Hello. Det var längesen jag skrev här.. mer än 2 månader sen. Har totalt tappat allt.. så inga förbättringar från min sida. Jag skulle verkligen behöva en ''coach'' som styr upp och pushar mig. Dock utan att jag ska behöva skicka massa bilder då jag är så äcklad av mig själv.. så om ni är intresserade får ni gärna höra av er på kik, för jag behöver verkligen hjälp. Har börjat spy upp min mat igen, om det blir över mycket. Har inte heller vägt mig på svin länge för är så jävla rädd över vad vågen ska visa.. kommer dö om jag ser siffran.. vill typ gå ner lite och sen väga mig,. Har en hatkärlek till vågen verkligen.

Tänkte börja köra mitt gamla race, att bara äta 1 gång om dagen till att börja med + dricka massor av vatten. Kör fram till Jul och ser hur det blir därefter. Ska även uppdatera här mer.

Hoppas ni mår bra.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev här. Jag kan ärligt säga att det var längesen jag vägde mig, jag är så rädd för vad siffran på vågen kommer att visa. Jag måste verkligen skärpa till mig nu. Jag känner att jag bara vill tuta och köra fram till jul nu. Jag har iallafall slutat äta kött, vilket är bra då kött innehåller så mycket kalorier. Men jag är en godisråtta och det är så svårt att sluta vara sötsugen. Speciellt när man är deprimerad. Alla typer av tips mottages gärna.

Likes

Comments

Hatar min mage, hatar hela min kropp. Har inte vågat väga mig på ett tag, kommer bara bli besviken. Det är så jävla svårt att hitta tillbaka till de strikta som jag hade tidigare. Fick inte äta något fören efter 18:00, då gick jag ner i vikt. Jag behöver motivation, peppa mig gärna i kommentarerna..

Likes

Comments

​Inspo.

Hej igen! Var ett tag sedan jag skrev här. Studenten är över och jag kan äntligen slappna av lite mer. Nu kan jag äntligen fokusera mer på min vikt. Jag tänkte faktiskt köra en detox snart där jag bara kommer äta frukt, bär och grönsaker under några dagar. Även bara dricka juicer och té. Jag ser verkligen i fram emot att rensa ut kroppen på all skit jag har tryckt i mig under studenten. Känner mig hur äcklig och fet som helst.

Hur går det för er? Dela gärna med er av tips och trix i kommentarerna, det uppskattas alltid! 🌸

Likes

Comments

​Jag är inte särskilt taggad på min student, kommer att vara fet och äcklig. Sedan kommer jag att behöva umgås med människor jag inte vill ha där. Ska försöka göra det bästa av dagen, men känner mig verkligen sjukt ful och fet, alldeles för fet för att få visas inför så mycket människor. Det går så sakta just nu. Skulle verkligen behöva mer motivation, men den är så svår att hitta i nuläget. FAN nu måste jag kämpa innan studenten, KOM IGEN NU!!

Likes

Comments

Alltså hjälp mig. Vad ska jag göra?! Vädret har plötsligt blivit jättefint och värmen har kommit. Jag är livrädd, helt jävla livrädd över badsäsongen. Hur gör man om man VERKLIGEN inte vill bada pågrund av att man hatar sin kropp? Jag kan inte alls tänka mig att bada. Har beställt en slags tankini som ska dölja magen, den har inte kommit än, tror den kommer på måndag. Men jag är så nervös och rädd, jag har en pojkvän som vill bada och en familj som kommer hit och jag vet att vi alla kommer att åka och bada. Snälla hjälp mig, vad kan man göra? Kom med massor av tips!!

Likes

Comments

Hatar mig själv extra mycket idag. Det är en sådan dag idag. Vill bara gömma mig bakom mina cigaretter och sedan ligga under täcket och sova länge. Jag fungerar inte idag.

Likes

Comments

Har druckit så mycket alkohol idag/ikväll/natt. Började dricka kl 1 på dagen och slutade dricka nu vid 1. Blev såklart fyllekäk efter det... Har spytt nu iallafall och hoppas på att mycket kom upp. Spydde tills det inte kunde komma mer, så hoppas det blir bra. Ska ta några dulcolax också! Sitter och sveper i mig vatten i nuläget. Godnatt på er 😴

Likes

Comments

Vi börjar dagen med lite underbar thinspo. Stay thin guys!

Likes

Comments