Hej på er!
Hoppas ni har haft en trevlig söndag. Tyvärr så har jag inte haft det....
Just nu så mår jag inte så bra utav olika anledningar. Känner att jag inte vill dela med mig om vad det är, för jag vill inte få er på dåligt humör.
Eftersom jag inte mår så bra så har jag inte uppdaterat.

Ville helt enkelt säga det ifall ni undrar varför jag inte lägger upp något.
Men bara för att ni ska få något så kommer det nu en teckning som föreställer Musse Pigg.

Ha en fortsatt trevlig helg och hoppas ni får en bra nationaldag på tisdag😘
Puss O kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni har haft en trevlig helg. Det har jag haft iallafall. Förutom att jag sitter med en massa torkat lim över hela mina händer! Pga att jag igår skulle göra slime vilket som ni kanske förstår inte gick så bra. Men nog om det.

Jag kom att tänka på att det kanske inte är så kul för er att bara titta på teckningar som jag har målat. Så jag tänkte att idag ska jag lära er hur man enkelt steg för steg kan lära sig måla manga. Jag kommer endast att förklara med bilder, men tror det kommer bli ganska enkelt att förstå ändå. Om man lär sig enklare med hjälp av video så finns det på youtube. Själv så lärde jag mig detta sättet då jag kollade på LovisaKawaii's video. Självklart så finns det andra sätt att måla manga, men det är detta sättet som jag tycker är mest simpelt och enklast, men vi alla tycker ju olika.

Nu ska jag inte babbla mer utan nu så går vi över till bilderna.
Ha en trevlig söndags kväll allihopa❤️

KLART!

Förhoppningsvis så har ni lärt er något.
Om man vill så kan man ju göra det mer detaljerat t.ex. Med mer skuggning eller någon rosett i håret. Självklart så kan man fortsätta med kroppen, men jag valde att bara göra ansiktet och håret.
Som sagt så får ni alla ha en bra söndag❤️
Hörs👋🏼

Likes

Comments

God morgon alla fina❤️

Idag har jag bara valt ut 3 teckningar som är gjorda på lite olika datum. Av den anledningen att det är morgon och jag har inte ritat något idag. Två av dessa är på linjerat papper eftersom jag då inte hade något bra ritblock. Men mina nyare teckningar är på skisspapper eftersom jag igår hittade värsta fyndet på en loppis. Där hittade jag ett alldeles tomt block, ett kit med olika blyertspennor, ett sudd, en pennvässare och finsk ritkol (googla). Så nu kan jag äntligen rita på vanliga papper.
Dagens fråga är.
Vad ska du hitta på idag? Själv ska jag alldeles strax åka till gekås, längtar.
Ha en bra dag❤️

Likes

Comments

Hej alla fina!

Varje gång jag har ritat något ska jag försöka att lägga upp det. Här är iallafall dagens bilder. Blev faktiskt inte så jättenöjd med dom, de kunde varit bättre helt enkelt. Men eftersom min blogg var tom så kände jag att jag var tvungen till att lägga upp något.
I framtiden kommer det förhoppningsvis lite finare, mer detaljerade teckningar. Men ni får nöja er med detta så länge.

Har även tänkt att jag varje gång ska ställa en random fråga till er. Idag blir frågan. Hur ofta ritar du? Själv ritar jag nästan minst en gång i veckan, men oftast lite oftare. Svara gärna med en kommentar så hörs vi!

Natti natti alla fina❤️

Likes

Comments