Att minnas denna dag än idag, när du lämnade oss med stor sorg och saknad. Människor så rädda för att ta reda på sanningen, sakta tar jag mig fram på den långa stigen. Tyvärr är slutet på riktigt, att du lämnade oss var den stora sanningen, jag känner det än idag rakt in i själen

~ Thiaz.

Likes

Comments

Som vi hatar och som vi älskar, hur ska jag någonsin kunna leva utan dina andetag som vidrör min nacke. Dina hjärtslag mot min varma kropp, höra dina ord som värmer min själ. Utan dig kommer jag aldrig bestiga toppen men med dig vid min sida kommer vi ta över världen. Jag ser inte dig, men du ser mig. Du är min spegelbild.

~ Thiaz

Likes

Comments

Med en tår i ögat, tar jag nu pennan i handen för att skriva texten med den stora frågan. Det kan bli det sista jag gör för dig, alla är så snabba på att döma bläcket som faller ner på det tomma bladet - ingen förstår vad själen menar i skriften, hjärtat slår om du lyckas att hålla ut.

~ Thiaz

Likes

Comments

Allt har en betydelse, som resan från Atlanten till lavans rike. Finns inget mer att säga än orden du förstår betydelsen utav resan som du nu får gå igenom. Så för sista gången, låt oss nu förverkliga denna dröm som svävar runt om oss som två själar från underjorden.

~ Thiaz

Likes

Comments

Dina viskningar susar förbi mina öron, rysningar som själva kritan på tavlan. Hjärtslag som aldrig förr när du vidrör mig, att minnas denna dag kommer bli min fight resten utav detta liv som du gav mig.

~ Thiaz

Likes

Comments

De röda rosbladen lägger sig över vintergatan som en röd matta, lika rött som ditt underbara hjärta som bultar för alla människor här på vår jord men du vänder gatan ryggen och låter ytterdörren glida igen för att slippa se den grymma världen som är täckt av förödelse.

~ Thiaz

Likes

Comments

Jag kan inte se mig själv utan dig, jag undrar redan idag vart jag är på väg i livet. Vindar och pustar slår mot det trasiga fönstret när tankarna svävar i huvudet mitt. När allt stängs av och känslan bara består, vi tar det lilla sista andetaget tillsammans innan vi låter vinden ta oss i väg.

~ Thiaz

Likes

Comments

Du får spegeln att spricka i tusen bitar, när vi senast talades vid så fick du mitt öra att blöda inte som skärsår men som skavsår. Du fick mitt lilla röda hjärta att slå flera varv som en karusell på ett tivoli, du får min själ att dansa vågor vilket ger mig livsglädje.

~ Thiaz

Likes

Comments

Himlens lysande diamanter, ger ljus över stadens dalar när mörkret faller in som en våg av skymmande skuggor. Diamanterna lyser som älvorna vid havets början, dalarna vilar i skuggornas öde.

~ Thiaz

Likes

Comments

Du seglar vid havets kant, där du försöker finna det eviga svaret bakom den gömda lyktan. Desto längre den brinner ju svårare blir det för dig att finna svaret.

~ Thiaz

Likes

Comments