Presentation picture
theywatchus
Hej!
Vi är tre personer som bloggar på theywatchus. Vi skriver om allt möjligt som rör vårt liv.
Instagram: theywatchus

 

Marabou // JappSka ta en kaffe med Angelica, har varit hos henne och kollat på när hon gjort naglar på Elin. Så nu ska vi jobba på kroppen till beach 2015 och sen blir det att åka och jobba. ✌️

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Dagen // onsdag

Hey bloggen! Vet att det bara är jag som gör massa inlägg men ni får stå ut med det. De kommer de kommer!

Idag har jag först kollat lite på film med en härlig lunch!Sen så kom fina Angelica på en kaffe innan det var dax för att åka till jobbet... Nu ska jag kolla på pretty little liars och ta de lugnt. Ciao!

 

Likes

Comments

En fika på stan

Efter många om och men fick jag och Malou äntligen våran mat!

Mums, härlig måndag!

 

Likes

Comments

Filmer att se framemot 2015

Tänkte göra en liten längre lista då det faktiskt kommer rätt mykcet bra bio film i år men jag började och insåg att jag inte orkade lägga till fler än tre haha. Men jag bjuder på dessa trailers i alla fall!

 


Likes

Comments

Just nu:
 

Likes

Comments

Mys

Igår var jag och Jessica ute och tog en promenad, det var skit mysigt!. Och snart är det helg så livet ser rätt så bra ut nu!


 

Likes

Comments

VICTORIA 20 ÅR!Grattis till vår kära vän på Theywatchus! Ikväll ska du firas! Middag på La Casa med massa vänner och en nått glas skumpa från Systembolaget! Grattis igen tjejen, vi älskar dig!

 

Likes

Comments

Sam Smith till Sverige

Blev sjukt glad när jag såg att Sam Smith kommer hit i juni och har en spelning på Gröna Lund. Älskar hans låtar så det ska vi lätt gå på!
 

Likes

Comments

Fylleshoppar

Hej bloggen, sitter och dricker lite ute med vänner. Beställde kläder lite oplanerat men vad gör det om 1000 år som man säger, härlig måndag! Ciao


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw