Header

Idag va en väldigt skön dag i skolan även om det va NP. Hade bara en lektion! Gick & fika efter skolan också vilket gjorde dagen ännu bättre.

Kram Tilde👜

Likes

Comments

This is what I'm wearing today. Brunspräckliga glajjor från Hm, Platå slip-ons också Hm och Jackan är Second hand. Nailpolish från Kiko cosmetics.

Är ovanligt pigg idag för att vara en måndag. Efter skolan har jag inget speciellt planerat utan kommer behöva plugga till Kp imorgon och ska nog även sola en stund. 

Glöm inte att kolla in min Cliquesida (tildek) och Instagram (thildekarlsson)!

Kram Tilde👜

Likes

Comments

Några plagg som jag säljer på min Clique! (Tildek)

Jag har ett så bra tips om du vill tjäna lite pengar på kläder som du inte använder längre! Clique är en app och hemsida där man både kan köpa och sälja kläder. Det är så himla enkelt och det bästa är att åldersgränsen är 16 istället för 18 som många liknande sidor har. 

Jag rensade recently min garderob och kom på hur mycket av mina kläder som jag egentligen inte använder. Flera Hollisterplagg och Crockerjeans som jag inte använder men som någon annan skulle vilja ha. Det finns också så himla mycket kläder som jag skulle vilja köpa på typ Asos, så då kan jag lixom sälja kläder som jag inte använder och sen för pengarna köpa kläderna som jag hellre vill ha.

Jag har redan fått plagg sålda vilket är så kul! Superenkelt och snabbt.

App: Clique, Hemsida: Cliqueshop.com

Kram Tilde👜

Likes

Comments

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

1 / 2 / 3

Theese är mina current wanties, typ allt är till Spanien hehe, överhyped. Allt kommer från Asos för dem har såå fina sommarplagg. Kommer nog beställa några av dessa i maj i alla fall☀

Kram Tilde👜

Likes

Comments

Hoodie - Abercrombie & Fitch / Jeans - Gina Tricot

På fredagar brukar jag oftast bara vilja ha på mig sköna och mysiga kläder som detta. 

Dagens och helgens planer är än så länge väldigt oklara, men idag slutar jag i alla fall kl. 12 och då ska jag en snabbis till banken för att styra upp lite grejer. Nästa vecka är det två nationella prov i svenska så kommer nåt få ägna tid åt att plugga i helgen, kul hah.

Kram Tilde👜

Likes

Comments

1 / 2

1 / 2

1 / 2

Sliders är ett bra alternativ av sko när man är utomlands om man vill ha en sportig känsla på sin outfit. Hitta dessa på Asos och tycker dem är så snygga om man matchar dem rätt! Tänk med tex en snygg tenniskjol och en sportig crop top☀Mina faves är dem från Lacoste och Puma.

Kram Tilde👜

Likes

Comments

Alla här

Har typ blivit obsessed with tenniskjolar! Så sjukt sugen på att köpa en tenniskjol till spanien och sommaren. Mina favoriter av dessa är den från Adidas med en orange rand och också den från Lacoste (Lacoste är ett av mina favoritmärken).

Kram Tilde👜

Likes

Comments

​Har just nu världens längsta håltimme på typ 5 timmar. Sitter och kollar på kläder som jag vill köpa till Spanien! Vill ha typ sånna sandals som på datorn, en vit strandklänning, todieforbikini och en virkad bikini, Tenniskjolar och massa toppar. Är så sugen på att onlineshoppa just nu haha. Måste dock spara pengar tills jag är i Spanien och till när jag ska till London i sommar. 

Kram Tilde👜

Likes

Comments

Har haft en stressig dag även om sista lektionen slutade kl.11, därav dåligt med update. När jag kom hem och kollade min mejl fick jag typ happiness överflöd eftersom casting ansvarige för en kortfilm som jag har sökt till hade mejlat mig och meddelat att dem var intresserade av mig, IIIIH. Så hela min eftermiddag har jag ägnat till att spela in en videoadudition. Är dock väldigt osäker på om jag skulle kunna få det eftersom det är många som söker. Men man kan ju alltid hoppas! Så har min dag sett ut i alla fall, imorgon blir det två prov som jag borde plugga på just nu.

Hoppas du haft en bra dag! Kram Tilde👜

Likes

Comments