Music saves my soul. Music heals my heart and lungs and my breath. Music is a wind that heals my spirit. <3

Disclaimer: Jag uppskattar att du läser det här som en person fast bokstavligt talat. Jag uppskattar att du uppskattar ditt namn, din väg, din tro, your grace, show your grateful grace in every action you committ. This way to salvation makes yourself to purify yourself as you appriciate every breath you take and every thought. At that moment God will forgive and show you that it is true that God is mercy. Appriciate everything you do in your creation, and you will achieve your own world. It is also taught in the movie of Robin Williams, what dreams may come, if that freedom have a chance to be taken away from you remember to accept this appriciation. Know your roots in the way of life and forget about what is coming to take away you from you. With voice and the reason of appriciation, this appriciation will balance your life and make it a way to God with light. I am Ivana the one and only and I appriciate my words to glorify your lost way.
Först så vill jag skriva om en tjej som spelade GThotel retro, hon och jag och hennes "vän" var inne i ett rum på
gthotel.org vi satte oss i det rummet och så hade vi ett chatt-online samtal om den dära killen som sägs att han hade nu
begått ett brott om våldtäckt. Det sägs rykten över hela siten om att han hade gjort det där med tjejen som hade namnet på sin gubbe vid namn - Huq. Vincent hade då gått med om att träffa denna tjejen och tjejen gick också med på att träffa killen. Yes indeed, they both appriciated this incident to happen. Hon är ju vilsen i vad man bör tycka och i vad man bör göra. Man kan gå vilsen om man tror på allt som man hade sagt, det är off track. Du kan hamna i en situation av att du spelar en spratt med din hjärna, du kan begå ditt eget misstag av att du inte uppskattar livet som det är. Du kan begå självmord, och du kan begå en dimma som suddar bort dig, enligt i kristet tro så är det att om dina tankar är utdöda, då är det på tiden att döden väntar på dig i hörnet. Lampan kan släckas och tändas samtidigt som du insett och märkt att du är påväg på att göra det största misstaget i ditt liv. Det kan vara ditt sista dag på jorden och du har lite tid. Efterråt har du också vändt dig ryggen emot dina kamrater och din läroplan för vem du vill bli. Om du finns fortfarande kvar och du står på dina fötter, då kommer ditt test i livet att vara om du uppskattar att acceptera alla nära dig, om inte då blir de dina demoner som kommer att leda med dig till helvetet. Helvetet har inget ljus framtid alls. Det får dig att hamna i samma situation som ditt förra liv. Och du har ingen återvändo för vem du kan bli, du har ingen återvändo att åka tillbaks och säga att du förlåter mig. Begå inget misstag i ditt liv, men om du ska , gör det med att du inte uppskattar något. När Lucifer kommer till dig, the angel of death, när de viskar till dig, det e då på tiden att du ska inse att de visar dig vägen. Du kommer att uppleva hallucinations - illusioner av vad du tror du kan se, medan andra ser dig som en galning - galen kristen som gaggar på. Du kommer att uppleva att du pratar med dig själv och tror att Gud har övergivit dig till ett straff, en straff där du vandrar runt i mörker och finner inget ljus inom dig själv. Livet är som en dans det dansar runt med dina upplevelser som du skapar. From the creator to the grave, the soul is worth to save in the name of Allah, your actions can change the world into a beautiful space. The Earth is spinning which is its action to prove that it haven´t abandoned us. The Earth still exists but it created a new galaxy upon us. Uppskatta att du är lärare för barnen som du har, uppskatta att du som mor är den viktigaste i familjen. Vi får inte prata om detta men regler är för att brytas. Det finns ingen lag om att jorden finns eller ej, så som andar och Harry Potter the Hogwarts school. Det finns det en fri vilja i det vi gör.

