Idag är det en sån dag det känns som om jag skulle kunna somna vilken sekund som helst. Inatt somnade jag väldigt väldigt sent och klev även upp redan vid 7 för att hinna få i mig frukost. Brukar oftast aldrig äta frukost men tänkte börja ändra på det. Idag går jag i skolan till klockan 1 sedan tänkte jag hem och byta om lite snabbt och ta mig en promenad. Och efter det så ska jag träffa Hannes, tänkte oxå försöka hinna träna ikväll med Moa.

Likes

Comments

Gud vad jag saknar Bråvalla, något jag verkligen hoppas blir av i år igen. Några av bilderna är även lånade av Annie och Julia.

Likes

Comments

Lite såhär har mitt höstlov sätt ut, tillbringade 3 nätter hemma hos Annie. Festade fredag & lördag och så hann jag även med 2st mys kvällar ute hos pappa på landet.

Likes

Comments

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Likes

Comments

Nu är allting flyttat och klart, nu är det bara att städa lägenheten och packa upp alla saker kvar. Men allting börjar komma i sån ordning.

Likes

Comments

85kr/ 89kr/ 85kr

89kr/ 89kr

89kr/ 89kr

Idag är det ett erbjudande på Cocopanda och jag kunde verkligen inte låta bli att beställa, alltid bra priser och bra produkter där. Så jag klickade hem dessa två skönheter.

Likes

Comments

Om bara några veckor flyttar vi, ska bli så himla kul och inreda allting.

Likes

Comments

Orden kär och känslor är två ganska starka och speciella ord. Två ord som kan betyda en hel del.
Man säger det inte till vem som helst, man säger det av en anledning och en mening.
Jag var kär, jag hade känslor för honom. Jag älskade verkligen honom.
Men dom orden som hade en sån fin mening och betydelse förändrades ganska snabbt under åren.
För mig idag är dom orden inte så speciella längre. Två ord jag är rädd för och som jag verkligen inte litar på.
Att en människa man tyckt om så pass mycket och verkligen visat kärlek även kan förändra allting på en sån kort tid. Att personen också tillslut visar att det finns anledningar till att hålla sig borta för just det.
Det värsta för mig är att jag aldrig kunnat säga "Jag älskar dig" till någon efter allt och faktiskt menat det förutom min familj.
Att gå runt ständigt och tro att går jag ett steg längre med han så kommer jag att hamna där igen. Att ständigt gå runt med rädslan i kroppen och oron.
Att några så fina ord helt plötsligt inte betyder någonting för en.

​Jag vet inte varför jag skriver det här och jag vet inte vart jag vill komma. 

Jag är som en tickande bomb och jag går bara och väntar på att jag ska explodera. 

Vad är jag egentligen? 

Är jag ledsen, är jag arg, är jag glad eller vad är jag. 

Jag vet ingenting. 

Jag känner mig bara helt tom. 


Likes

Comments

Jag är helt kär!!! Två dagar tillsammans med denna lilla sötnos och jag är helt tokig i den. Iallafall jag har sovit hemma hos Anna i snart två nätter. Jätte mysigt och roligt. Ikväll har även Emma gjort mig sällskap här och jag ska alldeles strax följa henne ut. Imorgon är det äntligen fredag och den ska jag tillbringa med Erik och Melker.

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag verkligen inte haft tid till att försöka hålla igång bloggen... Mycket pågår just nu.
Och snart äntligen få vi oxå flytta in i huset. Hatar att flytta egentligen men det är riktigt kul när allting är klart. Förra helgen åkte jag och Annie till Josefine i Kalmar och överraskade henne, det var så kul för hon blev så glad. Hade en toppen rolig helg. Sedan har jag gått i skolan och idag gjorde jag mitt första prov och fick alla rätt, så stolt över mig själv. Och resten av min vardag brukar bli att jag tillbringar i min säng. I torsdags skulle även min farmor fyllt år och snart är det även 2år sedan hon lämnade oss.
Nu babblar jag bara på men egentligen måste jag försöka sova för att orka morgon dagen.
Så vem vet, vi kanske ses snart igen eller aldrig igen.
Håll ögonen öppna.

Likes

Comments