Header

​hejsan, oj. jag ser redan nu att det var sjukt lång tid jag bloggade sist, säger bara det '' i'm sorry''.   

Har inte hänt så mycket egentligen. men är fett stolt över att har tagit första doppet i söndags.  och första doppet tog jag med Moa Östlin, hehe. var is kallt men skönt när man kom i och hade vart i en stund.  sedan har det kommit fram att jag inte ska åka till Turkiet i år, eftersom det vart ganska sent (i Augusti) det är as hot där då. men istället för Turkiet då, så åker jag o mamma till Ullared där vi övernattar och sedan åker vi till Stockholm och shoppar och övernattar där i lägenhet, och åker hem dagen efter eller något. ska bli såååååå kul. 

I onsdags därimot åkte jag till Stockholm med UG (ungdomsgår'n ) och  bygge (ungdomsgår'n fast i delsbo)  till grönan, var skit kul. typ andra gången jag har varit där nu. obs. jag åkte alla möjliga från bläckfisken till Insane och frittfall, till kvasten. aa alla möjliga helt enkelt. då vi åkte kl 7 på morgonen och åkte hem kl halv 10 på kvällen. Det var grymt!  

hmm.. vad har jag gjort mer? .. jo jag har beställt biljetter till Hudikalaset, vilka ska dit? 

har gått på de ända sen jag vet inte när..typ 2011 elr nått sånt.  

och mer då?.. sedan har jag varit med kompisar oxå, sedan kom jag ju på att det var ju skolavslutning och midsommar. Examen var awesome eftersom det var sommarlov efter heheh. 

midsommar var jag o Felisia i hudik med Johan och Nils, knäppte lite bilder åså. hehe. 

. hehe. aja vi hörs. pussssssss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments