Hi guys,

En af mine absolut yndlings juledestinationer er LONDON!
Hele byen er pyntet med de smukkeste julelys, hver butik med klassisk julemusik, for ikke at nævne Winter Wonderland i Hyde Park. Jeg kan simpelthen ikke få nok af den engelske julestemning, og glæder mig hvert eneste år, til vores næste juletur.

Med de varme jakker pakket, og den store pengepung i tasken, gik turen d. 8. december til London. Mission: Juleshopping og masser af hygge!

London Marriott Hotel Maida Vale - Vi boede i deres Executive-suite, med eget køkken og stor stue, samt adgang til loungen, hvor der hver morgen var lækker morgenbuffet, og fri drikke og snacks hele dagen. Super lækkert, når vi rundede vores værelse med shoppingposer.

Shopping. Den store High street shopping gade i London er Oxford Street. Her finder du butikker som Forever21, Zara og H&M. Alle shopping gaderne er pyntet med de smukkeste julelys, hvilket gør den tidlige vintersolnedgang endnu hyggeligere. Andre shoppinggader, som er et besøg værd, er især Bond Street, hvor du finder exclusive butikker som GUCCI og CHANEL. Herudover er Regents street og Covent Garden et besøg værd.

HARRODS. Man kan ikke have været i London uden at tage et kig i Harrods på Brompton Road, som rummer alle de dyrere mærker, som Chanel, Louis Vuitton, Moncler, Charlotte Tilburry osv. Prøv lige at se, hvor smuk bygningen er pyntet:

Maze by Gordon Ramsay. I hjertet af Mayfair finder du en af Gordon Ramsay's mange restauranter i London. Er man til lækre bøffer og dyre vine, er det helt klart et besøg værd. Der var virkelig julehygget med flotte mørkerøde og sølv farver - I loved it!

Winter Wonderland. Hver jul bygges det smukkeste vinterland i Hyde park. Winter Wonderland består af alverdens juleboder, madboder, tombolaer, forlystelser, isudstillinger og selvfølgelig Santa Land.

Hyde Park by day. Selvom det var en kold tur, har Hyde park det smukkeste dyreliv, med sine flotte vilde fugle.

Attraktioner. London Eye, Buckingham Palace, Big Ben. Ikke de mest julede steder, men da mine forældre aldrig havde været i London før, skulle vi selvfølgelig et smut forbi.

And of course ... You can't have Christmas without a little Chanel! Jeg faldt pladask for disse smukke øreringe, da jeg manglede et par i guld - så de måtte med hjem.

Har I været i London i julen? Og har I andre super lækre julede hoteller eller attraktioner, som bare SKAL prøves, så smid endelig en kommentar :)

 Love Tine

Follow me on: nouw | instagram | facebook

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Velour pyjamas top HER / Velour short HER / Håndmaske HER / Fodmaske HER / Ansigtsmaske HER / Exfolierende læbe salve HER / Sutsko fra Primark / Morgenkåbe HER / Lakridser fra Magasin / Tiger Spice Chai fra Inco


Vinter weekends hygge

Efter en laaaang søndags træning, er der intet bedre, end et dejligt varmt bad, efterfulgt at hyggetøj i det kolde vintervejr.
Jeg elsker at bruge hele min søndag på at pleje mig selv med lange træningspas efterfulgt af en masse selvpleje. Jeg er for tiden fan af Sephora's mange forskellige masker, som jeg har et lager af i skuffen. Specielt deres jule-edition, er de ikke for cute?
Det er vigtigt her i de kolde måneder, at fugte huden lidt ekstra, da den hårde vinterkulde virkelig udtørre huden - Især efter mine udendørs løbeture/træninger er masker et must!


Nu vil jeg skifte fra morgenkåbe til hyggetæj og hoppe i sofaen med dyne, chai latte og lakridser (det må man gerne om søndagen i december)

God weekend :)

 Love Tine

Follow me on: nouw | instagram | facebook

Likes

Comments

BLACK FRIDAY got me like...

