Header

Jag var i skolan idag 9-12 och direkt efter så åkte jag och pappa till stallet. Jag fixade stallsysslorna och hälsade på Bamse :) pappa hjälpte mig att bära vattenhinkar och tömma skottkärran.

På skolan så jobbade jag med engelska och psykologi. Det gick bra!

Det märks att det är ett träningspass att fixa stallet, jisses man blir helt slut efteråt xD blir bättre när min kondition har blivit bättre också.

Nu ska jag alldeles snart iväg till min kille och vara med han i några dagar, ska bli så kul :) ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 53 Readers

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte göra en snabb presentation om mig själv då jag nu har startat upp en ny blogg! :)

Jag heter då Thilda Persson och är en 17 årig tjej som fyller 18 den 27:e februari. Jag har haft många bloggar genom åren, startade min första när jag var 9 år och kände att det var dags att blogga lite igen.

Jag har en hel del intressen:

Hästar. Jag har alltid älskat hästar. Jag red första gången när jag var 1 år och började kort därefter på ridlekis. Sen dess har jag i princip ridit. Jag har tyvärr aldrig ägt en egen häst på grund av bristande ekonomi men jag planerar att inom en snar framtid äga en egen häst. :) Jag har ridit på ridskola större delen, men jag har även varit medryttare och ridit på en hel del privathästar. Jag har ridit på enormt många hästar genom åren och har känt på de allra flesta temperamenten. Jag har bara ramlat av 3 gånger, jag har varit nära att ramla av flera gånger men har bara gjort det 3 gånger som sagt. Vilket är tur haha :D Jag rider för tillfället inte på ridskolan, men jag har precis börjat hjälpa till med en privathäst där som heter Bamse. Han ägs av min svärmor. Han ska nog snart sättas igång efter en vila så det blir spännande! I ridningen så är jag mest intresserad av hoppning och skulle gärna vilja komma ut på lite tävlingar i framtiden. Dressyr är rätt roligt också, men ingen gren som jag absolut brinner för. Uteritter är härliga också. Jag är en sån person som inte alltid behöver vara på hästryggen utan jag trivs lika bra med att göra stallsysslor. Atmosfären i stallet är helt underbar. Jag försöker just nu få ett jobb som gör att jag får lön och därmed kan äga en egen pålle :D

Musik. Så långt som jag kan minnas så har jag alltid sjungit. Jag har sjungit karaoke i Barbie filmer, melodifestivals låtar, radio hits och haft egna uppträdanden hemma som liten, haha! Jag skrev min första låt när jag var 8 år och har sen dess skrivit en hel del låtar. Jag älskar sättet som man kan uttrycka sig på genom musiken.

Fotografering. När jag var 14 år så köpte jag mig en helt egen systemkamera, då jag alltid har älskat att fotografera och filma. Jag brukar mest ta kort på djur och naturen.

Skrivande. När alla andra barn satt och ritade så satt jag och skrev. Jag skrev "böcker" innan jag ens kunde skriva ordentligt, så jag bara kladdade och sa till mamma och pappa att jag hade skrivit en bok xD Det har varit min absoluta favorit uppgift i skolan, när man fick sitta tyst och ensam och bara skriva en berättelse. Jag brukar inte skriva dikter eller så utan berättelser. Jag älskar att låta fantasin skena helt fritt och bara skriva ner det jag tänker på.

Det var mina absolut största intressen. Annars så gillar jag film, umgås med min pojkvän, ta promenader och skriva listor :D

Jag går Samhällsvetenskaps programmet, 2:a året. På grund av personliga orsaker så pluggar jag mycket på distans. Några dagar i veckan så är jag dock på skolan och pluggar men jag slipper att vara med klassen då det är för jobbigt för mig. Jag tycker att samhällskunskap är ett otroligt intressant ämne så programmet passar mig bra. Vad jag ska hitta på efter gymnasiet vet jag inte riktigt än. Det visar sig :)

Jag hoppas att ni vill följa min blogg! :D

Jag har några sociala medier som ni kan följa:

Instagram: theldavardet
Snapchat: theeldaa
Youtube: Thilda Persson (Laddar snart upp videos där)
Facebook: Thilda Persson

Jag kommer nog inte uppdatera bloggen varje dag men kika gärna in här lite då och då :D

Kram! <3

Likes

Comments