Header
Presentation picture
theywatchus
Stockholm
Hej! Vi är tre personer som bloggar på theywatchus. Vi skriver om allt möjligt som rör vårt liv.
Instagram: theywatchus

 

24/7 - GymBlev ett sent pass idag 23:00-24:00 haha! Blev även en promenad hem så klockan var närmare halv ett när vi kom hem!

Första passet gick bra för att vara första gången! Hoppas på lite träningsvärk så hörs vi imorgon! Såg att klockan tickade på och ska upp imorgon och göra naglar!

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Hänger på

Då hakar jag också på Jessica och Kevin som börjat blogga igen✌️ De ni har missat är väll som gott återberättat i de äldre inläggen. Igår var det måndag, den startade inte speciellt bra på grund av det eländiga vädret, och för att jag fick sova en timma mindre med tanke på att klockan har ställts fram. Kvällen vart däremot bättre, pizza och Beck med mor min. Just nu är jag på väg hem, ännu en arbetsdag har gått och nu är det bara middag kvar på schemat som ska handlas och lagas, sen kan jag göra vad fan jag vill🙈 Hade tänkt att skaffa gymkort i veckan men så lär det förmodligen inte bli, är nytatuerad på magen och det känns kan jag säga när jag gör vissa rörelser så får skjuta på träningen ett tag till, hehe. Iallafall så skönt att veckan snart är över, och långledigt får jag! Fredag och måndag är röda dagar, så underbart.

 

Likes

Comments

Det vart ändrade planer!

Det vart lite ändrade planer, då jag och Jessica egentligen skulle tränat i morse men ingen utav oss vaknade i tid... Eller rättare sagt jag somnade om efter jag vaknade första gången och Jessica sov länge helt enkelt. Så vi har bestämt oss för att vi ska träna ikväll istället när Jessica har slutat jobbet då det förhoppningsvis är mindre folk på gymmet också!.

 

Likes

Comments

Vad har du missat?

Kevins har börjat blogga igen så ska försöka haka på! Vad har vi missat sen sist?Sena eftermiddagar hos Angie


Flertal hemmafester hemma hos Kevin


Nicki Minaj's konsert.


Varit med familjen


Sett Hammarby vinna över AIK


Firat Kevins 18 års dag med hamburgare
Och trevligt sällskap!

En liten bildbomb på händelser och så ser vi hur uppdateringen fortsätter! 👌

 

Likes

Comments

Därför raderar du snart din Spotify!!

​Som jag tidigare skrev så släpper nu ett gäng riktigt kända artister en egen "platform" en egen sida där musik kommer att levereras med högre kvalité, videos och mycket mer. Detta är den första musik tjänsten som är ägd av artister dom själva. Några av dom som startat detta är Nicki Minaj, Beyonce, Rihanna, Madonna, Kanye west, Jay-z, dead mouse med fler. GÅ IN OCH KOLLA PÅ DERAS HEMSIDA OCH KOLLA DERAS VIDEO HÄR GRYMT!

http://tidal.com/us

#TIDALforALL

 

Likes

Comments

God morgon på er skönheter!

Jag vill börja med att säga godmorgon till er skönheter där ute!. Jag vaknade nyss och har äntligen fått lov så behöver inte gå upp i tid för att anpassa mig till någon skola eller liknande så skönt! nu har jag lov i 14 dagar och det ska bli så skönt, och speciellt när jag är klar med allt skolarbete så det är inget jag behöver oroa mig för under lovet. 

Det jag ska göra nu är att börja plocka ihop gym väskan för att sedan åka och möta upp Jessica och därefter börja röra oss mot gymmet för att försöka få kroppen i form lagom tills sommaren till den så kallade "beach bodyn". Efter det så antar jag att det blir hem för att duscha då jag vägrar att duscha i allmäna duchar för att det är typ historiens äckligaste grej att göra.

Kevin  

 

Likes

Comments

Därför kommer du att ta bort din SPOTIFY!

​Som jag tidigare skrev så släpper nu ett gäng riktigt kända artister en egen "platform" en egen sida där musik kommer att levereras med högre kvalité, videos och mycket mer. Detta är den första musik tjänsten som är ägd av artister dom själva. Några av dom som startat detta är Nicki Minaj, Beyonce, Rihanna, Madonna, Kanye west, Jay-z, dead mouse med fler. GÅ IN OCH KOLLA PÅ DERAS HEMSIDA OCH KOLLA DERAS VIDEO HÄR GRYMT!

http://tidal.com/us

#TIDALforALL

 

Likes

Comments

Dags för dejt!

Hola! eller man kanske snarare sagt ska säga bye, nu ska jag gå och dejta kudden och det kommer bli helt underbart! är trött som fan. Och apropå  ​ingenting så hatar jag när man ska ställa fram klockan en timme till sommar tid, jag tycker att man borde dra bak klockan en timme så att man kan få njuta utav sena sommarnätter istället för sena tråkiga vinter timmar... Aja whatever sov så gott!

 

Likes

Comments

Den perfekta vår/sommar outfiten!

Hola! Jag har suttit och kollat runt lite på kläd sidor för män tills jag kom in på tjej kläder vilket är otroligt kul att bara sitta och kolla på, då kom jag på iden att jag skulle sätta ihop den perfekta vår/sommar outfiten!. På den högra sidan så är det acessoarer för en hyfsad lugn dag/kväll, och på den vänstra har ni acessoarer för en mer party fylld kväll. Alla dessa plagg går att köpa HÄR dock inte Jeansen då jag hittade dom på en annan sida men kan slå vad om att det finns liknande på Nelly.com.

 

Likes

Comments

Därför dör spotify ut om några timmar!!!

Har ni sett att alla kändisar ändrar sina profilbilder till ljus-blåa bakgrunder? undrar ni varför? då ska jag ge er svaret på det. Jay-z har precis släppt en ny musik sida liknande Spotify. Inte nog med att en utav världens största musiker startar en ny musik sida, utan dom kändisarna som medverkar i detta är bland annat hans egna fru Beyonce, Nicki Minaj, Madonna, Kanye west, Rihanna och många fler "icons". Detta kan innebära slutet för Spotify ! och sidan är nu publicerad och alla pratar om det just nu! detta är det hetaste samtalsämnet inom tekniken just nu!. Den sidan som Jay-z publicerar heter TIDAL.com och ligger nu ute för alla att använda!.


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw