Jeg synes efterhånden jeg ser mange af de ellers populære citater på instagram - citater, der får både de rigtige, og de forkerte følelser frem. R.M. Drake har lige fra da jeg fandt ham, fanget mig med næsten hver eneste citat. Helt fra kærestesorger til det med at elske sig selv. Der er langt fra den linje, det har jeg selv oplevet, og jeg vil indrømme at jeg stadig ikke er på det stadie hvor jeg 100 procent elsker mig selv - selvom jeg i princippet burde. Det lyder så ambivalent, eller det kan det i hvert fald hurtigt lyde. I dagens Danmark, kan der hurtigt blive set ned på dem der 'forguder' sig selv, altså giver sig selv den anerkendelse og tillader sig selv at vise at, hey, jeg er noget! Jeg synes jeg er en god person, og jeg vil ikke lave noget om. Jeg har set, hvilken diskussion sådan en sætning kan sætte i gang. Nogle mennesker der synes det er SÅ fedt! Nogle synes det er okay, og tænker, gid jeg kunne sige sådan, og andre sætter dig i en bås som en arrogant nar. Dagens Danmark…. hmm.

Jeg vil tilbage til kærestesorgen, og det med at én, flere eller noget har slået dig til jorden, og det eneste man tænker er "jeg vil starte forfra". Kan man starte forfra så?
Dette indlæg går ud til jer. Jer, der vil starte forfra. Fordi nej du kan ikke starte helt forfra. Du kan ikke 'slette' dine minder, eller undo what you have done, (altså du kan ikke lave noget om, som du allerede har gjort). På den måde kan du ikke starte forfra. Man kan altid fortælle sig selv, at man aldrig vil tænke på det man har gjort hvor man i princippet fortæller sig selv, at man godt kan slette den oplevelse eller den tanke. Det kan man bare ikke. Nu vil jeg ikke ind på alt muligt biologisk pis med hjerne og hjernes funktion. Men man kan ikke bare sådan slette et minde. I stedet kan du vende et følsomt, negativt minde til noget andet, der vil kunne føle dig stærkere - men det afsnit må vente.
Så konklusionen her, er at man ikke kan starte forfra. Jamen, hvad kan jeg så bruge dette indlæg til? Jo, nu skal jeg fortælle. Det kan godt være du ikke kan starte forfra, men du kan arbejde på at blive den person du ville være hvis du nu 'startede forfra'. Den person, skal være dig selv - og det skal være dig selv, som du elsker. Men hvordan kommer man frem til den person? Jeg har ikke alle de rigtige svar - men jeg vil dele ud af mine erfaringer, hvor jeg gik fra at ligefrem hade mig selv og min person, til at elske min person. Længere oppe, sagde jeg selv, at jeg ikke var på det stadie hvor jeg elsker mig selv 100 procent. Det er jeg nok heller ikke, men jeg er godt på vej. Jeg ville ikke kunne stille mig op og sige, jeg elsker mig selv! Men en dag kan jeg --- og jeg glæder mig.

Jeg tror vel og mærke det var introduktionen til hvad jeg gerne vil opnå med denne serie, hvor jeg fortæller om min vej til hvad jeg vil kalde "egen-succes".

Jeg vil opdele serien lidt i små historier ud fra egen erfaring. Jeg vil komme med gode råd til hvor man starter - og forhåbentlig hvor den slutter. Bare rolig, det bliver ikke alt muligt med, at man skal købe sig en taske til +10.000 kr., et fitnessmedlemskab og en eller anden kostplan. Det er helt gratis, og det hele handler om at træne mentaliteten.
De første råd jeg vil starte med at give, er ret basale. I må vente til de mere avangerede, som vil optræde i nogle af de andre indlæg.

  • Når du går i bad; det lyder fjollet. Kig dig selv i spejlet inden du går i bad, kig på din krop - hvordan den ser ud. Du skal kende dig selv, helt ind til din nøgne krop. Når man går i bad, har alle en rutine, og den skal også bare overholdes. Det der skal ændres er til sidst - sluk helt for det varme vand, så vandet er iskoldt. Tving dig selv under den kolde bruser, i mindst 10 sekunder. Her kommer din krop til at arbejde energirigt og tro mig, det styrker din mentalitet. Det lyder så fjollet, men prøv det et par gange ;)
  • Ha' orden i dine ting. Du ville starte forfra ikke? Tag en stor rengøring i alle dine ting. Værelset, alt tøj, alt make-up osv. osv. Og helt basalt, så hjælper det virkelig på hovedet, at man sørger for at holde værelset rent. Lav den regel, at inden du går i seng, skal der ikke ligge ting på gulvet, og der skal ikke være noget der skal i opvasken. Orden i omgivelserne, giver orden i hovedet.

Det her er baby-steps. Og det bliver baby-steps. Hvis der er noget I gerne vil have jeg kommer specifikt ind på i den her serie, så skriv en kommentar, og fortæl hvad I vil høre om. Jeg vil så vidt muligt prøve at komme ind på det, og se om jeg har noget jeg kan dele ud af egen erfaringer.

xx

Likes

Comments