till THIISA.BLOGG.SE

 

har inte kunnat upd här för jag har haft för mycket med den nya, men nu är den tillräckligt klar så jag kan börja blogga på den på riktigt och visa den för er. Nu kör vi!

http://thiisa.blogg.se

THIISA

/Mathilda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

imorgon släpper jag den sista BOMBEN här på bloggen, vissa kanske fattar!

/Mathilda

Likes

Comments

Pratar om allt mellan himmel och jord med Malin! Var precis ute på en prommis i mörkret och nu sitter vi och myser hos mig med tända ljus och te!


Likes

Comments

Kollar på lagfinalen på tvn!

Likes

Comments

litt bilder från dag 1 på Mallorca!

pallar inte redigera bilderna....

/Mathilda

Likes

Comments

sov hos malin inatt med Stina och Ludvig så har int ehaft tid att lägga upp alla bilder. Gårdagen spenderades hemma hos Julia med Malin,Elin och stina och på kvällen var vi hos Stina.

idag skulle jag egentligen åka till SM i hoppning med Malin men det blev lite krångel så jag stannade hemma och kollade live via webben istället! Grattis till Alla!

det har jag väll gjort mer eller mindre hela dagen, men nu ska jag ta och ladda över alla bilder från Mallorca och sen kommer en liten Surprice senare i veckan!vill tillbaka!!

 

/Mathilda

Likes

Comments

Drog hem till Stina efter att ha vart hos Malin. Tänkte ha en litet krök men pengarna räckte inte så nu spelar jag spel på datorn med Ludde! :D Hahah skoj lördagkväll! Snart åker vi till Malin så sover jag och Ludde hos henne..
Imorgon blir det SM med Malin!!! Om vi hittar dit dårå..?Likes

Comments

Imorgon åker jag hem! ... Sent på kvällen, är jättetrött nu så orkar inte skriva, gör det imorgon istället!

Likes

Comments

Stannar vid poolen idag.
Har på mig en bikini som jag har gjort själv (tror inte kg nämnt att den blivit klar?) , keps från Ralph Lauren, kofta från cubus, shorts från bikbok och flippflopps! Nu blir det baad och soool, åker hem m 2 dar :(Likes

Comments

Idag stannar vi vid poolen. Har på mig min egna bikini som jag har gjort själv (tror inte jag har nämt att en blivit klar men det är den) & mina rayban, ralph Lauren keps och flipflopps!
Badaaa, sooolaa!


Likes

Comments