Better Blogging Nouw
Presentation picture
theywatchus
Hej!
Vi är tre personer som bloggar på theywatchus. Vi skriver om allt möjligt som rör vårt liv.
Instagram: theywatchus

 

La Casa - dinnerdate Tori 20 år
 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

VICTORIA 20 ÅR!Grattis till vår kära vän på Theywatchus! Ikväll ska du firas! Middag på La Casa med massa vänner och en nått glas skumpa från Systembolaget! Grattis igen tjejen, vi älskar dig!

 

Sam Smith till Sverige

Blev sjukt glad när jag såg att Sam Smith kommer hit i juni och har en spelning på Gröna Lund. Älskar hans låtar så det ska vi lätt gå på!
 

Fylleshoppar

Hej bloggen, sitter och dricker lite ute med vänner. Beställde kläder lite oplanerat men vad gör det om 1000 år som man säger, härlig måndag! Ciao


 

GoodnightMysig och god middag, imorgon blir det ännu en middag. Värsta gästhelgen woop woop. Andra bra nyheter är att jag ska till Austraulien med Kim K ska möta henne i Beverly Hills för lite detaljer snart ;)


Avslutade även min kväll med sista avsnittet på säsong 3 av Revenge. Riktigt bra slut faktiskt, får se om det blir att börja på säsong 4 ikväll men just nu kollar jag de senaste avsnittet av Hart of dixie. Godnatt folket ✌️

 

Addicted

Sitter och spelar Kim Kardashians spel haha. Precis plingade det på dörren vilket innebär att våra gäster är här. Blir middag då mamma har fyllt år. Lugn helg för min del, skönt att vara med familjen :)Hatar att man måste vänta så himla mycket i spelet...

 

Kunde varit värre

Men vi suger på att blogga! Haha. Vad har hänt i veckan? Typ jobb, varit med vänner och igår firades min mammas födelsedag! Var i stan tidigare igår och köpte present och mobilskal. Min femma gick sönder tyvärr och måste ju ha en mobil som införskaffade mig en iPhone 6 i onsdags. Blev även Burger king måltid med Tesse och en fika då Hanns kom också.Handlade mat och kokade ihop en måltid för hela familjen och tårta blev det också.
Fredag idag och det firas med ett kvällspass på jobbet. Haaaaade


Hitta en random gammal bild som jag bjuder på.

 

Så jävla trött på skiten

Hola, jag såg att det snöade lite när jag gick och la mig igår men tänkte inte att det skulle bli så mycket snö tills idag. Så tittar jag ut nu på morgonen och det är snö överallt. Är så jävla trött på den här jävla snön nu... Visst vi har inte haft as mycket snö i år men ändå kan det bli vår nån jävla gång. Hatar vintern, värsta årstiden på året!.


 

Tar en bira

Sitter och tar en bira ute med Jessica och våran kära vän Alice.

Jag har suttit hemma hos Alice och druckit lite vin och typ en grogg, tills Jessica ringde och frågade om vi ville ta en öl ute, so why not?. Imorgon blir det vin med Helen och vi på Theywatchus.