Hi piger,
Nedenfor ser I en lille collage af mine fund til Black Friday. Jeg brugte det meste af mit budget på julegaver, som jeg ikke vil vise her, hvis nogle læser med.. men I kan se, hvad jeg fik fat i til mig selv.

Jeg hader storcentre, når de er proppet med mennesker. Derfor tog min kæreste og jeg ind til Magasin Du Nord om morgenen kl. 10:00 sharp for at jule-hygge-shoppe inden resten af Danmark fik indhentet os.

Håber I havde en dejlig dag, og fik gjort jer nogle lækre køb.HUNKEMÖLLER

Velvet Pyjamastop HER

Velvet short HER


Vi går en kold tid i møde, hvor hygge-nussetøj er et must!
Jeg faldt pladask for dette hyggesæt fra Hunkemöller.

Jeg er vild med den smukke rosa farve,
og den lækre velour kvalitet.


SEPHORA


Fenty Beauty by Rihanna - Pro Filt'r Primer HER

Fenty Beauty by Rohanna - Pro Filt'r Soft Matte Foundation HER

Fenty Beauty by Rihanna - Precision makeup sponge HER

Sephora collection hånd maske HER


Jeg har hørt så godt om Rihanna's makeup, at jeg ikke kunne lade vær', nu der var lidt at spare.
Jeg elsker alle Sephora's masker, og kunne derfor ikke stå for deres winter edition, men et hyggeligt mønster på til hænder og fødder. Perfekt til en kold søndag derhjemme i hyggetøj.MAGASIN / SPORTSMASTER


Jeg kunne ikke stå for denne lækre trøje fra Stella McCartney / Adidas i denne lækre rosa nude farve.

Desværre kunne jeg ikke finde et link, men den kan købes i Magasin du Nord, i deres Sportsmaster afdeling på 1. sal.

 Love Tine

Follow me on: nouw | instagram | facebook

Likes

Comments

Chop, Chop... Så røg de lange lokker!
Det er efterhånden lidt for længe siden, at jeg sidst har været ved frisøren. Mit hår vokser hurtigt, men er desværre ikke ligeså lækkert og tykt, som det var engang. Som skrevet i mit tidligere indlæg, kan hyppig hårvask, grundet daglig træning, være meget slidende for lokkerne, for til sidst at sidde tilbage med lange slatne spidser. Turen gik derfor forbi NADIA EJO's studie i Nørre Søgade.

Slut med slattent hår! Som I kan se på billederne har Nadia klippet den flotteste friske frisure, og jeg kan ikke få nok af den!
Nadia har dog lovet mig, at med rette pleje og velpassede spidser, burde jeg kunne få mine lange tykke lokker tilbage - men lige nu er jeg ret vild med denne mellemlange længde. Hvad synes I?
Nadia's studie ligger lige ved søerne i hjertet af København. Hun har skabt den fedeste rå lokation, og så er hun et af de sødeste, dygtigste og mest imødekommende mennesker @Nadiaejo.

Jeg har aldrig følt mig, i så trykke hænder, som jeg gør hos Nadia. Kender I ikke de frisører, som aldrig forstår hvad man i virkeligheden vil have, og som alligevel klipper, som de selv har lyst? Sådan er det bestemt ikke hos Nadia. Hun er super professionel, klipper ikke mere af, end hvad I aftaler, men kommer med råd og vejledning til hvad der er bedst for netop dit hår. 

Nadia er klart et besøg værd, hvis du er på jagt efter DK's bedste frisør!

✨ 10 tips til sundt og lækkert hår ✨

1) Den rette børste. Selv bruger jeg en Mason Pearson børste, med svinehår, som stimulere hovedbunden og fordeler hårets naturlige fedt ud i længderne. Børst først dine spidser, og bevæg dig op mod hovedbunden i takt med at du reder knuderne ud.

