The Hair Talk

Hvordan nøjes man med at vaske hår hver 3. dag, og samtidig træne dagligt?
Et spørgsmål, jeg tænker, at de fleste fitnesskvinder stiller sig selv og hinanden i jagten på den fitte krop og den tykke manke.

Jeg har selv været slem til at vaske mit hår efter HVER træning, da jeg sveder en del i panden og i nakken - især under cardio, og fordi jeg simpelthen synes svedigt hår er for ulækkert.
Daglig træning førte til daglig hårvask, og jeg havde i en lang periode derfor meget slidt og tørt hår.
... liiiige indtil til jeg begyndte at følge følgende tips, for at holde mig til 2-3 hårvaske ugentigt - og mit hår har elsket mig for det siden.


Mine tips til at undgå hårvask efter træning

Timing. Alt efter din træning, kan man time sig ud af det meste. Laver du virkelig intens cardio dagligt, kan det være svært, men ellers prøv at lægge dine virkelig hårde cardio dage, på dage du alligevel havde tænkt, at dit hår skulle vaskes med shampoo.

Skyld med lunkent vand. På dage hvor jeg, efter træning, føler at mit hår er lettere fugtigt, men ikke vil bruge shampoo, skylder jeg det med lunkent vand. Dette giver en friskere fornemmelse i hovedbunden. Nogle dage putter jeg tilmed kur i spidserne i en times tid, for at holde dem hydreret og sunde.

Olie i spidserne. Jeg sørger altid for at bruge en fed olie i spidserne, når mit hår er vådt, for at holde det fugtet, lækkert og varmebeskyttet inden jeg evt. føntørrer det. Jeg reder altid mit hår og putter olie i spidserne inden jeg skal sove.

Flet håret om natten, så din hovedbund ikke ligger og kører rundt på dine på fugtede/olierede spidser.

Dry Shampoo. Kan være en life-safer i hovedbunden efter en svedig træning, eller hvis du simpelthen ikke kan nå at vaske dit hår. Min personlige favorit er Oribe's Dry Texturing Spray, som absorbere olien i din bund, og giver dit hår volume. Et ekstra tip, kan være en let toupering i bunden med kam.

Jeg håber, at I kan bruge mine tips.
Har I andre tricks og råd, må I endelig smide dem i kommentarfeltet.

xx Tine

Follow me on: nouw | instagram | facebook

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hi! Let me introduce you to me, myself & I.

Mit navn er Tine. Min store passion er, udover en masse rejser, fitness & sund livsstil. Jeg træner stort set hver dag og jeg ELSKER det. Onsdag d. 2. november blev derfor dagen, hvor jeg besluttede at oprettede min blog, I håb om at inspirere mine søde læsere.
Denne blog skal handle om mit liv, mine bedste råd til en sund og realistisk livsstil, mine bedste tips og tricks til en sund feminin og trænet krop, gym-fashion samt alt derimellem.
Smid endelig en kommentar med idéer og ønsker.

Keep it healthy, feminin & sexy as F*** naked!


Hi! :)

xx Tine

Follow me on: nouw | instagram | facebook

Likes

Comments