Har ätit världens godaste bananpannkakor. Dom är superenkla att höra också! Jag bara mixrar ihop en banan, två egg och lite salt och sedan steker. Idag gjorde jag dom även till söta hjärtan❤️


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

Tog en liten paus från bloggen i helgen. Jag har varit med Olivia, vi va i stan på lördag och sedan sov jag över hiss henne. Vi var bara hemma, kollade på film och spelade på tvn.
Var ju snöstorm här då så när vi vaknade på söndagen var det jättemycket snö.
Har egentligen inget intressant att skriva... Inte den roligaste bloggen att läsa men jaja.
Grattis till Tilde i efterskott som fyllde 14 igår❤️

Likes

Comments

Inte hänt något speciellt idag, kom hem typ halv fem o har nästan inte gjort någonting. Nu har jag bakat hallonpaj och blåbärspaj❤️ ska äta och kolla på någon bra film, har haft dålig uppdate men hoppas det blir bättre!

Likes

Comments

Så... Skolan idag, ja vi hade en lektion som va hål o från två till halv fyra gjorde vi ingenting. Vi hade elevens val och jag har läxhjälp. Typ varje gång så kollar jag på film/serie på datorn.
Var en helt okej dag, gjorde inte mycket alls. Har inte gjort mycket hemma heller, bytt om till myskläder, ätit och kollat på serier.
Skönt att det iallafall är fredag imorgon, inget planerat för helgen men blir nog att vara med kompisar.

Likes

Comments

Jag ska försöka att sova nu. Är inte trött alls och kan inte komma ihåg senaste gången jag somnade så här tidigt till skolan, men orkar inte med att vara jättetrött imorgon. Tillräckligt jobbigt med skola!


Likes

Comments

Kom ganska nyss hem från stallet. Har duschat, ätit och nu sitter jag i sängen i myskläder och håller på med ipaden.
Så... Det går inte att undvika längre, imorgon börjar skolan. Jag vet att vissa av er har redan börjat idag men vi börjar imorgon.
Jag hoppas verkligen att vi har nytt schema för annars går jag till halv fyra både torsdag och fredag. Jag kan inte förstå att dom gjorde långdag på fredagar, men jag kan bara hoppas att dom har gjort om❤️


Likes

Comments