Header

Jag glömmer bort bloggen hela tiden, förlåt för det. Men jag har haft fullt upp, varit med kompisar och killen min. hahah. aa ni läste rätt. lilla Thilde har skaffat kille😉. vad har jag gjort då? ja för 3 veckor sedan veckor sedan åkte jag till sundsvall och åt på pink lady. sviiingott. jag lovar. sedan har jag varit i skolan och skit. Idag hade vi nått halloween tema på skolan, så de va massa stationer eller vad man ska kalla det. fick äta massa saker utan att kolla, känna på massa saker i lådor utan att kolla. det var så obehagligt men ändå, det gick bra.

kompisar osv, inget speciellt. felisia sov hos mej förra helgen, vilket var jätte kul! saknat henne så mycket asså.
sedan har jag varit på ug massa med gånger då jag har varit med Pacifique och Meron och massa mer. Felisia och Lucien var med oxå 1 gång. det var nice, men massa drama på kvällen, pallade inte med det. hahah. nämen aa.
sedan var jag med paci, lucien och carita med varandra oxå, då vi bara gick runt och så.

och det som är så bra är att jag känt mej lycklig i hela 2 veckor. Vilket är jätte skönt. ni ska bara veta.
skolfotot var i måndags, hatar skolfoto asså, jag ser så hemsk ut, och utifall ni undrar så bilden i mitten är den "tröjan" och så jag såg ut på skolfotot.

puuuussssss.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments