Header

​hejsan, oj. jag ser redan nu att det var sjukt lång tid jag bloggade sist, säger bara det '' i'm sorry''.   

Har inte hänt så mycket egentligen. men är fett stolt över att har tagit första doppet i söndags.  och första doppet tog jag med Moa Östlin, hehe. var is kallt men skönt när man kom i och hade vart i en stund.  sedan har det kommit fram att jag inte ska åka till Turkiet i år, eftersom det vart ganska sent (i Augusti) det är as hot där då. men istället för Turkiet då, så åker jag o mamma till Ullared där vi övernattar och sedan åker vi till Stockholm och shoppar och övernattar där i lägenhet, och åker hem dagen efter eller något. ska bli såååååå kul. 

I onsdags därimot åkte jag till Stockholm med UG (ungdomsgår'n ) och  bygge (ungdomsgår'n fast i delsbo)  till grönan, var skit kul. typ andra gången jag har varit där nu. obs. jag åkte alla möjliga från bläckfisken till Insane och frittfall, till kvasten. aa alla möjliga helt enkelt. då vi åkte kl 7 på morgonen och åkte hem kl halv 10 på kvällen. Det var grymt!  

hmm.. vad har jag gjort mer? .. jo jag har beställt biljetter till Hudikalaset, vilka ska dit? 

har gått på de ända sen jag vet inte när..typ 2011 elr nått sånt.  

och mer då?.. sedan har jag varit med kompisar oxå, sedan kom jag ju på att det var ju skolavslutning och midsommar. Examen var awesome eftersom det var sommarlov efter heheh. 

midsommar var jag o Felisia i hudik med Johan och Nils, knäppte lite bilder åså. hehe. 

. hehe. aja vi hörs. pussssssss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

åherregud. tiden i 7:an har gått så jäkla fort. & då menar jag det. snart äre ju då sommarlov, om exakt 5 dagar! kan ni fatta det? inte jag i alla fall. börjar i 8:an efter lovet då, det ska bli så himla kul! fast ändå inte heheh..

Jag tror jag kommer fira första dagen med hela familjen samlad å äta mjukglass med vitchoklad som topping, de är ju tradition det ;)

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte lärt mej nå mycket på ett helt år. Kan faktiskt bero på lärarna också. No gick det helvete i, dryg lärare men fick ändå bra betyg. Fick B på spanska provet då vi inte har haft spanska så mycket, å när vi väl hade det så hade vi en usel vikarie. han blandade språkerna tex. spanska, Engelska och svenska så man inte fatta ett piss om vad han sa. ändå fick jag ett B, de e ju as bra egentligen. fick C i musik & det e också jätte bra! fick faktiskt inte ett ända F! *härligt*

å sen fyllde mina baes år! Både Felisia & Evelina. i onsdags.och sedan är det väll inget speciellt. sådär. och eftersomm jag inte uppdt så bra, så ville jag göra det nu ist, puss baes. vi hörs!

Likes

Comments