Fixar här hemma ständigt! Idag har vi fått upp mörkläggningsgardin i sovrummet och mitt sminkbord är färdigt med lampor och spegel, även hallen har jag fixat i idag, är långt ifrån färdig med allt men de kommer på plats steg efter steg !

Kommer fler bilder inom kort!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har haft fullt upp de senaste veckorna, vi har flyttat från en liten etta till ett radhus med egen uteplats! Vi har bott här i snart 3 veckor och börjar komma i ordning lite, är fortfarande mycket som ska köpas och fixas men vi börjar känna oss hemma. Har varit hundvakt till lillasysters nya vovve och jobbat. Ser fram emot semestern som börjar vecka 29, då blir det o börja måla o fixa sånt jag inte har tid med nu när jag jobbar!

Kommer mer bilder på nya boendet med tiden!

Likes

Comments

Haft en heldag på A6 med storasyster och lennox, igår hade vi fin besök och fikade och sen åkte jag till jobbet, har strax jobbar första natten denna helgen så en natt till sen lång ledig, får se om det blir party på Valborg eller om det bara blir lugnt!

Likes

Comments

I fredags satte jag äntligen i nytt löshår, så nu är håret sommarfint! Igår hade jag och M en riktig myskväll och nu blir det jobb två nätter sen barnvakt åt min lille favorit på onsdag! Livet rullar på , vill att tiden ska gå snabbt nu så värmen kmr och vi flyttar!

Likes

Comments

Fullt upp hela tiden känns det som! I helgen körde jag mamma o pappa till 50 års fest och även hem, va inte hemma förrens vid halv 5 på morgonen haha.. har sen jobbat två nätter och igår va jag Bella och lennox på A6 hela eftermiddagen och sprang runt, blev även en hel del shopping! Idag ska jag till Frida och jack o umgås lite, hoppas jag kan somna snart så jag får lite sömn, är ett helvete för mig o vända tillbaka dygnet ibland ...

Likes

Comments

Sommar shoppade lite igår 💋

Vem längtar inte efter sol, bruna ben och värme?

Likes

Comments

Nu är tvätten igång och även lyckats börja lite med städningen, paus och möte nu sen myskväll med middag och Gotte med älsklingen ❤️

Likes

Comments

Resultat på håret! Blev lite grått men inte så jag hade tänkt mig riktigt... Är idag barnvakt till min systerson lennox! Syrran kommer hem senare i eftermiddag, då blir det möte på jobbet sen myskväll!

Likes

Comments

Helgens bravader va mer än lyckat! I fredags jobbade jag , vaknade upp på dagen efter en bra jobb natt och party mode on! Fixade mig och åkte sen till Josefine där vi skulle fira hennes 23 års dag, hon hade fixat såååå mkt Goa grejer, det va mat så vi alla sprack och drinkar i mängder som slank ner som vatten. Va en otroligt lyckad fest!

Likes

Comments