Hejsvejs! Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag är att jag helt ärligt talat inte har orkat skriva. Men då kan man väl ta en liten snabb flash över vad som hänt medans jag varit borta.
I september fick jag besked om att jag skulle få vara en av tio som skulle få åka på en utbytesresa till Irland, vilken var den 14:e september till den 19:e. Resan var enormt intressant och sjukt rolig, fick nio nya vänner från Irland och även några från min skola. Jag ska antagligen åka dit igen i sommar och hälsa på. Bilder från resan kommer lite senare. Men det var så fint landskap och alla var jättetrevliga på Irland.

Jag har blivit biten av en av våra hundar som vi då var tvungna att avliva då vi inte vill ha någon hund som biter oss tvåbenta och vi vill inte "lämna över" problemet till någon annan. Bettet kom på höger sida av läppen och det blev ett hål rakt igenom men det var ett så rakt sår så det gick bra att sy, dock blev det 7 stygn så det var inte så litet. Jag har inte haft ont iaf som tur är. Jag blev ju lite chockad så jag kände inget förrän dem började bedöva och sy mig.
Bilder på mitt sår från nysytt till läkt.Mer har väl inte hänt än, men jag ska försöka uppdatera lite oftare nu.

Likes

Comments

Hej! Igår var ju min gudmor och hennes man här som jag sa i det senaste inlägget och det var hur mysigt och kul som helst att dem kom!
Direkt när hon kom fick jag en liten jättesöt resväska i jeansfärg med kodlås! Och hon sa att jag inte fick öppna den förrän alla var med då det låg nånting mer i! Det var en häftig brun skinnjacka som är lite äldre, en hel typ nån sort militärdress tydligen, en jätte fin vit blus, en t-shirt, ett linne med polokrage och ett träningslinne! Min bror Magnus fick ett par solbrillor för ca 200€ och min bror Fredrik fick en pulsklocka. Och jag har nu bestämt att nästa år ska jag besöka henne i Tyskland, men då är det jag som ska betala för resan! Tydligen kostar en tur- och returresa bara runt 1000 kr! Och det kommer bli sååå mysigt! Och jag kommer få upptäcka sååå mycket mer än sist jag var där!T-shirten har jag på mig så tänker inte visa den men den är bara en vanlig vit :)

  • 27 readers

Likes

Comments

Hej! Då var väl dags för min gudmors årliga besök från Tyskland! Hoppas att det blir lika mysigt som vanligt!
Just nu sitter jag i sängen och skriver med en kompis medan jag väntar på att hon och hennes man ska komma. Jag kommer antagligen få något av dem, men det kommer nog alla men jag kommer få den dyraste gåvan av henne! :P Hon är nog den snällaste gudmor man kan ha! Hon betalade min resa till Tyskland för att hon så gärna ville att jag skulle vara med på hennes mans 70-års fest! Hoppas att allt blir lika lyckat som sist hon var här!


  • 32 readers

Likes

Comments

Hej! Igår hade jag och min kompis Linda bestämt oss för att åka till grönan och vara där från det att det öppnade tills dess att det stängde! Och det var så kul(förutom i köerna då;)). Det slutade med att vi tröttnade på alla attraktioner förutom popexpressen, då vi såg en massa snygga killar vid just den! För att vara ärlig så räknade vi hur många snygga killar vi såg från ca 19 tills vi skulle hem igen, vilket blev 107 snygga killar. Och som sagt så var det riktigt kul att vara där med henne då jag inte träffat henne sedan midsommar.
  • 40 readers

Likes

Comments