriva på ytligare en hemtenta som ska vara inte på måndag. Och så ska jag och min kombo (kompis som jag bor med) göra lite tacos ikväll och kolla på lite serier. 


Puss & kram 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Ja detta är jag Agnes Granström. 

Tänkte jag skulle testa detta med att blogga. Tycker mycket om att läsa bloggar och bli inspirerad och hoppas att jag också kan göra det.

Ja och vem är jag? Jag är en 22 årig som bor i Stockholm men kommer från Göteborg flyttade upp hit förra året för att gå Balettakademiens musikallinje och blev fast. Just nu pluggar jag musikvetenskap på SU och tycker det är rätt intressant. Håller mycket på med musik, mest så sjunger jag och har sen ett halvår tillbaka börjat sjunga klassiskt (opera) men så gillar jag även mode och kläder både på tjejer och killar. 

Hoppas att det finns folk som vill lära känna mig mer och som jag kan lära känna

puss & kram

Likes

Comments