Hej idag tyckte jag att skoldagen var den längsta jag någonsin haft de va så jobbigt, men ja det positiva va väll att jag och min grupp blev klara med juridiken som vi ska presentera på fredag. Idag tog jag hem massor av skolarbeten som ska vara klara innan nästa vecka på fredag!.

Efter skolan så var det bara att skynda sig iväg till Uppsala. Som sagt jag skulle dit idag för att ta lungtester eller ja, det jag fick göra där borta var att andas in och ut i olika rör. Jag fick springa på ett band och andas i ett rör och ha en '' nypa '' för näsan medan jag sprang på löpbandet sedan fick jag igen andas i olika rör. Jag var där från 16.30 till 18.00. Efter dom olika testerna så åkte vi förbi Max och köpte mat.

Senare så skulle jag iallafall kolla på SSL match (Strovreta-Falun) med Vendela, det var en spännande match där Falun först gör två mål sen reducerar Tobias Gustafsson med assist från Henrik Stenberg i Storvreta, nästa mål är det Jimmie Pettersson som gör men ännu en gång assist från Stenberg sedan går matchen upp till 3-2 till Storvreta av Niklas Winroth, assist Albin Sjögren. 4:de minuten in i tredje perioden så gör Falun 3-3 och så blir de under ordinarie match tid, men in i sudden så vinner Falun matchen efter 2 minuter

När jag kom hem så satt jag mig och plugga en stund tills pappa kom hem. Senare så ringer min syster (Felicia) pappa och säger att det brinner i deras källare så han åker dit och hämtar henne och hennes son. under kvällen har jag kollat på film och lyssnat på musik med min systers barn (Santino) .

puss och godnatt hoppas ni har haft en bra dag <33


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag började jag 10.25 och startade med italienska, sedan så hade vi lunch sen svenska och matte. Jag slutade 15.40 och efter skolan så gick jag hem för jag hade innebandy 18.45 (trodde jag) jag kommer till träningen halv sju för att hinna byta om osv, men när jag väl är där så är inne annan där så jag går in på telefonen och kollar upp tränings tiden igen och läser att de är kl 19.45 alltså en timme senare. Träningen gick faktiskt bättre än förväntat. När jag kommer hem från träningen så gick jag och tog nått att äta sedan gick jag upp och duscha och sitter jag i min morgonrock, dricker te och kollar på Paradise hotel.


Jag är så sjuuuuukt taggad på helgen !

I helgen så ska jag förhoppningsvis göra fransar på fredag! Senare på Fredags eftermiddagen så ska jag till Västerås med några tjejkompisar å handla lite kläder sen ska vi stanna där och äta mat och sedan gå på bio, vi ska se på Happy death Day och är sjukt taggad på de. Filmen verkar så braaa. På lördag så har vi match mot Mora på hemma plan, jag tror att det kommer bli en tuff match men kämpar vi som vi gjorde i lördags så vinner vi nog matchen. senare på söndags kvällen så ska jag iväg på enonomi fest whoop whoop. Jag tror det kommer bli grymt!. På söndag så ska jag bara chilla och senare på kvällen så ska jag åka och ha upplandsträning i rasbo. Som sagt jag är sjukt taggad på helg vill bara att veckan ska gå snabbare. Aja nu ska jag gå och lägga mig puss och godnatt <33

Likes

Comments

Likes

Comments

jag har ju svårt att komma igång och presentera mig själv osv så de tar vi i ett annat inlägg.

just nu ligger jag i min säng och kan inte sova. Jag har så mycket i skolan men jag gör inget åt jag går istället till innebandy träningen och tränar eller sätter mig med telefonen och bläddrar igenom Instagram eller Snapchat, jag orkar lixom inte tänka på de jobbiga för det är så mycket att jag inte vet vart jag ska börja. Jag går ekonomi på (wgy) westerlundskra gymnasiet och jag tror nog att jag är den enda som inte kommit igång med allt än, jaja slut pratat om skolan nu. Imorgon eller ja idag börjar jag 08.45 och den första lektionen är engelska till 10.10 men jag måste gå tidigare eftersom att jag har tandläkar tid då, jag antar att jag bara ska dit och spänna tandställningen så det kan nog ta ca 1 timme så jag kommer tillbaka mitt i våran samhällslektion men då ska vi vara i aulan och kolla på någon parti debatt så jag vet inte hur de blir jag sätter mig nog och försöker jobba ikapp lite saker då istället, Haha nu vart de ju mer skola ändå.

Min helg har varit kul men väldigt jobbig, på fredagar så går vi längsta dagen i skolan från 08.45 till 16.05 och just då kände jag att tiden inte ville ta slut. Efter skolan så gjorde jag inte så mycket eftersom att jag hade match i lördags. Som sagt i lördags så hade jag match, matchen var mot Alunda som vi aldrig vunnit mot förut men i lördags så vann vi! vi vann med 3-2 det var en jämn match men jag tycke ändå att de var vi som var värdiga att vinna. Alla kämpade och de var ingen som slutade även efter deras andra mål och det är därför jag älskar mitt lag, det var lite extra kul och skönt att jag fick bli matchens lirare. direkt efter matchen så skulle jag skynda mig iväg till nästa innebandy pass då jag skulle ha upplandsträning i Ifu arena. Träningen gick dock inte lika bra som matchen då jag var väldigt slut och trött. Efter träningen så kom min syster (Fanny) och hämtade mig, vi åkte hem till Enköping för att hämta min pappa som skulle till Västerås och gå ut med sina kompisar. Medans pappa gjorde sig klar så sprang jag och duschade av mig och bytte om sedan åkte vi. När vi kom fram till Västerås så var det bara att vända igen och åka hem, men vi hade skit kul ändå för vi åkte runt och lyssnade på musik och sjöng i bilen runt 00.07 så skjutsade Fanny hem mig igen för hon skulle träffa en kompis. Senare vid 02..40 så hämtade dom mig igen så åkte vi till donken och köpte glass sen åkte vi runt lite och lyssnade på musik jag kom hem igen vid 04.00 någongång och gick då och la mig. Idag eller ja igår då så sov jag väldigt länge fram till kl 12.30 och de är nog därför jag inte är så trött nu heller men jag måste nog försöka sova för att orka med skolan imorgon så sov så gott och godnatt


Likes

Comments