Jag är Ivana, the one and only, and I am nobody else but me myself. I shall appriciate the way you judge me, but also I do appriciate my own space. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I walk slowly through the dark forests

Rain pounding on all surfaces

The ground moist beneath my paws

The wind gusts through my teeth

My ears keen and ever listening

The pit - a - pat of my heart

Then the soft of the smell of animals

Its scent fills my nostrils

Its heart beat is all I can hear​


I am a wolf.

Likes

Comments

Att uttrycka åsikter

Det är viktigt att kunna uttrycka sina åsikter på varierande sätt. På den här sidan får du lite tips och hjälp med fraser.

Kulturella skillnader

Kom ihåg att hur man uttrycker åsikter och sättet man diskuterar på är kulturbundet. När man diskuterar på svenska är det viktigt att man visar att man respekterar andras åsikter och bekräftar dem. Detta kan man till exempel göra med fraser som "jag håller med dig", "det var intressant", "vad tycker du?" eller bara genom att nicka, titta på den som talar, eller uttrycka ett bekräftande "ja", "nej" eller "mhm". En kulturskillnad som brukar nämnas är att finländare kanske är mer rakt på sak i diskussioner (Halonen har fel!) medan svensken "lindar in" och mjukar upp sina åsikter (Jag tycker att Halonen kanske inte har helt rätt i den frågan).

Så du menar att åsikter är också skillnader på hur du ser på folk och nyheter? Alltså.. VA?!
Hur ska ni helt enkelt uttrycka er? Kan ni ens uttrycka kunskapen rätt? Varför blandar man uttrycket i åsikter om du inte ens har en aning om hur du ska definiera ett ord som kallas för "åsikt?" Det e samma sak om man har en tomt, ja då tänker jag på Julen den tiden då när tomten kommer med en massor av jul klappar. Ska det kallas för en filosofi eller en jävla kall dictionary? Jag har en tomt, så vadå? Ska du helt plötsligt använda ordet Tomte för att man säger "tomt" ordet kan också betyda att rummet är eller var tomt. Sedan stör jag mig på dagens lärare också som lär ut lågklasserna låga projekter och informationer. Har en lärare som heter Nadja, jag bryr mig inte men Nadja heter hon. Hon har ju förfan ingen aning om vad detta betyder. Hur ska hon betygsätta mig om hon ens har en aning om hur hon kan lära ut? Varjegång jag går till skolan så ser jag det på henne att hon bara förhörde sig om vad hon hade läst. Det är som att klassa ut ett ämne och sedan en åsikt som jag hade i ett rollspel på religionen. Det var fani mig ingen jävla åsikt om det var ett jävla rollspel dessutom var frågerna så jävla realistiska att jag var tvungen o leka dum. Vilken jävla point ville du komma till?! Du frågar " Ser du någon jämlikhet på andra religioner" ifall om det stod så, vadå en jävla jämlikhet?! Varför stod det rollspel överhuvudtaget?? Det finns inga kunskaper hos er men istället så får estet barnen betygen. Jag bryr mig inte om jag drar över nån kant, ALLA bör få betyg om dem ska behöva gå vidare och klara sig i fucking livet.

Det här var från en chatt som jag hade. Jag säger inte vart detta kommer ifrån men jag bokstavligt talat säger detta helt ärligt att denna kunskapen i blå text är världelös. Och nae, påskharen lurade folk "come on kids let´s look for Jesus shall we?!" Jesus föddes i fucking Jerusalem. Dem kom till honom med gåvor ridande med kameler genom öknen för att de TRODDE att han var Guds gåva. Vi är väl alla stjärnor? Vad vare som lyste upp Betlehemmet? En stjärna. Och varför är Påskharen och Jul Tomten helt inblandad överhuvudtaget i denna sorts årstid? Ska det föreställa som ett sagoland eller? Kvinnor kan ej begå våldtäckt enligt lagen bokstavligt talat skulle hon antigen ha blivit utnyttjad eller tvingad till att begå sådant! Männen har KUKAR! Och vi feminister blir helt enkelt ej så jävla "sexgalna" vem vare som slog och misshandlade kvinnor första början? Vem vare som kommit på lagen som borde vara emot misshandel? Vem? Varför? Varför är mannen alltid den som får stånd och inte kvinnan? Hm? Så jävla hopplöst att man ska nertrycka oss så. Inte konstigt varför hon blir kallad för sexslav. 


