Header

Nu när jag jobbar mycket med design är det extra roligt att välja typsnitt tycker jag. Finns så många fina! Här är några av alla mina favoriter. Många av dessa kostar och det gäller att läsa villkoren för varje typsnitt innan man använder dom. Googla namnet på fonten så hittar ni dom!
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mina nya armband från Paul Hewitt! ÄLSKAR sånna här armband. Så snygga. Känns så himla somriga, speciellt det blåvita med ankaret. Lovelovelove!
 
 

Likes

Comments

Veckorna rusar förbi som vanligt. Jag hade en lång dag igår. Hela förmiddagen gick jag och var ovanligt nervös inför en jobbintervju. Jag brukar faktiskt inte bli speciellt nervös men igår blev jag. Antagligen för att jag hemskt gärna vill ha jobbet. Som webbdesigner. Hur grymt roligt vore inte det?! Trots att jag kände att jag inte levererade som jag önskade kändes det ändå positivt. Hon skulle definitivt höra av sig igen och jag fick dessutom en liten rundtur där de jobbade. Jaja, bara att vänta och hålla tummarna! Vore toppen att kunna kombinera mitt företag och att jobba på ett annat företag samtidigt. :}
 
Nog om det! Det blir ingen träning på gymmet för mig idag. Kör hemmaträning istället. Tror aldrig jag cyklat så snabbt till gymmet som jag gjorde igår, hahah! Ösregn och åska. Aja, vad gör man inte för träningen liksom! Hihi.
Vi hörs senare finisar! Kram på er
 
 

Likes

Comments

Det är några år sen nu jag blev frisk från min ätstörning som pågick från och till i 10 år. Det vore nästan konstigt om de där åren inte fortfarande hade någon som helst påverkan på mig. Ibland märker jag knappt det själv, men vissa saker har jag svårare för att hantera nu. En jobbig period för mig innan innebar att jag tog ut det på mig själv, alltid. Det var alltid jag själv som fick lida och jag höll allt inom mig själv.
 
Idag är det annorlunda. Inte bättre, mest bara annorlunda. Plötsligt slår jag inte på mig själv längre, nu får andra, de som står närmast och jag älskar mest av allt ta smällarna. Orättvist javisst. Men hur gör man när man inte vet annat, när man under hela sin uppväxt "löst" situationer genom att straffa sig själv? Det är inget beteende jag är stolt över och jag känner mig ibland lite handfallen, för vad gör man? Slår på sina nära eller sig själv? Inget av det naturligtvis. Men hur gör man istället?
 
En sak jag lärt mig och tycker är väldigt viktigt är att aldrig sluta utvecklas. Jag försöker alltid förbättra mig själv och forma mig själv utifrån händelser och erfarenheter, men jag lyckas inte alltid. Jag är övertygad om att jag inte är ensam om att känna såhär. Något vilsen, men inte så vilsen som jag varit förut. Mitt i allt kaos kan jag ändå fortfarande se mig själv i spegeln och tycka om personen jag tittar tillbaka på. Trots mina fel, brister och misstag kommer jag aldrig hata mig själv som jag gjort förut. Oavsett vad som händer. Det är inte värt det.
 
Gud vad jag saknar att skriva... skriva skriva skriva. Det var därför jag ens började blogga för alla dessa år sen!
 

Likes

Comments

Var tvungen att fota detta söta rum! Här sov vi i helgen. Som ett dockhus typ! :}
 
 

Likes

Comments

Hej fina ni! Nu lägger jag en känslomässig och jobbig helg bakom mig, men som gett mig så otroligt mycket. Jag ser lite annorlunda på livet nu än jag gjort tidigare. Jag ska leva livet fullt ut, göra det jag älskar, ta vara på varje sekund, inte fastna i gammalt skit utan alltid tänka i det stora hela, jag ska inte dömma andra för fort {vilket är lätt även ifall man kanske tror man är bra på att inte göra det}. Livet är alldeles för kort för det!!
 
Idag ska jag fortsätta med produktfotografering och dessutom förbereda mig inför en intervju på onsdag. Har inte blivit nervös än men det brukar jag bli typ 10 min innan. Kan inte göra mer än att förbereda mig väl och vara mig själv och visa vad jag kan. :} Drömmen vore att jobba på detta företaget och ha mitt eget företag vid sidan om. Håll tummarna för mig!
 
Hoppas ni får en bra start på veckan! Kram
 
Lite gamla inredningbilder. Åh! Vill inreda nu nu nu. Ska hjälpa en kompis som flyttar snart med att möblera och fixa. Ska bli så kul!
 

Likes

Comments

Åh vad jag saknar Italien! Dessa bilderna är från lite olika ställen, bl.a. Florens, Gardasjön och Venedig. Måste dit igen någon gång! Ska definitivt tillbaka till Venedig och Florens i så fall!! Magiskt.
 
 

Likes

Comments

Sjukt att det är midsommar imorgon. Och plötsligt slog vädret om och det ska bli SÅÅÅ kallt de kommande dagarna. Imorgon tar vi bilen och kör till Stockholm. 6,5 timmar i bilen känns sådär men jag vill dit mer än någonsin. Måste dit. Det blir en annorlunda midsommar för oss men man måste ju ställa upp för sin familj, den går före allt annat. Ser dock inte fram emot 11 grader som det ska bli där. WHAT?! Tror aldrig jag upplevt en så kall dag mitt i sommaren förut. Men det är kanske vanligt där uppe? Haha ;}
 
Igår åkte vi ner till näset och njöt av en riktigt härlig och somrig kväll. Guuuud vad jag saknar att bo där nere. Jag saknar ALLT. Stranden, alla mysiga vägar, skogen, hundarna, promenaderna, luften, tryggheten, närheten till allt... varje gång jag kommer dit känner jag mig som hemma. Tänk att man kan älska en plats så mycket! Dessutom skiner solen alltid där nere {typ haha}. Så fort man kommer inåt landet igen kommer molnen. Sucks!
 
Igår kväll på vägen hem.
 

Likes

Comments

Igår gjorde jag en "smoothie bowl" till mellanmål, en stund innan träningen. I smoothien hade jag frysta lingon, naturell yoghurt och en skopa proteinpulver med smak av jordgubb & vit choklad {från fitnessguru}. Toppade med müsli, granola, kokos och pumpafrön. Jättegott!! Ska göra en idag också men försöka få till en lite tjockare smoothie, och ha hallon istället för lingon {som var det enda jag hade hemma igår}.
 
 
Mums mums mums!
 

Likes

Comments

Ibland när jag känner att kreativiteten och fotosuget svajar kikar jag ofta på mina gamla bilder. När jag går igenom dessa bilder förstår jag och påminns hur fruktansvärt mycket jag älskar att fota! De översta bilderna är de nyaste, och ju längre ner ni skrollar desto äldre är bilderna. Jag fotar ju definitivt mer människor nu, det blev mycket blommor och mat i början. Inget fel med det. Jag hittade min egen stil genom att fota det som föll mig in för stunden. Det är något av det viktigaste att ha som fotograf, en egen stil! Det är ganska roligt för mig att se att jag behållt min ljusa, romantiska och pastelliga stil genom alla år. Oavsett vilket motiv jag fotar!
 
 

Likes

Comments