View tracker

Hej min vän, nu har det snart gått två månader sen du lämnade oss. Jag saknar dig något enormt. Jag ångrar att jag var så jävla arg på dig senast vi sågs, men jag hade många anledningar och jag godtar verkligen din ursäkt. Alla gör vi dumma saker ibland även dom bästa, och även om jag tyckte att du kunde va en idiot ibland så ställde du alltid upp för mig. Alla gånger du har åkt genom hela Stockholm bara för att hämta mig och köra mig till psyket när jag har behövt alla våra samtal när du försökte ge mig bra råd men jag gjorde alltid tvärt emot även om jag visste att du hade rätt. Jag hade gett vad som helst för ett sista samtal med dig. Du var den enda som oftast förstod för vi delade liknade problem i livet. Jag saknar dig så otroligt mycket och det vet jag att familjen också gör.
" men vi ses nog snart igen men i himmelen"
Vila i frid min broder <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 66 readers

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon. Haft en weekend i Stockholm som både vart jobbig och rolig.
Först i torsdags var det begravning för att ta avsked från min vän sen efter det åkte jag in till Sumpan för att träffa en tjejkompis jag inte träffat på två år.
Sen i fredags blev det rätt lugnt jag, sambon och syrran drog till humlegården på kvällen och satte oss där och tog en öl och snacka lite skit.
Lördag blev det Pride och i söndags åkte vi hem.

Idag ska jag iväg och träffa min terapueft sen hem och städa.

Önskar alla en trevlig dag.

  • 103 readers

Likes

Comments

View tracker

Kan inte förstå att det är sant, att du är borta för alltid. Jag saknar dig något enormt.
Fan! Varför?! Är så jävla arg och ledsen på psykiatrin att dom skickade hem dig så att du kunde ta ditt liv.
Kan inte sluta gråta och har så jävla svårt att inse att du är borta och att jag aldrig någonsin får träffa dig igen. Jag äskar och saknar dig min bror.
" vi ses nog snart igen men i himmelen"

  • 113 readers

Likes

Comments

Idag är det första gången på länge som jag kan njuta av livet! Känner att jag mår riktigt bra och att det kanske finns något att leva för ändå.
Sitter ute i solen och solar mig, dricker kaffe och målar. Har inte njutit av livet såhär mycket på evigheter. Just idag älskar jag livet och är glad att jag tagit igenom mig all skit jag har vart med om. Kan jag inte få må såhär bra och vara såhär glad hela tiden? <3

  • 199 readers

Likes

Comments

Hej! Hade en riktigt jävla dålig dag igår med massa jävla ångest och skit, Men idag mår man lite bättre. Ska hem till mamma om några timmar och fira påsk med släkten, får se hur det går men det ska säkert gå bra hoppas jag. I värsta fall får jag ta ångest dämpande.

Kastrerade min hund i tisdags och är jätte orolig över hur hans mående, får han har i stort sätt bara sovit och vart jätte nere sen dess, sen har han nästan inte ätit något för han bara matvägrar, blir han inte bättre till måndag får det nog bli en sväng till veterinären.

Hoppas alla får en riktigt trevlig påsk! / Thilda

  • 207 readers

Likes

Comments

Am I alone with the thoughts that I have?
I'm afraid that I'm scared of myself
Am I the only one to doubt who I am?
Wish I was someone else

Everytime I try to swim, it pulls me,
pulls me deeper down
Everytime I try to fly, it holds me,
holds me to the groud

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Would be easier to fight someone else
than the war I fight within
It's impossible to hide from yourself
Where do I begin?

Everytime I dare to dream it wakes me,
wakes me with a cry
Everytime I dare to love it hates me,
hates me 'til it dies

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

Screaming, laughing, the voice is inside my head
Freak, silent echo inside my head

Love me, can you even love at all
show me, show me what I ought to know
Mirror, mirror mirror on the wall
tell me, tell me that I'm beautiful

It tells me I'm a freak,
drains me,
the monster inside of me

Freak
drains me
the monster inside of me
Freak
Save me
The enemy is inside of me

It tells me I'm a freak

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag orkar inte längre, jag går sönder. Vill bara stänga av, vara hjärndöd och slippa tänka. Orkar inte med denna jävla ångest. Det här helvetet kommer bli min död, men jag orkar inte kämpa längre, jag har kämpat tillräckligt utan resultat. Vill inte må såhär.vill försvinna bort, bort från all jävla smärta och denna grymma värld. En dag ska vi alla dö, frågan är bara när.

Likes

Comments

Hade en jätte trevlig dag igår. Träffade lite nya tjejkompisar och hade picknick med dem och vi hade verkligen jätte trevligt! Efter att vi fikat klart bestämde vi oss för att åka hem till mig och fika. Ena tjejen hade med sig sin hund så hennes och min hund fick leka med varandra. Allt gick jätte bra och min plutt blev jätte kär i hennes tik. Men! Efter mycket lek och upphetsning fick min plutt astma anfall, han började hyperventilera och fick ingen luft och säckar ihop. Ena min tjejkompis springer ut med honom medan den andra försöker hjälpa mig att inte få för mycket panik. Efter fem anfall så mår han nu bättre idag men han var väldigt trött igår efter det som hänt. Har nog aldrig vart så rädd i hela mitt liv när jag såg min lilla pälskling kämpa efter att få luft. Imorgon ska jag ringa veterinären så vi får kolla upp vad som kan vara fel på honom, sen ska stackaren även kastreras med.

Hoppas alla haft en bra helg. Peace!

Likes

Comments

Var ute och rökte och släpper ut hunden på tomten som jag alltid gjort. Jag sitter där och är i mina helt egna tankar. Sen ska jag in, jag ropar på honom men han kommer inte. Då jag bor mitt ute i ingen stans och det är kolsvart här så ser jag honom inte heller. Jag ropar igen han kommer inte, jag börjar leta i panik och ropa mer men ingen hund. det går säkert fem minuter och jag börjar få mer och mer panik. Var fan är han?! Han kan ju fan inte ha sprungit bort. Jag är nära på att bryta ihop men ropar en sista gång och han kommer springandes. Fy fan vilken lättnad. Jag trodde jag hade tappat bort mitt allt. Hädan efter blir det koppel även om jag bara ska ut och röka på tomten.

  • 259 readers

Likes

Comments