Header

Hejhej, nu är julen äntligen över, och snart nyår, Guud vad det här året har gått fort. Vad ska ni göra på nyår då? Själv ska jag till Ljusdal å vara med Felisia och 2 killar, som förra året😉 och så ska vi sova hos Felisia antagligen. Men inget noga planerat.

Fick ni något roligt i era jul klappar?
Skriv gärna vad ni fått:)
Själv fick jag pengar så jag kunde köpa en ny mobil, vilket jag gjorde och det blev en iPhone 6 guld.
Och sedan fick jag Ralph lauren parfym den rosa med 2 på, den älskar jag!! 😍😍 sedan fick jag en till parfym som jag inte kände igen märket på.
Sedan fick jag choklad, sängkläder, sov kläder, nån handkräm, o så. Av carita fick jag nya hörlurar och lite smink. Av Felisia fick jag choklad och örhängen, så Aa. Typ det jag fick.

Btw jag har färgat håret blond igen, som ni säkert vet så mitt hår förjävligt ut, asså först utväxten som är brun, sedan rosa, sedan ljusrosa, sedan orange, sedan blond, så det såg hemskt ut, o så ville jag bli blond igen. Hahah ah och min lugg är typ rosa forfarande, och sen har jag små rosa fläckar i håret, men jag ska färga om idag, så det ser bra ut hoppas jag.

Och igår va jag med först Felisia, vi gick på stan och sådär, och sedan hjälpte jag henne med hennes nya mobil som är lika som min , hahah härmapa😂 haha nä men Aa det gjorde vi, och sedan gick jag och mötte carita vid bowlinghallen för vi skulle bowla, det var disco och ah vi hade det kul iaf, efter bowlingen gick vi och åt på Texas, det var suuuuuuper gott! Och efter gick vi till hemma kväll, och sedan skjutsade hennes pappa hem mej. En bra kväll blev det iallafall. Men nu ska jag klä på mej och så, så vi höres ✋🏻❤️Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments