Husbygge, Heminredning

Ska göras nu. Vi får dessvärre välja bort betonggolvet, det blir på tok för dyrt för oss.

Vi har haft tekniskt samråd nu - vilket är en förutsättning för att få startbesked. Sen blir det åka av! På måndag eller tisdag kommer dom och fäller träden vilket kommer göra en enorm skillnad. Kommunen har varit ute och fällt ett enda träd och det öppnade helt plötsligt upp ett perfekt ställe för en badtunna 🙂.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Husbygge, Blekinge

Väntar igen - den här gången på tekniskt samråd. Det måste man ha för att få ett startbesked på bygget.
Det går av stapeln nästa fredag, sen ska det vara fritt fram att börja med markarbetet!
Utöver det väntar vi på att vår bank ska betala tomten så att vi kan börja fälla träd.
Sen väntar vi på besked från 2 olika firmor om betonggolvet (vilket är en gåta för mig att det kan vara så svårt).

Under tiden njuter vi av vår bad-och båtplats med en kaffe. Inte hela tiden förstås, men då och då 🙂. Som maken sa - här ska vi dricka kaffe ofta!

Likes

Comments

Heminredning

Finns den? Hade för några år sen galet sköna köksstolar från Mio. Dessvärre var det konstläder som sprack och blev fula efter några år. Släpade runt dessa till olika tapetserare för att klä om dom, men det blev löjligt dyrt så till slut fick vi slänga dom 😢. Just nu har vi snygga och ganska sköna stolar, men jag kan inte låta bli att fortsätta sökandet efter den perfekta stolen.

Ellos har väldigt mycket snygga stolar (dom har väldigt mycket snygga möbler generellt) dom här 2 t.ex. Någon som har någon av dom?

Likes

Comments

Blekinge

Strandpromenaden som går från stadskärnan ❤
Karlshamn är väl värt ett besök! En fantastiskt vacker hamnstad i södra Sverige.

Likes

Comments

Alla vackra träd. Känner mig som en skurk som tar bort dom, samtidigt som jag är tokexalterad över att se hur tomten blir när dom är borta.

Likes

Comments

Husbygge

Strawberry daquiri och välja braskamin (och om den ska vara toppansluten eller bakansluten). Känns som om vi håller på att knäcka alla leverantörer 😂

Badrummen är vi klara med alla beslut till. Kommer i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Husbygge

Check 😁. Nu börjar trädfällningen så snart som möjligt!

Det är några stycken...

Sååååå roligt att få komma igång och börja bygga!!!!

Likes

Comments

Familj och vänner, me&i

Att jobba med hemförsäljning är mycket mer än bara försäljning.
Du får komma in i människors liv och hem med allt vad det innebär. Om man dessutom har glädjen och förmånen att få komma tillbaka år efter år, säsong efter säsong så får du se barn födas och bli stora. Jag har några värdinnor som jag numera titulerar vänner och som säsong efter säsong ger mig förtroendet att komma hem till dom och träffa inte bara dom utan även deras familjer.

Som den här söta tjejen, som jag har känt sedan hon föddes. Hennes äldsta storasyster var bara ett par år när jag började komma hem till dom och visa me&i. Jag har fått förmånen att se deras olika hus och jag har kvar teckningen jag fick av äldsta flickan när hon var 4-5 år ❤

Stort tack alla värdinnor som bjuder in mig i era liv och hem - det är ni som gör att jag vill fortsätta trots heltidsjobb och husbygge och alla andra aktiviteter ❤

Likes

Comments

Husbygge

Som vårt hus förhoppningsvis kommer att bli :-) Fönstrena är inte helt 100% rätt, vi kommer ha stor fönster på båda huskropparna ut mot altanen och poolen kommer ligga vid sidan av huset inte direkt utanför!

Likes

Comments