Idag skulle jag gått upp tidigt för att orka gå och lägga mig tidigt då jag skall upp 05 imon, men kom upp vid halv 9 så helt okej ändå. Idag var det dags att tvätta som det är alla dagar då jag är ledig. Flyttade runt lite möbler i lägenheten för att få något nytt och lite mera plats. Låg även i soffan en del för att vila upp mig för denna veckan jobbar jag 6 dagar så ganska mycket jobb och det har det varit innan också därav dåligt blogg flöde.

Tog tåget in till Göteborg för att träffa sandra en stund vi jobbar olika tider varje dag så hinner inte träffas så mycket som vi vill egentligen men försöker så fort vi får chansen. Hon skulle kolla jacka och smycken i stan och sen tog vi en fika. Sen var det dags att skiljas åt igen. f

ick feeling idag att blogga då jag nu sitter och kollar på wahlgrens värld som jag kollar på varje vecka. Och tänk att blogga som professionell, hade ju varit ganska skönt och skriva om sitt liv på ett annat sätt men det kanske kommer vem vet.

Snart läggdags. Åter igen skall försöka bli lite bättre på att blogga 😅


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

Det har hänt mycket sen sist. Vi har skaffat en till katt för ca 3 dagar sen. Vi har redan en katt sen innan så nu försöker vi få dom att bli vänner vilket ser väldigt brutalt ut från vår gamla katt för hon verkar lite våldsam och vet inte om den lilla får ont eller inte. Men enligt google och alla som skriver så kan det se väldigt våldsamt ut.

Men vi vill inte göra oss av med den lilla för hon är såå go och vill mysa o gosa hela tiden. Men den stora verkar inte gilla henne så mycket än så länge men vi håller tummarna.

Sen i söndags så åkte vi lite båt som är nyköpt i år bara åkt en gång men längtar tills nästa gång vi skall åka för det var såå kul. Inte haft båt innan så hoppas på mer åkturer i år och massa nästa år.

Nu skall jag kolla till katterna njut av bilderna som kommer upp nu 😀

Likes

Comments

Hej läsare 

Idag vart det jobb 8-17 om ag inte berättat så jagobbar jag på ica maxi i bageriet och i kassan. Idag är jag i bageriet samt hela helgen så det blir inte å mycket fritid för mig denna helgen. 

När jag slutat klockan 17 skall jag åka och ämta en liten katt unge. Har en sen innan så lär bli kalabalik hemma tror inte dom kommer komma överens i första taget​ men det tar väl sig. 

Han skulle först heta hugo men sen visade det sig att det var en tjej så nu vet vi inte va hon skall heta så kom gärna med förslag 😅 även tips hur man lättast parar ihop två katter aldrig gjort innan. 

Men kanske kommer inlägg på katterna ikväll får se vad jag hinner. Tevlig fredag. 

Likes

Comments

Hej läsare tänkte starta upp min blogg igen efter ca 2 år av inget skrivande. Satt och tänkte på alla som bloggar och tänkte varför skall inte jag göra det igen också.

Jag har ju redan denna bloggen så ingen mening att starta upp en ny.

Det jag gjort senaste åren är att jag tagit studenten 2015 sen började det roliga livet med jobb och räkningar 😅 inget som jag direkt såg fran emot. Men detta är vuxen livet och det får man väl ta.

Så välkomna tillbaka till min blogg som jag åter igen skall försöka skriva på minst 1 gång om dagen 😅

Kram kramLikes

Comments

Förlåt alla läsare för dålig uppdatering har haft mycket i skolan och med födelsedag och har helt glömt av att blogga :( ska försöka IGEN med att komma igång. Har ni inte fått nåt inlägg och vill läsa mer om mig så lägg gärna en kommentar eller skicka ett meddelande så att jag inte glömmer av pöss på er 😊


Likes

Comments

kära läsare. Det var skolan idag 8-15 vi fortsatte med glassen och gjorde sylt och marmelad.
Fransk vaniljglass
Italiensk glass med yoghurt och kolasås som blev ganska hård. men sjukt god är den iaf
amerikansk glass med kanderade mandlar och choklad bitar.
blev faktiskt riktigt nöjd. åkte till torget och shoppade lite
Hem och plugga käkade lite mat nu softar jag i soffan 😊
Likes

Comments

kära läsare idag har jag varit i skolan, hade konditori specialisering.
Idag började vi med glass Fransk, italiensk och amerikansk. ska göra klart dom imorgon och sedan blir det marmelad 😊 älskar detta yrket ibland

Likes

Comments

kära läsare klippningen blev bra blev väldigt nöjd, klippte dock bara topparna och luggen lite snett så att det skulle bli lite mer frisyr. Sen åkte jag till stan och kollade på lite grejer medan jag väntade på andi och Anna. Iväg till gymmet.
30 min på bandet, baksida lår, och pytte lite mage.
tycker om en övning där man hänger rätt ner och så tar man upp knäna mot magen tog väldigt bra, eller så är jag väldigt otränad hehe. Ska försöka ta bild på hur jag gör :)
ingen bild från idag så tar denna som jag satte ihop på mig och mina fina vänner dock saknas några tyvärr

Likes

Comments

Måndag och trött har naturkunskap nu och ska skriva en sammanfattning om olika energikällor orkar inte 😝 men men det ska göras

Likes

Comments

Idag då hehe. BAKIS. Blev lite kaffe till frukost och sedan pizza, som inte var så jätte god så blir nog inte kebab pizza där nån mer gång iaf.
Så har legat i soffan hela dagen.
ny serie som började på 1an idag, Arne Dahl-midsommarnattsdröm tror jag den hette är i 2 delar och första gick i dag vid klockan 21 så får vänta en hel vecka på nästa avsnitt eftersom att alla kriminal serier slutar dramatiskt så att man ska kunna vilja se nästa.
Godnatt alla läsare💙

Likes

Comments