Better Blogging Nouw
Presentation picture
theywatchus
Hej!
Vi är tre personer som bloggar på theywatchus. Vi skriver om allt möjligt som rör vårt liv.
Instagram: theywatchus

 

Kan inte klaga
 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

6 timmar kvarPrecis slängt i mig lunch, skönt att få sitta ner en stund. Bjuder på en bild på Nina Dobrev är lite för starstrucked på henne. Grym skådis och grymt vacker! Jätte onödigt inlägg men ville ödsla min tid lite haha!

 

Sunday fundayEn bild från Graaan Caanaria... Skulle precis gå ner till tvären när far min ringer och säger att han kan köra mig till jobbet... Så skönt!! Blev det att åka en halvtimme senare, kom dock på att jag behövde kanske nån mat med mig... Blev två bananer 😂😂 Aja ska börja röra mig! Ciao

 

Trött på det här

Sitter på jobbet just nu och kollar på skidsport vilket är väldigt tråkigt att kolla på, men men har inget större val. Är så trött så att jag vill bara lägga mig ner här på soffan och be alla hålla käften så att jag kan sova... Men nej nej hör måste man vara vaken och inte får man sova när man kommer hem sen heller för då ska det göras andra saker.

Men det är väl synd att klaga när solen skiner och livet är ju trots allt ganska bra ändå.


 

Saturday

Proppmätt efter att ha käkat varma mackor😩 sitter med en kopp kaffe just nu och funderar vad jag ska hitta på. Försöker komma på om jag har nått avsnitt av någon serie att kolla på som kanske kommit ut i veckan... Idag var det jobb på dagen och imorgon blir det same bara att jag slutar 10 då. Känns rätt konstigt att det är julafton på onsdag...Det börjar bli så mörkt på kvällarna nu också, kunde inte snön stannat 😪 hellre de än mörkt och grått!

 

Godnatt från Thailand 

Jobb

Just nu så är jag Påväg till jobbet, är faktiskt inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Känns som att detta kan bli en härlig dag med tanke på att solen skiner och grejer!.

 

2 veckor återstår

Tjena! Har inte haft tid för att blogga men tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu när jag ändå ligger i sängen och väntar på att vi ska gå å käka frukost. Här i Thailand är klockan snart åtta på morgonen. Idag blir det nya äventyr. Igår åkte vi från koh samet till koh Chang, nu ska vi se vad denna ö har att erbjuda. Har varit här i en vecka, två veckor kvar✌️ men saknar alla där hemma😔 men det är underbart här 😍


 

Ett vackert Hej!

Godmorgon! Livet må se lite grått ut när man vaknar efter en kväll fylld med vin och roligheter. Det brukar kallas bakis....men för mig så brukar jag alltid se livet från den ljusa sidan,sen att jag är mästaren på att bli bakis är en annan femma. Hoppas alla har en FET fredag medan jag återhämtar mig för andra otroligt tråkiga saker men som i slutändan lönar sig.