2) De rette hår produkter. Som vejret skifter, er det også nødvendigt at benytte forskellige produkter. Min volume shampoo bliver altid skiftet ud med en hydrerende shampoo i vintertiden, da bidende kulde og blæst virkelig kan udtørre ens lækre lokker.

3) Olie og fugt. Jeg har længe været stor tilhænger af moroccanoil, men synes den har en lille tendens til at fedte i tørt hår. Jeg bruger den derfor kun i vådt nyvasket hår. Til tørt hår er Eleven Australia's smooth & shine anti frizz serum en life safer.

4) Hårkur. Har man, som mig, ofte travlt, og ikke altid tid til den helt store hårmaske, er Eleven Australia's 3 minute repair rinse out treatment, SÅ god. Den er super fugtgivende, efterlader håret med en smuk glans, og så dufter den tilmed af slik - lækkert ik'?
I weekenden får mit hår altid den helt store tur med Olaplex no. 3 - og dette gerne i en times tid kombineret med en lækker ansigtsmaske.

5) Skånsom hårvask. Jo færre gange du vasker dit hår jo bedre. Hyppig hårvask slider rigtig meget på dit hår, så jo færre gange ugentligt, du kan slippe af sted med at vaske dit hår - jo bedre. Det tager dog tid, at vende sin hovedbund til dette. Et tip i denne forbindelse kan være dry-shampoo.

6) Skånsom styling. Hårtørring og glattejern slider så meget på håret. Et tip er at føntørre håret nedad. På den måde glattes hårstråene en del blot ved føn, så man kan undvære glatning samme dag. Et andet tip for at undgå den skadelige varme fra sit krøllejern, er at sno eller flette sit våde hår inden man går i seng.
Styling med hårlak udtørrer let håret og man risikerer at knække hårstrå. Saltvandsspray kan være et super godt alternativ til at holde på krøllerne, i stedet for lak. Saltvand giver tilmed et mere rå beach wave look, som jeg personligt er ret vild med.

7) Hårelastikker. ALDRIG brug hårelastikker med metal spænde, da metallet slider på hårstråene og kan knække dem. Der findes i dag et hav af elastikker, som tilmed pynter på håndledet.

8) Clips ekstensions. Alle ekstension er skadelige for dit eget hår på den ene eller den anden måde. Nogle er mindre skadelige end andre, men du finder ikke nogen som ikke knækker eller slider lidt af dine egne hår. Jeg anbefaler at holde sig langt væk, og kun bruge clips til festlige lejligheder.

9) Vitaminer. Jeg afprøver Hairlust pillerne for tiden. Jeg er dig ikke fan af den kæmpe kapsel pille, men de har fornylig lanceret en ny vingummi variant, som jeg har tænkt mig at afprøve.

10) Vedligehold friske spidser. Klipning af spidser hver 3-4 md. holder dine spidser sundere og det bliver nemmere langt. Jeg har prøvet mange frisører gennem årene, men ingen overgår Nadia Ejo, hvor jeg føler mig i trykkeste hænder. Alle Eleven Australia produkterne og Mason Pearson børsterne kan købes i hendes studie på Nørre Søgade.

Jeg håber, at I er lige så vilde med mit nye look, som jeg er, og at I kan bruge mine tips.
Smid gerne en kommentar, med andre gode tips, ellers hvis I har erfaring med nogle af ovenstående.

Tak fordi I læste med.

 Love Tine

Follow me on: nouw | instagram | facebook

Likes

Comments

Jeg elsker god mad.

Foruden en sund krop både udenpå og indeni, er en af mine største motivationer for at træne GOD MAD! Jeg elsker lækre restauranter som Umami, Sticks 'N Sushi og MASH, så hver gang vi har noget fejre, hvad endten det er et nyt job, en fødselsdag eller årsdag, tager vi gerne ud og spiser så lækkert som muligt.

