Levlade RubyPeppar förut och då träffade jag hastigt på Dina, en av mina kompisar :D Hon hängde med och levlade, det var jättekul :D Det var ett tag sen hon och jag pratade så det var grymt nice :D

Likes

Comments

Hej :D Nu sitter jag här med ÄNNU en ny blogg. Vilken surprise. Har ägt bloggar fram och tillbaka sen jag var 9 år.

Nu ska jag hålla fast vid denna blogg, försöka iaf. Ska berätta om mig själv :D

Jag heter då Thilda Persson och är uppväxt i vackra Värmland. Jag startade den här bloggen för att jag är väldigt intresserad av att skriva och att fotografera så det passar ju bra :)

I den här bloggen så kommer ni att få läsa om Hästar, Youtube, Musik, Mode, Star Stable :) Ska skriva lite historia om alla ämnen här nu:

Hästar: Jag har alltid varit intresserad av hästar, inte bara ridsporten utan själva djuret med. Jag har ridit sen jag var 1 år och mina mål med ridsporten är att komma ut och tävla i hoppning, jobba som ridlärare och äga en vacker häst. Jag kommer förhoppningsvis att söka till Hippologprogrammet efter gymnasiet. Då ska jag läsa på Flyinge och på Strömsholm. Ni kommer att få hänga med mig på ridlektioner, ska skriva utvärderingar efter varje lektion. Bilder och filmer kommer. Har anmält mig till Torsby Ridklubb så kommer att börja rida där till hösten :) Taggar :D

Youtube: Jag har även en Youtube kanal som för tillfället heter Thea Starwright. Där kommer jag att lägga upp massa olika videos, men mest har det blivit om ett häst spel.

Musik: Jag har även alltid varit intresserad av att sjunga, och folk säger att jag är ganska bra på det ändå. Så drömmen finns ju alltid där att man kan få ett skivkontrakt :)

Mode: Jag gillar verkligen att shoppa kläder och gillar att följa trender :D Även att skapa min egna trend är kul :) Vill ni ha mode inspo så kan ni kolla in sånna inlägg.

Star Stable: Många timmar per dag lägger jag ner på detta underbara spel! Heter Thea Starwright där, och många inlägg kommer att handla om just Star Stable och mina hästar där. :)

Det är väll lite om mig och vad ni kommer kunna läsa om på denna blogg :D Hoppas att ni vill följa med :D KRAM


Likes

Comments