Svart och vitt - Yin and yang -  Kallt och varmt - Is och eld - Arg och glad - På och av - Natt och dag - Och så vidare och så vidare. 


Skärp er. Skänk en tanke. Vem kom på det här med åsikter? Varför drar jag alla över en kant? Tar du åt dig? You´re a part of the human race, right? Stop for a second and ask the universe what we did wrong. Where did everything went so wrong?

Individuella människor LIDER av folk som er. Och vadfan är en individuell? Det är som att bekräfta att man är en iQ-befriad knot. HUR TÄNKER DU?? 

Those who defy high mountains are real cowards. Skriver av mig för att jag är så less på era tankar och "knep" som ni försöker med.

Likes

Comments

Enligt min åsikt så kan jag fantisera mig själv som Kida på den bilden jag ser kan jag bli för att jag är inte ett dugg lik Guds gåva om jag vore Guds lilla gåva så hade du inte behandlat mig illa sedan jag var mindre sedan jag var liten då bråkade ni och sket i mig oj vilka bra föräldrar jag hade så håll käften ska ta tag i livet på min egen hand och släppa loss min ego som effekterar dig och ditt fula fängelse Du tyckte att mitt namn var fint JA JUST DU Mamma GJORDE DET och det meddelandet fördes till alla andra sedan min uppväxt men ENLIGT MIN ÅSIKT kan jag tycka att det är fult eftersom det har inget med mitt liv o göra nu när jag känner mig helt kontrollerad utav dina jävla fasoner! Jag finns och jag är Gud sluta rövslicka bibeln var inte så jävla butthurt, ska göra som Buddha gjorde sitta vid ett träd och uppfylla ett perfekt enlightenment och om jag vill vara buddhist så ska jag vara en buddhist. Ni kristna är helt jävla packade i huvet eftersom ni har inget sinne som är helt i funktion NAE ni ber till Jävla Jesus för att han ska bitka er. Men vänta, ni går till jävla prästen för att han BIKTAR ER OCH INTE JESUS. Enligt min åsikt så är det ganska uppenbart en fakta att Jesus HAR GÅTT VIDARE! OCH HISTORIEN UPPREPAS OM OCH OM IGEN NÄR NI LÄSER EN JÄVLA BIBEL. SAMMA SAK MED ISLAM.

Break free from your family´s thoughts. No one can control me.

Everyone of us have a story in his heart. 
This is my prayer to you my friend. Time moves on. Death is Under neath the step. 
Whoever comes to save you is yourself. You are the hero of your story. You 
have choices in your life and difficulties, choose wisely. Know you roots to the path where
your heaven is. I will find mine. I will play this game so far first. When I tried to reach Jesus I tried to
pray and pray and pray and pray but it made no difference. Jesus is always late with his prayers. Some are
lucky, some aren´t. Some are waiting and waiting for his return.. move on.. 
I wish ye luck on your journey. It´s funny how people are ignoring the facts that they are actually 
wrong about it. ​

Likes

Comments

Shouldn´t the planet be for everyone?
Shouldn´t we all say the same? We´re real too? That we matters too? Come on..
That point.. geez.. Isn´t planet Earth REAL?! Shouldn´t we treasure this planet as we
treasure this guy who died? I am writing from here to everyone of you. Shouldn´t we treasure
planet´s life too? It fucking gave us life, it fucking gave Robin Williams life too.
Christianity believes in Joy, which ONLY ONE person gave to them. Who was that guy?
JESUS CHRIST. THis influence is hitting my head, and I´m sick of it.