I lørdags var jeg ude og få tanket min krop op med protein på KÖD . De har to restauranter i Købehavn - på Vesterbrogade og i Admiralgade. Jeg har prøvet dem begge, og maden er super lækker. Dog kan jeg bedst lige stemningen og indretningen på KÖD i Admiralgade (men dette er blot en personlig oplevelse). Maden begge steder er noget af det møreste kød jeg har smagt, i kategori med Retour Steak og MASH (hvis I har prøvet dem?)

Billederne er fra mit sidste besøg på KÖD på Vesterbrogade.
Forret: Rødtun & Sesam - frisk tun m. grillet agurk, Wakame-salat, ristet sesam og soyaglace.
Hovedret: USA Ribeye

Se deres MENU her.

Har I nogle gode restauranter I kan anbefale?


 Love Tine

Follow me on: nouw | instagram | facebook

Likes

Comments

The Hair Talk

Hvordan nøjes man med at vaske hår hver 3. dag, og samtidig træne dagligt?
Et spørgsmål, jeg tænker, at de fleste fitnesskvinder stiller sig selv og hinanden i jagten på den fitte krop og den tykke manke.

Jeg har selv været slem til at vaske mit hår efter HVER træning, da jeg sveder en del i panden og i nakken - især under cardio, og fordi jeg simpelthen synes svedigt hår er for ulækkert.
Daglig træning førte til daglig hårvask, og jeg havde i en lang periode derfor meget slidt og tørt hår.
... liiiige indtil til jeg begyndte at følge følgende tips, for at holde mig til 2-3 hårvaske ugentigt - og mit hår har elsket mig for det siden.


Mine tips til at undgå hårvask efter træning

Timing. Alt efter din træning, kan man time sig ud af det meste. Laver du virkelig intens cardio dagligt, kan det være svært, men ellers prøv at lægge dine virkelig hårde cardio dage, på dage du alligevel havde tænkt, at dit hår skulle vaskes med shampoo.

Skyld med lunkent vand. På dage hvor jeg, efter træning, føler at mit hår er lettere fugtigt, men ikke vil bruge shampoo, skylder jeg det med lunkent vand. Dette giver en friskere fornemmelse i hovedbunden. Nogle dage putter jeg tilmed kur i spidserne i en times tid, for at holde dem hydreret og sunde.

Olie i spidserne. Jeg sørger altid for at bruge en fed olie i spidserne, når mit hår er vådt, for at holde det fugtet, lækkert og varmebeskyttet inden jeg evt. føntørrer det. Jeg reder altid mit hår og putter olie i spidserne inden jeg skal sove.

Flet håret om natten, så din hovedbund ikke ligger og kører rundt på dine på fugtede/olierede spidser.

Dry Shampoo. Kan være en life-safer i hovedbunden efter en svedig træning, eller hvis du simpelthen ikke kan nå at vaske dit hår. Min personlige favorit er Oribe's Dry Texturing Spray, som absorbere olien i din bund, og giver dit hår volume. Et ekstra tip, kan være en let toupering i bunden med kam.

Jeg håber, at I kan bruge mine tips.
Har I andre tricks og råd, må I endelig smide dem i kommentarfeltet.

 Love Tine

Follow me on: nouw | instagram | facebook

Likes

Comments

Hi! Let me introduce you to me, myself & I.

Mit navn er Tine. Min store passion er, udover en masse rejser, fitness & sund livsstil. Jeg træner stort set hver dag og jeg ELSKER det. Onsdag d. 2. november blev derfor dagen, hvor jeg besluttede at oprettede min blog, I håb om at inspirere mine søde læsere.
Denne blog skal handle om mit liv, mine bedste råd til en sund og realistisk livsstil, mine bedste tips og tricks til en sund feminin og trænet krop, gym-fashion samt alt derimellem.
Smid endelig en kommentar med idéer og ønsker.

Keep it healthy, feminin & sexy as F*** naked!


Hi! :)

 Love Tine

Follow me on: nouw | instagram | facebook

Likes

Comments