Header

Alltså i övermorgon flyttar vi!!! Det är så sjukt och jag förstår det inte riktigt än. Vår fina lägenhet vi renoverade själva och som är vårt första hem tillsammans. I ca 3,5 år... lite mer. Tur vi har många fina bilder härifrån så vi kan minnas den. Men vi ser sååååå fram emot vår nybyggda lägenhet! Och tänk att på fredag kan jag vara hemma hela dagen och inreda minis rum. Som jag längtat efter det! Det kommer kännas overkligt att få upp alla hans fina saker (äntligen) som legat i lådor sen vi köpte det. Så ja, ni kan ju tänka er kaoset här hemma just nu, med flyttlådor överallt.

Nu är vi i vecka 38 och det känns verkligen som han kan komma när som helst. Helt helt sjukt. Snart är vi tre liksom!!!! Och igår hade jag min sista grej i skolan, så nu behöver jag i alla fall inte åka dit mer, jag har bara uppsatsen kvar jag ska lämna in på fredag, men jag känner att jag har koll på den. SÅ skönt! Tänk att jag klarade hela terminen som gravid. Det kunde ju gått dåligt eftersom det ju bara är 2 veckor kvar till BF nu. Man kan ju aldrig veta i förväg hur man kommer må eller vad som ska hända.

Och förresten överraskade några vänner mig i helgen med en Babyshower!!! Såååå kul. <3 Jag blir sällan överraskad (jag är svår att överraska...) men ooooj vad förvånad jag blev när jag såg skor i hallen jag aldrig sett förut. HAHA!

Well, nu måste jag fortsätta plugga lite och packa inför flytten. Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments