SKJØNNHET

Hei!

Jeg er stor fan av neglelakker, og man ser meg sjelden uten! Mine naturlige negler er litt missfargede og gullaktige i tillegg til at de er ganske svake! Så neglelakk gjør dem p en måte sterkere, de får jo et ekstra lag på seg;)

Jeg er ganske kjedelig når det kommer til farger osv, jeg går for det meste for nudes og brune osv:)

Så dette er mine topp 3 neglelakker som jeg så og si ikke kan leve uten!

1. Essie Sand Tropez

Denne neglelakken er min absolutt favoritt! Den er den perfekte fargen som passer til absolutt alt, og det er ingen hemmelighet at Essie er et fantastisk merke! Den koster rundt 100 lappen:)

2. H&M Bitter chocolate

Også en stor favoritt! De nye neglelakkene til H&M er utrolig pigmenterte og utrolig god kvalitet! De koster rundt 50 lappen! Utrolig billige altså! Må virkelig få meg selv til å kjøpe flere av disse! <3

3. Sally Hansen Miracle Gel 110 Birthday Suit

(review skrevet av meg tidligere på bloggen: LINK)

Denne lakken er fantastisk god! På pakningen står det at den skal funke som en gel-lakk uten lampe, og det gjør den absolutt! Elsker også fargen! Denne koster også rundt 100 lappen!

​- Hvilken er din go-to neglelakk?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

HVERDAG

Heiii!

Planen var jo som sagt å chille i hele dag, men planen er visst endret! Jeg skal se Bad neighbours 2 på kino idag! Wohooo. Elsker den første filmen, så jeg har store forventninger til den andre!

Og så liker jeg jo Zac Efron veldig godt, han er ikke så ille å se på haha.

​- Hva skal du gjøre idag?

Likes

Comments

HVERDAG

Heyheyy!

De siste dagene har det vært skikkelig grått ute. Er det bare jeg som elsker regn? Man har liksom en unnskyldning til å sitte inne å chille uten å gjøre noe spess. Don't get me wrong, jeg elsker sommer og sol, men et par dager med regn er jo fint det og haha. Håper nesten det regner hele uken fordi jeg skal ha så mange prøver, da sitter jeg der med god samvittighet. Og så er det jo sååå koselig å høre på regndråpene som treffer taket!

- liker du regn?

Likes

Comments

BILDER

​Heii!

Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i å ta bilder! For ca 2 uker siden var jeg på Jomfruland, utenfor Kragerø, med en venninne! Det er en utrolig fin øy og jeg tok masse bilder med kameraet mitt! 

Here you go: 


​- Hva synes du om bildene?

Likes

Comments

HVERDAG

Hei! God morgen kjære lesere!

Idag har vært en veldig chill morgen. Jeg sto opp 9 og så på youtube! Til frokost spiste jeg hjemmlagd foccacia som min kjære mamma hadde laget! Det var skikkelig godt <3


Senere idag kommer jeg nok bare til å slappe av og gjøre meg klar mentalt til norsk-eksamen på tirsdag!

- Hva kom du opp i i eksamen?

Likes

Comments