Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Har nu gjort min första vlogg på denna kanalen!! Hoppas ni gillar den :D 


Peace & Love

Likes

Comments

Asså detta med bloggandet, det är nog inte min grej, aja jag skriver när det blir helt enkelt.
Är iaf inte 100 procent nöjd med min cover jag la ut, så har gjort den privat, håller på att lägga ut en video nu, INTE när jag sjunger dock,, så den får jag länka sen, har även två videos som är upplagde som ni kan få se här!! Peace & love, :D

Likes

Comments

Failade helt igår, vet inte och minns inte om jag skrev det haha, men... Min video jag la upp eller aa, höll på att lägga upp hah, deeeen försvann... Alltså inte helt, utan för jag råkade trycka på det röda krysset till höger längst upp utan att ens fatta det, asså det hände på ett endaste ögonblick så jag hann fatta vad som skedde men samtidigt inte, jätte konstigt, jätte komplicerat.. Men aa, började om igår kväll och aa, sen dog datorn så jag tänkte FUCK OOOOOFFFF om den e försvunnen nu med, men skitsamma samtidigt, den va på 55 procent klart, och nu starta jag datorn för o kolla lite skit, så ser jag att den e kvar hihhihhi, så aaaaa nu kommer jag lägga upp den snart, när procenten e klara osvvv, aa så kan det va ibland men aa, inte värsta grejen, gör om gör rätt ba, så aa, nu får vi se hure går helt enkelt. 

Vaknade rätt sent idag, och aa har ba en allmänt degig lördag ba, sköntskönt. 

Fick en tanke på att lägga ner bloggen, men vet inte, fick bara en tanke, iaf göra om på den, uppdatera allt så man känner sig nöjd med den iaf, och kanske fortsätta bättre istället, skönt skriva lite ibland, men känns inte som jag kan uttrycka mina känslor eller va jätte öppen, säkert bara jag. 
Vet inte, är bara förvirrad om jag ska ha kvar bloggen nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva om helt enkelt. 
Får se hur det bli i alla fall, men innan jag lägger ner ska jag prova ändra om lite, o hitta suget, jag älskar ju att skriva, men aa.
FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRSEEEEEEE jag lägger inte ner nu inte än iaf. Puss och kram

Peace& looooove

Likes

Comments

Heeeej, bloggen.. Jag vet att jag inte har varit igång på bloggen på as länge, vet inte asså, typ tröttnar på det as lätt och ba typ glömmer bort det till slut. Har lagt ut nya videos på min kanal och håller på att göra det igen, så får se hure blir, en vlogg från idag just nu, tar lite tid att få upp den, menmen.
Tycker det e roligt i alla fall, att redigera o filma o trixa med det man kan i alla fall.
Så när videon lagts ut så kommer jag skriva nytt blogg inlägg osvvv, här kommer iaf en video när jag sjunger, har börjat spela gitarr och lär mig lite, har spelat lite lite innan, inte mycket alls, men lärt mig ett o annat nytt ackord osv men övar iaf för att bli bättre, så det e något jag antagligen kommer dela med mig av här och på min yt kanal.

Pusssssssss o kram Peace & love


Likes

Comments

Hej!
Alltså jag ber om ursäkt.. Bilderna kommer komma upp på min blogg, Tyskland och Poland bilderna.
Jag kommer till att lägga upp bilderna imorgon, hoppas jag verkligen att jag inte glömmer.
Ikväll har jag kollat på lite videos, om veganer och vegetarianer.
Jag tycker det är ett intressant ämne och har tänkt på det ett tag. Vilket jag tror att jag kommer skriva eller prata om på bloggen. Kommer även att prata/skriva om mående, och massor av andra saker som jag kanske tycker intressant/har en kunskap om osv.

Peace & Love

Likes

Comments

Hej bloggen, jag kom hem i förrgår, och fööörlåt för jag inte uppdaterat så bra under tiden jag vart där, men jag va såå trött och vi gjorde så mycket under dagarna, så jag orka knappt lägga ut bilder på insta eller Facebook, men gjorde det åtminstone, plus tycker det e göttigare att blogga på datorn av någon anledning? Haha.
Resan har varit helt fantastisk i alla fall, är så glad för jag åkte dit. Och allt är så otroligt vackert!! Speciallt i Tjeckien. Det är så gamla byggnader, och så vackert vart man än kollar.
Hotellet vi bodde på vart super bra, har även filmat lite från resan, och tagit foton ofc, på min system camera som kommer komma på bloggen! Det är så många foton!! Så tar bara Prag just nu, och dem bilderna ja glömt från dess, lägger jag ut senare. Nästa blir Tyskland, men nu ska jag sova, god natt Peace and love

Här står vi på det äldsta torget i Europa, torget i staden Prag

Likes

Comments

PO. TY. TJ

" Hej bloggen, heheh gissa vart jag är? JO tjeckieeen. Och det är såååå fint. Har tagit många bilder redan, och det lär bli många fler. Jag …"