Tildejohansson
Tildejohansson
Thildejohansson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ber om ursäkt att jag inte uppdaterat, men har varit sjuk hela veckan så har bara sovit och ätit typ, men jag mår lite bättre nu så ska till skolan imorgon.
Om jag mår hyfsat bra senare i veckan så tänkte jag sätta mig vid datorn och fixa lite tidsinställda inlägg tills resten avveckan, och till och med kanske nästa början av nästa vecka. Så ni får någonting att läsa åtminstone. Senaste gången jag kollade va vi 138 unika läsare. Mycket mer än vad jag trodde, tänkte mig att det va typ tre unika läsare. Min mamma, min faster och Linnea haha

Men nu måste jag sova, godnatt älsklingar

( Jo föresten vad tycker ni om min nya header?? Jag älskar den! Tack återigen till @filippaasikainen ♡ )

Likes

Comments

Allmänt , vardag

Denna veckan är helt otroligt jobbig för mig. Vi har nationella prov i svenska på både onsdag och fredag. Jag måste även göra ett matteprov,hemkunskaps prov och två svenska inlämningar
panik? Svar JA.

Jag är verkligen inte en som tjej som har det lätt i skolan, förstår jag inget så skiter jag i det liksom vilket inte är min bästa egenskap.
Så denna veckan kommer mest bestå av plugg. Jag vet att man inte kan plugga till nationella men jag vet att det är läs/hörförståelse på onsdag sen är det uppsats skrivning på fredag. Därför tänkte jag ta hem ett läsförståelse papper bara för att se om jag klarar av något Haha.
Måste även ta hem dom två svenska uppgifterna jag måste göra så dom blir Kalmars någon gång.
Måste plugga till hemkunskapen och matten men det ska jag troligen göra på skoltid. Har ju träning och vänner jag måste umgås lite med också.

Nu ska jag gå upp och fixa mig men tänkte bara slinka in ett inlägg så ni vet varför det kanske inte kommer så många denna veckan, Men jag ska försöka!

Likes

Comments

Contains affiliate links MODE

Rosa har blivit en väldigt stor trend (om man kan säga så) nu till våren och enligt mig är det super fint. Jag haft väldigt svårt för rosa men har på senare tid börjat älska det igen. Ska absolut införskaffa mig mer rosa plagg till våren och sommaren. Det tycker jag du ska göra också

Likes

Comments

Contains affiliate links

Eftersom att jag går i 9:an så ska jag självklart gå på våran avslutningsbal/fest.

Har försökt bestämt mig för en klänning men alla är ju så sjukt fina! helt galet hur mycket snygga balklänningar det finns.

Förlåt att det kommer så många modeinlägg men tycker verkligen om dessa inlägg så hoppas ni gör det också!


Likes

Comments

Jag har länge tänkt på allt angående uttrycket Tumblr, jag är medveten om Att det är en app såklart men liksom hur kan ett ord beskriva så himla Mycket? Det är säkert jag som överanalyserar men men.

Jag har iallafall satt ihop ett litet "collage" här uppe med bilder som enligt mig är "tumblr/inspo" (det låter sjukt barnsligt men ni förstår ju vad jag menar)
Bilderna har jag hittat på appen we heart it, där finns det otroligt Mycket fina bilder.

Jag är ledig ifrån skolan idag då vi hade en form av skoldag i lördags, det är därför ett inlägg kommer upp nu

Likes

Comments

Contains affiliate links MODE

Blått är verkligen en färg jag har blivit helt kär i på senaste. Det är så otroligt fint till alla hår och hudfärger. Vill verkligen införskaffa mig mer blå kläder.

Alla kläder här är ifrån NA-KD.COM, jag har faktiskt inte beställt något där ifrån men ska verkligen ta och göra det då det hade super fina kläder! Alla jag visar här uppe är också på rea så om du vill köpa något så gör det nu!

Likes

Comments

Contains affiliate links MODE

Förlåt för denna otroliga bildbomb men, jag gick igenom 10 sidor av NA-KD.COM och på riktigt så älskar jag typ allt. helt sjukt hur mycket snygga kläder som har.

Mina favoriter är (av dom 10 sidorna jag kollade på ) är de jag visar här uppe. hur snyggt är inte allt??

Ska verkligen beställa saker ifrån an-kd mer än vad jag gör. 

Likes

Comments