hej hopp i dag har jag haft en väldigt seg dag som ni kanske märker på rubriken!

haft skola hela dagen och slutade halv 3, dock hade jag bara 4 lektioner men började klockan 8. Det var en mardröm att gå upp (''försov'' mig som vanligt). på eftermiddagen var jag i Tomelilla hos sjukgymnasten, som du så gick det snabbt.

annars har kvällen varit rent okej och har hunnit med massor av tråkiga saker som att ut och gå en runda med Rebecka, städat, tvättat och en annan sak som var lite roligare att göra var att jag kollade film. How i live now kollade jag på, grymt bra var den i alla fall.

Nu ligger jag i sängen och försöker komma i från min djupa ångest som jag genom att skriva av mig, så tänkte göra ett deep inlägg som jag kan posta på bloggen någon dag eller så ska jag kolla på ett avsnitt av serien WEEDS och vänta på att den j*vla tvätten ska blir klar.

I morgon så börjar jag inte fråns ca 10 pga att jag ska ha möte kl halv 9 med socialen, rektorn, skolsköterskan, kuratorn och min mamma (inte så speciellt taggad) men jaja i helgen blir det tivoli och eventuellt jobba lördag o söndag.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomen till min blogg! 

Jag heter Thilda och jag går första året på bollerup naturbruksgymnasium i Tomelilla, där går jag unghäst. Då jag inte är i stallet eller med hästarna är jag med mina kompisar. På den här bloggen kommer ni få läsa Allt mellan himel och jord! 

Jag kände att jag behövde ha ett ställe att skriva av mig på och snacka ut så då tänkte jag börja blogga. Jag ska försöka skriva varje dag men ibland kommer jag att missa men isf är det för att jag har mycket att göra. Antagligen i dag (onsdag ) eller i morgon så kommer det att komma ett långt Deep inlägg om vad som har hänt i veckan.

Förlåt för dåligt inlägg men det är skrivet på min padda och den laggar lite! 

Nu ska jag kolla på en serie som heter Wentworth 

Ha det bra alla puss haaj 

Likes

Comments