Likes

Comments

Illumi Not E

You have to know that you have a soul you lose. Do not pay attention to the flame that´s "burning" us. 

Have you ever felt that your thoughts are playing with you in this material reality? Have you ever thought that you have experienced what you have heard in your head? Such as voices? Voices that are whispering to you but you avoid to remind them that you are on your way to do something wrong. This conscious is not only a part of our imagniation, no. It is a part of your life. Once you feed this conscious, you will feed the fame that will own you and your image. They will call you "fake" "pedophile" "freak" "you can´t do anything right" "nigga" etc. Have you ever felt ignored when you have said a word and the thoughts have covered what you´ve said? Thoughts are real. Time exists there. You stress, you worry, you´re in a hurry, and you have no time to feel calm and relaxed. Many pastors have preached about the Devil who habits here but they have never preached against the thoughts. In the end the thoughts owns you.
 Your sub consciousness will help you to understand what is really messed up in this world. It will reverse the thoughts that you have threatened on a evil state.

If you spell the "Devil" backwards you will get the word "Lived" here in my research I will tell you that the Devil Lived evil. It is a proof that you are what you become when you´re using your thoughts. Think about it, where´s the devil in our material world hiding? This world is maze-like, just like what they imagine your thoughts. Keep in mind that the Devil was an angel. The Devil Lived Evil then, What happened then? 
Why would such a merciful phenomenon kick Lucifer out if Lucifer was his favourite angel?
We all are depressed for this reason, God and Lucifer are against each others in disharmony and unfortunately history repeats itself.
Have you ever felt that you have been in that place before? That the past is affecting your future? Think and count how many times you have, if you did figure it out. Look around you and notice what´s happening in this area. This energy around you smells familiar doesn´t it? 
Even in science it explains that the brain is the body. We´re all puppets indeed because we´re here to make a shift, a change for a better place on Earth. We might give life to other planets too if we try hard enough. If we become butterflies we could be able to fly and breathe the universal air. Who knows? Who knows? it depends on how you want it. Our world is our fantasy. 

 However.. artists who "sell" their soul eventually end up becoming depressed and miserable, some of them even think about committing suicide. You try your best but the higher-ups wouldn´t let you to break yourelf free from your thoughts. A lot of well-known artists do takes pills to kill themselves. Propofol etc. And much of the time the media will say it´s because they´re stressed out about their demanding schedules. This is true in some cases, but not all. This carries on until they reach a point where they feel their life is being torn apart. Their life becomes scripted and fake. The pressure on you is so great that it affects your daily life. 


  

Likes

Comments

Har du någonsin upplevt om att det finns någon i ditt rum? Har du någon gång upplevt att något viskar i ditt öra? Eller i ditt sinne? Djupt inne hör du ditt förflutna som spökar i din framtid. Jag ber dig du som läser detta, att du förstår vad jag vill berätta om.

Låt oss börja med hur jag var som ett barn. Hade alltid demoner runt omkring mig. Mina syskon bråkade, dem var större än mig och de behandlar mig som minst. Jag skulle vilja behöva en proffsig terapi just nu när jag berättar om detta för dig som läser min blogg.
Jag visste aldrig varför livet var som det var tills nu när jag är så motiverad. Det är ju inte så att jag skulle vilja vara med när dem hade det kul. Jag skulle bara bli utnyttjad. Det fanns bara en eller två som kunde finnas där och ge lite stöd i mitt liv, Sanja, Sofia, Nathalie, Pamela, Rickard/om han hette så/Albin, Jannesta/kanske stavar jag rätt? Detta har pågått länge.. Sedan dess fick jag fråga frågor om vart vi går när vi dör. Det var då när jag var i bilen med min familj, vi körde nog förbi maxi och nedanför, eller upp. Hur som helst. Jag fick inte visa mig pga att jag har många många demoner som är ute och cyklar efter mig, thoughts are demons. Varjedag har min mamma det stressigt, thoughts. Nästan varjedag har min pappa och mamma bråkat, thoughts. Genom min research så har jag kommit fram till att vakna. Jag har kommit fram till att det finns en strid hos en varje familj som INGEN predikant som någonsin vågat att predika EMOT den smärtan som dina demoner/tankar ger.

