Haft en heldag på A6 med storasyster och lennox, igår hade vi fin besök och fikade och sen åkte jag till jobbet, har strax jobbar första natten denna helgen så en natt till sen lång ledig, får se om det blir party på Valborg eller om det bara blir lugnt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I fredags satte jag äntligen i nytt löshår, så nu är håret sommarfint! Igår hade jag och M en riktig myskväll och nu blir det jobb två nätter sen barnvakt åt min lille favorit på onsdag! Livet rullar på , vill att tiden ska gå snabbt nu så värmen kmr och vi flyttar!

Likes

Comments

Fullt upp hela tiden känns det som! I helgen körde jag mamma o pappa till 50 års fest och även hem, va inte hemma förrens vid halv 5 på morgonen haha.. har sen jobbat två nätter och igår va jag Bella och lennox på A6 hela eftermiddagen och sprang runt, blev även en hel del shopping! Idag ska jag till Frida och jack o umgås lite, hoppas jag kan somna snart så jag får lite sömn, är ett helvete för mig o vända tillbaka dygnet ibland ...

Likes

Comments

Sommar shoppade lite igår 💋

Vem längtar inte efter sol, bruna ben och värme?

Likes

Comments

Nu är tvätten igång och även lyckats börja lite med städningen, paus och möte nu sen myskväll med middag och Gotte med älsklingen ❤️

Likes

Comments

Resultat på håret! Blev lite grått men inte så jag hade tänkt mig riktigt... Är idag barnvakt till min systerson lennox! Syrran kommer hem senare i eftermiddag, då blir det möte på jobbet sen myskväll!

Likes

Comments

Helgens bravader va mer än lyckat! I fredags jobbade jag , vaknade upp på dagen efter en bra jobb natt och party mode on! Fixade mig och åkte sen till Josefine där vi skulle fira hennes 23 års dag, hon hade fixat såååå mkt Goa grejer, det va mat så vi alla sprack och drinkar i mängder som slank ner som vatten. Va en otroligt lyckad fest!

Likes

Comments

Idag va en heldag med bästavän. Blev en sväng på stan med lite shopping, köpte en ny hårfärg... Grått.... Va mycket osäker men köpte den ändå, la även i färgen ikväll men vet faktiskt inte vad jag tycker än det får nog avgöras imorgon i solljus! Under kvällens gång har jag bara legat i soffan o käkat min nya craving - jordgubbar - , hur jäkla gott är det inte? Jag åt upp ett helt paket själv ikväll , skäms inte haha!

Likes

Comments

I helgen hade jag och älskling en ordentlig städdag (eller okej jag hade) M somnade och jag städade på haha. På lördag kom klara , Linus och Filip och vi hade en vin kväll, Mathilda blev kalas full som slutade med en dusch och en redig spya, to much info men alkohol är inget jag är van vid nu för tiden! På söndag hade vi en riktig bakis dag, jag klev inte ur sängen förrens det va mörkt ute och åt en stor pizza sen bara degade i soffan. Denna veckan blir det jobb tills torsdag morgon, sen måste jag hämta ut mediciner och ta prover , sånt man måste försöka hålla koll på (skulle gjort det förra veckan) men man får ta det när det hinns med! Är inte den där duktiga patienten precis men jag gör så gott jag kan, är mkt man ska orka med på dagarna och nätterna också då man jobbar natt.

Likes

Comments