När ni är ett gäng så är ni intresserade av att lyssna på gossip, lallare, vad ni kallar dem. Varför borde jag finnas när jag är två personer inom mig? Jag har alltid kommit fram till dig. Det är JUST DINA TANKAR som kontrollerar den du är. MIG DÖMER ni för att dem tankarna säger vad du ska göra. Jag har ingen röst för att ni dömde mig. Ni tog min röst, för att ni dömde mig. Jag försökte vara bland vänner då och då men endå fanns det demoner som säger åt mig vad jag ska göra och vad jag inte ska göra. Jag har aldrig sett så många kristna som hade bugat inför tankar. Ju mer man matar trollet då förvandlas det till en atmosfär. JAG HAR aldrig sett en tid som då ni kristna tänker på depressionen och ni skyller på varandra och dömer varandra på det viset, skapar ni en krig.

Detta är helvetet. Detta gäller inte bara er kristna. Detta gäller hela världen. Inte konstigt varför det finns folk som vill ta livet av sig. Vi bor i ett helvete. ''Du kan inte'' ''ÖH DIN MAMMAS FITTA, HÅRIG'' Tankar är ett sätt att få oss att må dåligt. Detta lär vi oss inte i skolan. Tankar är de demoner som bildar bakterier, depressionen, cancer, magont, huvudvärk, mensvärk, detta är värre än mensverk. Det är så bra att vi goda människor dör. Vi vill inte stanna här på denna världen som är sne på grund av att tankarna leker med ditt liv och de blockerar dig och din väg.

Bara för att du råkade sno någonting betyder det ej att det var du. Det är tankar som viskar till dig utan att du ens kunde säga emot eller veta vad som händer hos dig. Jag var aldrig smart i klassen för att dem alla i klassen hade sånna tankar också även om man inte såg det. Tankar blir kontrollerade med dig som en ''magnet''. Detta är just det mörker som vi alla vill bli fria ifrån. Detta är vad Religionen lär oss att akta sig för. Detta har också Buddha lärt oss. ''Varför inte en till party?''

Likes

Comments

Scary ain't scary no more . The ''horror'' movie scream explains so much why humans are ghosts. They're all s bunch of growned up popular teenagers who will experience a demonic curse of their past. That time when you think of someone you judged from the high school, your life becomes a scary movie. Scary horror movies ain't scary, they're a explained phenomenon to make you to think before you end up in a bad trauma that haunts you of yesterday. Dumb arrogant blind kids are believing that it's all a hoax but when death comes, it's time for you to pay your lesson. Horror movies are more like a karma. So be kind. Don't think much of the circumstances. You sacrifice your friends in a horror movie because you have a grudge on them more than your ego-self.

So why do you play dumb in a horror movie? It´s like when you´re watching paranormal activity your thoughts are like: " A potato flew around my room before you came, excuse the mess it made, I´ve been thinking ´bout you, Oh nono nooooo!"

Likes

Comments

Let´s come alive with me
Come alive with me
Gifted things, gifted be-ings
Don´t let the dark to shine
Illuminate the light
Illuminate the light
Don´t let it waste your time
©
©

We´re one the oneness
We would rather be showing kindness
I wonder what my Destiny
I wonder who I´m possesing me?
How come that you´re so blind?
Blaming on me, no hope for humankind
I´ve given away my time
I´ve given away my time
We do not harm
I do not harm, I put my spell above my star
No thieves will enter my horizon so far
Am I a gift of God? 


Likes

Comments